خبر های ویژه

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

روند کاهشی در جمعیت چین

22 مرداد 1404

راه آهن سراسری افغانستان با توافق جدید به سمت واقعیت می‌رود

20 مرداد 1404

انسجام زنان پنجشیر محدودیت‌های جدید طالبان را محکوم کرد

19 مرداد 1404

هشتادمین سالگرد مراسم یادبود قربانیان هیروشیما و ناگازاکی

16 مرداد 1404

خیابان‌ها به رودخانه تبدیل شدند: سیل مرگبار شمال پکن را درنوردید

9 مرداد 1404

جلوگیری از نشر اطلاعات نادرست و حفظ ارزش‌های اسلامی

1 مرداد 1404

هند خواستار تنظیم دمای ملایم‌تر برای کولرهای گازی به منظور صرفه‌جویی در انرژی است

23 تیر 1404

امامعلی رحمانف و دیالوگ صحبت با دختر جوان

18 تیر 1404

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، در 4 ژوئیه برای شرکت در هفدهمین اجلاس سازمان همکاری اقتصادی (اکو) وارد خانکندی شد.

13 تیر 1404

غول اینترنتی کره‌ای «کاکائو» با همکاری «اوپن‌ای‌آی» به دنبال جهش رشد

13 تیر 1404

بسیاری جان باخته‌اند: زندگی در جهنم شعله‌ور جریه، هند

7 تیر 1404

چین در حال تبدیل شدن به حالت وصول بدهی  و مطالبات

22 خرداد 1404

سه ورزشکار ایرانی به اتهام تجاوز جنسی در کره جنوبی بازداشت شدند

13 خرداد 1404

قرقیزستان شفافیت قضایی را در پی موجی از جلسات دادرسی غیرعلنی افزایش میدهد

12 خرداد 1404

ازبکستان در نظر دارد سفر بدون ویزا را برای گردشگران آمریکایی معرفی کند،آمریکایی‌ها، به ازبکستان خوش آمدید!

5 خرداد 1404

10 اردیبهشت 1400

⭕️ خلیلزاد و ملابرادر در مورد روند صلح گفتگو کردند

محمد نعیم سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر در توییترش نوشته که ملابرادر آخند معاون سیاسی و رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر عصر روز گذشته پنجشنبه با زلمی خلیلزاد نماینده ویژه وزارت امور خارجه امريکا برای صلح افغانستان دیدار کرده است.

تبریز امروز:

نماینده ویژه امریکا برای صلح افغانستان عصر روز گذشته با ملابرادر معاون سیاسی طالبان، دیدار و طرفین در مورد روند صلح و موضوعات مربوط گفتگو کردند.

 محمد نعیم سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر در توییترش نوشته که ملابرادر آخند معاون سیاسی و رئیس دفتر سیاسی طالبان در قطر عصر روز گذشته (پنجشنبه) با زلمی خلیلزاد نماینده ویژه وزارت امور خارجه امريکا برای صلح افغانستان دیدار کرده است.

او نوشته است که در این دیدار، طرفین در مورد اوضاع فعلی افغانستان، روند فعلی صلح و موضوعات مربوطه گفتگو کردند.

این دیدار در حالی صورت می گیرد که قرار است امروز جمعه نمایندگان امریکا، روسیه، چین و پاکستان، در مورد رسیدن به صلح و یک توافق سیاسی در افغانستان در دوحه قطر، با یکدیگر دیدار و گفتگو کنند.

با این حال، منابع خبری در افغانستان گزارش داده‌اند که گروه طالبان به شماری از رهبران سیاسی کشور نامه فرستاده و از آنها خواسته است که گفت‌وگوهای مستقیم میان آنها در خارج از چارچوب دولت انجام شود.

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت