خبر های ویژه

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

21 شهریور 1404

طالبان کارکنان برشنا را به‌دلیل نداشتن کلاه و ریش از ورود به دفاتر منع کردند

20 شهریور 1404

تجارت انگور در باتلاق تورخم؛ فریاد بازرگانان و گوش کر طالبان

19 شهریور 1404

حکومت طالبان در افغانستان سرودن اشعار عاشقانه را ممنوع کرد

9 شهریور 1404

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

روند کاهشی در جمعیت چین

22 مرداد 1404

راه آهن سراسری افغانستان با توافق جدید به سمت واقعیت می‌رود

20 مرداد 1404

انسجام زنان پنجشیر محدودیت‌های جدید طالبان را محکوم کرد

19 مرداد 1404

هشتادمین سالگرد مراسم یادبود قربانیان هیروشیما و ناگازاکی

16 مرداد 1404

خیابان‌ها به رودخانه تبدیل شدند: سیل مرگبار شمال پکن را درنوردید

9 مرداد 1404

جلوگیری از نشر اطلاعات نادرست و حفظ ارزش‌های اسلامی

1 مرداد 1404

هند خواستار تنظیم دمای ملایم‌تر برای کولرهای گازی به منظور صرفه‌جویی در انرژی است

23 تیر 1404

امامعلی رحمانف و دیالوگ صحبت با دختر جوان

18 تیر 1404

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، در 4 ژوئیه برای شرکت در هفدهمین اجلاس سازمان همکاری اقتصادی (اکو) وارد خانکندی شد.

13 تیر 1404

غول اینترنتی کره‌ای «کاکائو» با همکاری «اوپن‌ای‌آی» به دنبال جهش رشد

13 تیر 1404

بسیاری جان باخته‌اند: زندگی در جهنم شعله‌ور جریه، هند

7 تیر 1404

2 اردیبهشت 1397

ما یک جامعه هستیم نه یک بازار!

نقش فیس بوک دراشوب های سری لانکا!

یک مقام رسمی سریلانکا می گوید: "باید نوعی تعامل با کشورهایی مانند سری لانکا توسط شرکت های بزرگ وجود داشته باشد نه انکه فیس بوک به ما به مانند یک بازار نگاه کند " ،"ما یک جامعه هستیم، ما فقط یک بازار نیستیم."

تبریز امروز:

خبرنگاران نیویورک تایمز  برای بررسی نقش محتوایی فیس بوک در حملات و توهمات بر علیه جمعیت مسلمان اقلیت  سری لانکا در اوائل امسال به سری لانکا رفتند، که موجب شد دولت حالت اضطراری در سراسر کشور اعمال نماید  مامورانی شورش را به سمت خانه ای هدایت کردند خانه ای در آتش سوخت  و یک مرد را در داخل کشته شد.

بسیاری از کاربران اطلاعاتی  را منتشر کرده و سخنان نفرت انگیز را در این سایت انتشار دادند و حتی آن را برای برنامه ریزی حملات مورد استفاده قرار دادند. اما فیس بوک هشدارهای تکراری از احتمال خشونت را حتی از سوی دولت نادیده گرفت. این یک الگویی است که در سایر کشورهای در حال توسعه در سرتاسر جهان تکرار شده و پیامدهای مرگبار دارد.

یک مقام رسمی سریلانکا می گوید: "باید نوعی تعامل با کشورهایی مانند سری لانکا توسط شرکت های بزرگ وجود داشته باشد  نه انکه فیس بوک به ما به مانند یک بازار نگاه کند " ،"ما یک جامعه هستیم، ما فقط یک بازار نیستیم."

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت