خبر های ویژه

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

انجمن سُوموی ژاپن صد ساله شد – اما آیین‌های این ورزش نقشی بسیار کهن‌تر در شکل دادن به تصور مردم از ژاپن داشته‌اند

16 آبان 1404

ترامپ و ادعای پیروزی بر چین

9 آبان 1404

اجلاس شی و ترامپ: تجارت، تایوان و روسیه همچنان در صدر دستور کار رؤسای جمهور چین و آمریکا – ۶ سال پس از آخرین دیدار

6 آبان 1404

ژاپن رهبر جدیدی دارد، و او یک درامر هوی‌متال است

30 مهر 1404

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

21 شهریور 1404

طالبان کارکنان برشنا را به‌دلیل نداشتن کلاه و ریش از ورود به دفاتر منع کردند

20 شهریور 1404

تجارت انگور در باتلاق تورخم؛ فریاد بازرگانان و گوش کر طالبان

19 شهریور 1404

حکومت طالبان در افغانستان سرودن اشعار عاشقانه را ممنوع کرد

9 شهریور 1404

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

11 اردیبهشت 1400

حفاظت طالبان از پایگاه های نظامیان خارجی در افغانستان

افغانستان

حفاظت طالبان از پایگاه های نیروهای خارجی مستقر در افغانستان، بر اساس یک ضمیمه مخفی توافقنامه صلح این گروه با ایالات متحده انجام شده است. دو مقام غربی که نخواستند نام شان افشا شود، به رویترز گفتند که طالبان به ایالات متحده پیشنهاد حفاظت از پایگاه های نظامی نیروهای امریکایی را در برابر حملات سایر گروه های تندرو مانند داعش داده بود که از سوی واشنگتن پذیرفته شد.

تبریز امروز:

رسانه های غربی گزارش دادند که بر اساس یک توافق سری بین طالبان و امریکا، جنگجویان گروه طالبان، در یک سال گذشته از پایگاه نظامیان خارجی در افغانستان حفاظت کردند.

رویترز گزارشی را منتشر کرده که بر اساس آن، جنگجویان طالبان در مدت یک سال گذشته، مانع حملات سایر گروه های تندرو یا گروه های رقیب شان بر نظامیان خارجی در افغانستان شدند.

در این گزارش گفته شده که حفاظت طالبان از پایگاه های نیروهای خارجی مستقر در افغانستان، بر اساس یک ضمیمه مخفی توافقنامه صلح این گروه با ایالات متحده انجام شده است.

دو مقام غربی که نخواستند نام شان افشا شود، به رویترز گفتند که طالبان به ایالات متحده پیشنهاد حفاظت از پایگاه های نظامی نیروهای امریکایی را در برابر حملات سایر گروه های تندرو مانند داعش داده بود که از سوی واشنگتن پذیرفته شد.

به گفته این مقام های غربی، طالبان خواستند با ایجاد "حلقه امنیتی" برای حفاظت از پایگاه های نیروهای خارجی در افغانستان، "حسن نیت" خود را در پیوند به این تعهدشان نشان دهند که از خاک افغانستان برای حمله علیه منافع ایالات متحده استفاده نمی شود.

به گزارش صدای امریکا، یک دیپلمات غربی که در مذاکرات صلح بین ایالات متحده و طالبان دخیل بود، گفت: "آنان [طالبان] یک لایه پوشش، مانند یک منطقه حائل [در اطراف پایگاه های نیروهای خارجی] ایجاد کردند و به جنگجویان خود دستور دادند که هیچ سرباز خارجی را در این مدت زخمی نکنند یا نکشند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت