خبر های ویژه

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

انجمن سُوموی ژاپن صد ساله شد – اما آیین‌های این ورزش نقشی بسیار کهن‌تر در شکل دادن به تصور مردم از ژاپن داشته‌اند

16 آبان 1404

ترامپ و ادعای پیروزی بر چین

9 آبان 1404

اجلاس شی و ترامپ: تجارت، تایوان و روسیه همچنان در صدر دستور کار رؤسای جمهور چین و آمریکا – ۶ سال پس از آخرین دیدار

6 آبان 1404

ژاپن رهبر جدیدی دارد، و او یک درامر هوی‌متال است

30 مهر 1404

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

21 شهریور 1404

طالبان کارکنان برشنا را به‌دلیل نداشتن کلاه و ریش از ورود به دفاتر منع کردند

20 شهریور 1404

تجارت انگور در باتلاق تورخم؛ فریاد بازرگانان و گوش کر طالبان

19 شهریور 1404

حکومت طالبان در افغانستان سرودن اشعار عاشقانه را ممنوع کرد

9 شهریور 1404

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

24 بهمن 1396

ترویج خودروی برقی در منطقه شین جیانگ

چین

شین جیانگ در گام اول استفاده از خودروهای برقی را در اتوبوس، تاکسی، لجستیک، خودروهای جمع آوری زباله، گردشگری و غیره گسترش می دهد. طوری که دولت های سطوح مختلف این منطقه استفاده از خودروهای با انرژی جدید را مورد تشویق قرار داده و نهادهای دولتی نیز باید در سال 2016 بیش از 10 درصد از خودروهای تازه خریداری شده خود را به خودروهای با انرژی جدید تشکیل دهند که به این ترتیب این رقم در سال های آینده پی در پی افزایش می یابد.

تبریز امروز:

گزارشی از کمیته توسعه و اصلاحات منطقه خودمختار اویغور شین جیانگ حاکی از آن است که این منطقه برای ترویج استفاده از خودروهای برقی در شهرستان و شهرهایی که جمعیت آن ها به بیش از 500 نفر می رسد، اقدام به ساخت تاسیسات بیشتر برای شارژ خودروی برقی کرده است.

 شین جیانگ در گام اول استفاده از خودروهای برقی را در اتوبوس، تاکسی، لجستیک، خودروهای جمع آوری زباله، گردشگری و غیره گسترش می دهد. طوری که دولت های سطوح مختلف این منطقه استفاده از خودروهای با انرژی جدید را مورد تشویق قرار داده و نهادهای دولتی نیز باید در سال 2016 بیش از 10 درصد از خودروهای تازه خریداری شده خود را به خودروهای با انرژی جدید تشکیل دهند که به این ترتیب این رقم در سال های آینده پی در پی افزایش می یابد.

شهر ارومچی مرکز منطقه شین جیانگ از سال گذشته استفاده از اتوبوس هیبریدی را آغاز کرده است. این اتوبوس ها با تولید صدای کم، حدود 30 درصد انرژی را نسبت به اتوبوس معمولی صرفه جویی می کند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت