خبر های ویژه

تمام اهالی روستای تی کام در حالی که دود از میدان روستا به هوا بلند می‌شد، برای پختن برنج در زیر باران آتش روشن کردند.

5 اسفند 1404

اولین نوشته خوشنویسی از فصل بهار در معبد معلم بزرگ  چو وان آن

5 اسفند 1404

خودروی سایپا؛ مسئولیت‌های اجتماعی  و فروش فوری خودرو

4 اسفند 1404

شکاف در آمار تجاری میان چین و کشورهای آسیای مرکزی حاکی از قاچاق گسترده است

4 اسفند 1404

مجاز کردن ضرب و شتم زنان

1 اسفند 1404

تلاش ژاپن برای دستیابی به تسلیحات دوربرد، توجه شرکت‌های خارجی را جلب کرده است

1 اسفند 1404

شکل جدید از تجربه رمضان در ژاپن برای خارجی ها

29 بهمن 1404

امسال اسب آتشی چینی ها خواهد تاخت

29 بهمن 1404

پکن؛ سقوط ژنرال ارشد برای ارتش چین چه معنایی دارد؟

9 بهمن 1404

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

9 مرداد 1400

مردم افغانستان امروز هزینه سنگین صلح نیابتی خلیلزاد را می پردازند

رحمت الله نبیل رئیس پیشین امنیت ملی افغانستان

همزمان با تشدید درگیری ها در بسیاری از نقاط کشور، رئیس پیشین امنیت ملی افغانستان می گوید که امروز مردم افغانستان، هزینه سنگین صلح نیابتی زلمی خلیلزاد را پرداخت می کنند.

تبریز امروز:

نبیل: مردم افغانستان امروز هزینه سنگین صلح نیابتی خلیلزاد را می پردازند

همزمان با تشدید درگیری ها در بسیاری از نقاط کشور، رئیس پیشین امنیت ملی افغانستان می گوید که امروز مردم افغانستان، هزینه سنگین صلح نیابتی زلمی خلیلزاد را پرداخت می کنند.

خبرگزاری صدای افغان(آوا): رحمت الله نبیل رئیس پیشین امنیت ملی و یکی از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری گذشته با اشاره به وضعیت فعلی کشور، در توییترش نوشته پیامد معامله دوحه زلمی خلیلزاد.

او نوشته است که «متاسفانه افغان‌ها هزینه سنگینی برای «صلح نیابتی» داكتر خليلزاد می پردازند»

این اظهارات او در حالی مطرح می شود که اخیرا جنگ در بسیاری از نقاط کشور به شدت افزایش یافته است.

در ماه های اخیر جنگجویان طالبان، موفق شدند که بیش از صد ولسوالی را به کنترول شان درآورند. این گروه همچنین در یک ماه اخیر حملاتی را بر مراکز ولایت ها نیز راه اندازی کرده است.

در حال حاضر، قندهار، غزنی، هرات، هلمند، تخار و برخی از ولایت های دیگر شاهد افزایش حملات طالبان بر مراکز شهرها هستند.

طی دو روز گذشته دامنه درگیری‌های طالبان و نیروهای دولتی افغانستان به حومه‌ و داخل چند شهر بزرگ از جمله به نزدیک مرکز هرات، در غرب و به شهر لشکرگاه، مرکز هلمند و شهر قندهار در جنوب رسید.

پیشتر فواد امان، سخنگوی وزارت دفاع افغانستان اعلام کرد حمله طالبان در حومه شهر هرات شکست خورده است. او اضافه کرد نیروهای دولتی و "بسیج مردمی "بخش‌هایی از شهر و جاده‌ ولسوالی انجیل تا پل پشتو را از کنترول طالبان خارج کردند.

در همین حال سازمان ملل متحد اعلام کرد که بیش از 200 غیرنظامی در نبردهای دو هفته گذشته در نزدیکی شهر قندهار زخمی شده‌اند.

سیگار یا بازرس ویژه امریکا برای بازسازی افغانستان نیز در تازه ترین گزارش خود گفته است که «روند کلی به‌وضوح برای دولت افغانستان نامساعد است و در صورتی که به این وضع رسیدگی نشود و اوضاع به حال قبل باز نگردد، بیم آن می‌رود که دولت آن کشور با بحران موجودیت رو‌به‌رو شود.»

سیگار، هشدار داده است که طالبان هیچ دلیلی ارایه نکرده‌اند که نشان دهد آن‌ها از حملات خود خواهند کاست. در این گزارش آمده است: «به رغم درخواست‌های مکرر مقام‌های امریکایی از طالبان برای کاهش میزان خشونت در راستای تعهدات‌ آن گروه در توافق با ایالات متحده، طالبان چنین نکرده‌اند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت