10 اسفند 1397
وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه ضمن اشاره به ظرفیتهای بالای کشور، گردشگری غذایی را یکی از نقاط عطف در خصوص جذب توریسم دانست.
تبریز امروز:
محمد نوری ارسوی، وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه در گفتگو با خبرنگار آناتولی به بررسی سیاستهای راهبردی دولت در حوزه توریسم پرداخته و تصریح کرد: یکی از اهداف ما توسعه هرچه بیشتر این صنعت است زیرا از ظرفیتهایی غیر قابل رقابت برخوردار هستیم.
وی در ادامه گفت: ترکیه به لحاظ ارزشهای فرهنگی، میراث باستانی، رشتههای هنری و تنوع غدا و خوراک از جایگاه ویژهای برخوردار است. یعنی توریسم نباید فقط در شهرهای ساحلی باشد بلکه گردشگری غذایی نیز یکی از خصوصیاتهای ممتاز کشور به شمار میرود.
![]()
ارسوی همچنین خاطر نشان کرد: افزایش شمار گردشگران از 50 میلیون به 70 میلیون نفر و کسب درآمد تا سقف 70 میلیارد دلار یکی از اهداف چشم انداز گردشگری 2023 است.
وی تصریح کرد: یکی از موارد سیاستهای راهبردی دولت در حوزه گردشگری جذب توریست با درآمد بالا است. اشاعه فرهنگ گردشگری به سایر شهرهای کشور به معنای اشتغال زایی و درآمد بیشتر برای افراد محلی است.اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.