12 شهریور 1397
هواپیمای بمب افکن جان مک کین در دوران جنگ ویتنام در 23 سالگی برفراز شهر هانوی در حال بمباران شهر توسط نیروهای ویتنام مورد هدف قرار می گیرد و وی مدت 5 سال در اسارت ویتنام قرار می گیرد.
تبریز امروز:
اهالی هانوی پس از ساقط کردن هواپیمای جان مک کین در طول جنگ ویتنام وی را از داخل دریاچه هانوی بیرون می کشند.
سال گذشته نمایشگاهی از عکس منتشر نشده ویتنام با مدیریت نیکلای کولسنیک در مسکو برگزار گردید ؛ نیکلای در زمان جنگ ویتنام از مربیان ادوات نظامی و موشک های زمین به هوا بود که توانست هواپیماهای بمب افکن بسیاری را ساقط نماید. این نمایشگاه با انتشارعکس های بسیار از جمله عکس های هواپبمای ساقط شده آمریکایی ، بیرون کشیدن سناتور جان مک کین از دریاچه هانوی و معاینه وی توسط پزشک ویتنام شمالی و مصاحبه کوتاه جان مک کین 23 ساله برروی تخت سر وصدای بسیاری بلند کرد.
هواپیمای بمب افکن جان مک کین سناتور جمهوری خواه در دوران جنگ ویتنام در 23 سالگی برفراز شهر هانوی در حال بمباران شهر هانوی توسط نیروهای ویتنام مورد هدف قرار می گیرد و وی مدت 5 سال در اسارت ویتنام قرار می گیرد.
پزشک ویتنامی در حال معاینه جان مک کین خلبان اسیر که در حین بمباران مردم شهر هانوی به اسارت گرفته شد.
مک کین قبل از پرواز برای بمباران در کنار هواپیمای نظامی که توسط نیروی ویتنامی ساقط گردید.
هواپیمای امریکایی ساقط شده در ویتنام!
نیکولای کولسنیک به عنوان بخشی از اولین گروه افسران موشکی شوروی به ویتنام اعزام شد. آنها بهار سال 1965 به بخشجنوب شرقی آسیا آمدند. این جوان 22 ساله به آموزش سربازان بخش موشک های زمینی ارتش خلق ویتنام موظف شده بود. در 11-12 اوت، کولسنیک در جنگ موشکی با جنگنده های ایالات متحده چهار هواپیمای بمب افکن را ساقط کرد.
"عکس ها برای نمایشگاه از آرشیو نظامیان روسی، جانبازان جنگ ویتنام گرداوری شده است . وی به اسپوتنیک ویتنام گفت که هدف این نمایشگاه، یادآوری گذشته به نسل جوان است که تجاوز شدید آمريکا به ویتنام ، میزان شجاعت ویتنامی ها در هنگام محافظت از سرزمین مادری و همچنین حمایت گسترده ما از ویتنام را نشان می دهد.
کمک نظامی و فنی اتحاد جماهیر شوروی در پیروزی ویتنام نقش مهمی ایفا کرد. مسکو، 2000 تانک، 1700 وسیله نقلیه زرهی، 7000 سلاح توپخانه و پرتاب کننده های خمپاره ای، بیش از 700 هواپیمای جنگی، 158 سیستم موشکی زمینی و نزدیک به 8000 موشک به کشور آسیای جنوب شرقی ارسال کرد.
تقریبا 11000 سرباز شوروی، از جمله سربازان، افسران و ژنرال ها، در عملیات جنگی در ویتنام از سال 1965 تا 1974 شرکت کردند. بیش از 2000 نفر از آنها برای دریافت خدمات خود مدال های شوروی را دریافت کردند، در حالی که بیش از 3000 نفر آنان توسط ویتنامی ها جایزه گرفتند.
عکس هایی که در مسکو نمایش داده می شود، افسران و خلبانان موشک روسی را نشان می دهد که همتایان ویتنامی و همچنین سربازان ارتش خلق ویتنام، نیروهای دفاع از خود و کارشناسان روسی را در کنار هواپیماهای آمریکایی ساقط شده نشان می دهند. در زمان افتتاح این نمایشگاه جمعیت زیادی به همراه جانبازان جنگ ویتنام، فرزندان و نوادگان خود و همچنین دیپلمات های ویتنامی حضور داشتند.
ژنرال جان مک کین هفته گذشته به علت بیماری مغزی درگذشت ، وی وصیتکرده بود که ترامپ در مراسم تدفین او حضور نداشته باشد. وی از دوستداران ویتنام و از افرادی بود که مقدمات ایجاد ارتباط ویتنام با ایالات متحده را فراهم اورد. چاینا دیلی مورنینگ پست او را عاشق ویتنام خطاب نمود.او در بازگشت خود به ویتنام از یادمان های کشته شدگان جنگ امریکا برعلیه ویتنام ؛ محل سقوط هواپیما و سلول اسارت خود بازدیدکرده بود.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.