خبر های ویژه

تمام اهالی روستای تی کام در حالی که دود از میدان روستا به هوا بلند می‌شد، برای پختن برنج در زیر باران آتش روشن کردند.

5 اسفند 1404

اولین نوشته خوشنویسی از فصل بهار در معبد معلم بزرگ  چو وان آن

5 اسفند 1404

خودروی سایپا؛ مسئولیت‌های اجتماعی  و فروش فوری خودرو

4 اسفند 1404

شکاف در آمار تجاری میان چین و کشورهای آسیای مرکزی حاکی از قاچاق گسترده است

4 اسفند 1404

مجاز کردن ضرب و شتم زنان

1 اسفند 1404

تلاش ژاپن برای دستیابی به تسلیحات دوربرد، توجه شرکت‌های خارجی را جلب کرده است

1 اسفند 1404

شکل جدید از تجربه رمضان در ژاپن برای خارجی ها

29 بهمن 1404

امسال اسب آتشی چینی ها خواهد تاخت

29 بهمن 1404

پکن؛ سقوط ژنرال ارشد برای ارتش چین چه معنایی دارد؟

9 بهمن 1404

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

3 مهر 1398

ترویج خشونت و خیانت از طریق سریال‌های تلویزیونی

افغانستان همواره درگیر جنگ

تعدادی از شبکه‌های تلویزیونی بدون رعایت منافع ملی و جمعی افغانستان، فیلم‌ها و سریال‌های خارجی را که عمدتا تئوری‌پرداز خشونت و خیانت می‌باشند، به نشر می‌رسانند و بسیاری از نوجوانان و حتی کودکان را به خشونت، جنگ و دسترسی به سلاح‌های گرم و سرد تشویق می‌کنند.

تبریز امروز:

  خشونت و کودک

بدون شک، بعید نخواهد بود که بخش بزرگی از مشکلات و ناامنی‌ها در افغانستان متاثر از همین مسئله ترویج خشونت و جنگ در فیلم‌ها و سریال‌هایی است که از طریق برخی تلویزیون‌ها به نشر می‌رسد.

بسیاری از سریال‌ها که از کشورهای بیرونی و به خصوص سریال‌های تُرکی پخش و نشر می‌شود، نه تنها روحیه جنگ‌سالاری را در وجود کودکان و نوجوانان ایجاد می‌کند، بلکه نقش مستقیمی در پاشیدن ارکان خانواده نیز دارد.

تعدادی از شبکه‌های تلویزیونی بدون رعایت منافع ملی و جمعی افغانستان، فیلم‌ها و سریال‌های خارجی را که عمدتا تئوری‌پرداز خشونت و خیانت می‌باشند، به نشر می‌رسانند و بسیاری از نوجوانان و حتی کودکان را به خشونت، جنگ و دسترسی به سلاح‌های گرم و سرد تشویق می‌کنند.

می‌توان از "وادی گرگ‌ها" که از چندین سال به این‌طرف از سوی برخی شبکه‌های تلویزیونی پخش و نشر می‌شود، یاد کرد که تا اکنون پای ده‌ها کودک را به مراکز اصلاح کودکان یا در واقع به زندان کشانیده است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت