خبر های ویژه

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

انجمن سُوموی ژاپن صد ساله شد – اما آیین‌های این ورزش نقشی بسیار کهن‌تر در شکل دادن به تصور مردم از ژاپن داشته‌اند

16 آبان 1404

ترامپ و ادعای پیروزی بر چین

9 آبان 1404

اجلاس شی و ترامپ: تجارت، تایوان و روسیه همچنان در صدر دستور کار رؤسای جمهور چین و آمریکا – ۶ سال پس از آخرین دیدار

6 آبان 1404

ژاپن رهبر جدیدی دارد، و او یک درامر هوی‌متال است

30 مهر 1404

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

21 شهریور 1404

طالبان کارکنان برشنا را به‌دلیل نداشتن کلاه و ریش از ورود به دفاتر منع کردند

20 شهریور 1404

تجارت انگور در باتلاق تورخم؛ فریاد بازرگانان و گوش کر طالبان

19 شهریور 1404

حکومت طالبان در افغانستان سرودن اشعار عاشقانه را ممنوع کرد

9 شهریور 1404

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

31 تیر 1397

چین در حال عبور از امریکاست و این موضوع زمانه است!.

تکنولوژی امید آینده رشد در چین!

چین تنها در چند سال به یک نیروی فن آوری جهانی تبدیل شده است. این آینده اینترنت را شکل می دهد. جاه طلبی های آن موجب شده تا دولت ترامپ برای آغاز جنگ تجاری آماده شود. در حال حاضر صدها میلیون نفر در چین از گوشی های هوشمند استفاده می کنند تا به صورت آنلاین خریداری کنند، صورتحساب خود را پرداخت کنند و پول خود را سرمایه گذاری کنند، گاهی اوقات در این راه بسیار پیشرفته تر از ایالات متحده عمل می کنند.

تبریز امروز:

به گزارش نیویورک تایمز، هنوز هدست نمی تواند مغز انسان را بخواند .روبات دستگاه تشخیص آتش نشانی هنوز جا نیافتاده  است. روبات دیگر در رستوران برای بردن سوپ کمی خطرناک به نظر می رسد ،اما روبات دیگر در صحنه به رقص در می آید. چین مشتاقانه بر تکنولوژی تسلط می یابد و ان را به کار می گیرد و از آن کار می کشد، حتی زمانی که کمی به امکان پذیری آن مشکوک باشد.

روبات آتش نشان که می رقصد


روبات گارسون در حال کار در یک رستوران

 

چین تنها در چند سال به یک نیروی فن آوری جهانی تبدیل شده است. این آینده اینترنت را شکل می دهد. جاه طلبی های آن کمک کرده است تا دولت ترامپ را برای آغاز جنگ تجاری آماده کند. در حال حاضر صدها میلیون نفر در چین از گوشی های هوشمند استفاده می کنند تا به صورت آنلاین خریداری کنند، صورتحساب خود را پرداخت کنند و پول خود را سرمایه گذاری کنند، گاهی اوقات در این راه بسیار پیشرفته تر از ایالات متحده عمل می کنند.

گسترش و توسعه می تواند یک موضوع بسیار مهم و خوب برای چین باشد، زیرا با پیدا کردن محصولات مفید و موثر ، مجموعه های بد ناپدید می شوند و رونق حاصل می شود .

چین اکنون یک مزرعه و یک حوضچه زراعی با 40 سال قدمت در حوزه اینترنت و با بزرگترین گروه از کاربران اینترنت و برخی از شرکت های اینترنتی با ارزش در حال رشد است  و مشتاق است که گوشته رهبری فناوری جهانی را بگیرد.

این باعث شده است که بسیاری از مردم در چین به فناوری کامل بروند، مهم نیست که چقدر متضاد است. روبات ها در رستوران ها صبر می کنند. هوش مصنوعی به مدرسه میرود. تکنولوژی تشخیص چهره همه چیز از دستورات مرغ سرخ شده کنتاکی تا به کاغذ توالت کمک می کند. چین در رقابت برای ثبت رکورد جهانی برای رقابت با رقبا است.

این درحالی است که فناوری برای استفاده از تکنولوژی - و نتایج گاهی اوقات مشکوک آن- در نشست جهانی اطلاعات و کسب و کار جهانی که در ماه گذشته در شانگهای برگزار شد،  که چندین نفر از روشنفکران فناوری و دانشگاهی چینی  ذهن ها را با توانمندی خود به هم زدند

در حالیکه هد بندهای چشم که مانند دستگاههای الکتروشوک درمانی بودند ، بر روی هفت مرد و دو زن  در روی صحنه استفاده شدند که خود را در حال فشار دادن یک دکمه تصور می کردند این هد بندها  می توانستند فعالیت مغز کاربر را با دست روباتیک اشتراک گذاری کنند و به ان انتقال دهند، که پس از آن یک دکمه توسط دست روباتیک برای آغاز رسمی کنفرانس فشار داده می شد .
یک محقق بازنشسته می گوید: "چین در حال عبور از آمریکا است." "این همه مساله زمانه ما است."

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت