خبر های ویژه

انجمن سُوموی ژاپن صد ساله شد – اما آیین‌های این ورزش نقشی بسیار کهن‌تر در شکل دادن به تصور مردم از ژاپن داشته‌اند

16 آبان 1404

ترامپ و ادعای پیروزی بر چین

9 آبان 1404

اجلاس شی و ترامپ: تجارت، تایوان و روسیه همچنان در صدر دستور کار رؤسای جمهور چین و آمریکا – ۶ سال پس از آخرین دیدار

6 آبان 1404

ژاپن رهبر جدیدی دارد، و او یک درامر هوی‌متال است

30 مهر 1404

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

21 شهریور 1404

طالبان کارکنان برشنا را به‌دلیل نداشتن کلاه و ریش از ورود به دفاتر منع کردند

20 شهریور 1404

تجارت انگور در باتلاق تورخم؛ فریاد بازرگانان و گوش کر طالبان

19 شهریور 1404

حکومت طالبان در افغانستان سرودن اشعار عاشقانه را ممنوع کرد

9 شهریور 1404

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

روند کاهشی در جمعیت چین

22 مرداد 1404

راه آهن سراسری افغانستان با توافق جدید به سمت واقعیت می‌رود

20 مرداد 1404

انسجام زنان پنجشیر محدودیت‌های جدید طالبان را محکوم کرد

19 مرداد 1404

هشتادمین سالگرد مراسم یادبود قربانیان هیروشیما و ناگازاکی

16 مرداد 1404

خیابان‌ها به رودخانه تبدیل شدند: سیل مرگبار شمال پکن را درنوردید

9 مرداد 1404

جلوگیری از نشر اطلاعات نادرست و حفظ ارزش‌های اسلامی

1 مرداد 1404

هند خواستار تنظیم دمای ملایم‌تر برای کولرهای گازی به منظور صرفه‌جویی در انرژی است

23 تیر 1404

2 اردیبهشت 1398

آزار و اذیت و آزار مذهبی در آسیا

آسیا

شاید بدترین نمونه آزار و شکنجه در میانمار از اقلیت مسلمان روهینگیا توسط دولت و اعضای اکثریت بودایی، به خصوص از سال 2016 بوده است. هزاران نفر از روهینگیا فوت کرده و صدها هزار نفر از خانه های خود فرار کرده اند.

تبریز امروز:

بمبگذاری در سریلانکا، افزایش ناامنی و خشونت در سراسر منطقه را بر اساس حداقل بر بخشی از مذهب و اغلب بر لفاظی های دولت تأکید کرد.

شاید بدترین نمونه آزار و شکنجه در میانمار از اقلیت مسلمان روهینگیا توسط دولت و اعضای اکثریت بودایی، به خصوص از سال 2016 بوده است. هزاران نفر از روهینگیا فوت کرده و صدها هزار نفر از خانه های خود فرار کرده اند.

سیاستمداران در بنگلادش، هند، اندونزی، سریلانکا و جاهای دیگر، به طور فزاینده ای اعتراض خود را به خشونت های فرقه ای متمرکز کرده و خواستار خشونت متحدان سیاسی خود شده اند.

در یکشنبه در سال 2016، یک بمب گذار انتحاری بیش از 70 نفر را در یک پارک مشغول در لاهور، پاکستان کشته است. یک گروه انفصال طالبان مسئولیت خود را بر عهده گرفت و گفت که به طور خاص مسیحیان را هدف قرار داده است.

در ماه مه گذشته، بمب گذاران انتحاری سه کلیسا را ​​در سورابایای اندونزی، کشته و 28 نفر را کشتند و در ماه ژانویه، دو بمب در فیلیپین به کلیسای جامع گشتند و 20 نفر کشته شدند. دولت اسلامی مسئولیت هر دو حمله را بر عهده گرفت.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت