خبر های ویژه

تمام اهالی روستای تی کام در حالی که دود از میدان روستا به هوا بلند می‌شد، برای پختن برنج در زیر باران آتش روشن کردند.

5 اسفند 1404

اولین نوشته خوشنویسی از فصل بهار در معبد معلم بزرگ  چو وان آن

5 اسفند 1404

خودروی سایپا؛ مسئولیت‌های اجتماعی  و فروش فوری خودرو

4 اسفند 1404

شکاف در آمار تجاری میان چین و کشورهای آسیای مرکزی حاکی از قاچاق گسترده است

4 اسفند 1404

مجاز کردن ضرب و شتم زنان

1 اسفند 1404

تلاش ژاپن برای دستیابی به تسلیحات دوربرد، توجه شرکت‌های خارجی را جلب کرده است

1 اسفند 1404

شکل جدید از تجربه رمضان در ژاپن برای خارجی ها

29 بهمن 1404

امسال اسب آتشی چینی ها خواهد تاخت

29 بهمن 1404

پکن؛ سقوط ژنرال ارشد برای ارتش چین چه معنایی دارد؟

9 بهمن 1404

قایقران در رودخانه

15 دی 1404

سماع

14 دی 1404

شهردار طالبان: کابل را زیباتر از پاریس می‌سازیم

9 دی 1404

امر به معروف طالبان به آرایشگران مرد در بلخ: تراشیدن ریش مشتریان ۱۵ ماه حبس در پی دارد

9 دی 1404

آفتی به‌نام دولت‌زدگی؛ نقدی بر کارنامه چپ‌گرایان افغانستان

6 دی 1404

نمایشگاه هنر آسیای مرکزی با الهام از گذشته، آینده‌ای را به تصویر می‌کشد

5 دی 1404

برنامه طالبان پس از تخریب سینما آریانا در کابل: مجتمع تجاری می‌سازیم

5 دی 1404

14 بهمن 1403

قزاقستان قصد دارد به طور کامل استفاده از انرژی هسته ای را آغاز کند

آستانه می خواهد مجموعه ای از نیروگاه های هسته ای بسازد.

پس از رفراندوم سال گذشته که پیگیری انرژی هسته‌ای در قزاقستان را تایید کرد، دولت به سرعت در حال ایجاد زمینه برای حداقل دو راکتور است. رئیس جمهور قاسم جومارت توکایف ابراز تمایل کرده است که در نهایت یک "خوشه هسته ای" در کشور ایجاد کند تا رشد اقتصادی را تقویت کند. بر اساس گزارشی که توسط رسانه خبری قزاقستان Vlast.kz به نقل از اولژاس بکتنوف، نخست وزیر قزاقستان منتشر شد، دولت در حال کار برای نهایی کردن توافقی در مورد ساخت یک نیروگاه هسته ای اولیه در منطقه آلماتی "در آینده نزدیک" است. بکتنوف در جلسه 28 ژانویه دولت افزود که کار مقدماتی برای شناسایی مکان دوم برای یک نیروگاه هسته ای در حال انجام است. توکایف در یک سخنرانی سیاسی مهم در 28 ژانویه نشان داد که توانایی قزاقستان برای حفظ رشد اقتصادی به ساخت کارخانه‌های بیشتر بستگی دارد. مسیر استراتژیک ما برای دستیابی به بی طرفی کربن بدون تغییر باقی می ماند. با این حال، اجرای آن باید منطقی تر برخورد شود. ما باید به طور موثر از ثروت طبیعی و مزیت های طبیعی خود استفاده کنیم. وی افزود: با توجه به کسری فزاینده انرژی، ساخت اولین نیروگاه هسته ای باید تسریع شود و به طور کلی ایجاد یک خوشه هسته ای در کشور آغاز شود. توکایف گفت: این یک وظیفه مهم برای تضمین پیشرفت کشورمان است. اکثریت قزاق ها در پاییز گذشته طرح همه پرسی را در مورد ساخت نیروگاه هسته ای تصویب کردند. سوالی که همچنان مفتوح است این است که چه کسی کارخانه های مورد نظر دولت را می سازد. نگرانی عمومی گسترده ای وجود دارد که آژانس هسته ای روسیه، روس اتم، قراردادهای ساخت و ساز را دریافت کند، علی رغم نگرانی ها در مورد سابقه نادرست شرکت روسی در پایبندی به استانداردهای ایمنی. اگرچه قزاقستان ممکن است از انرژی هسته‌ای استقبال کند، اما این کشور تاکیدی بر استخراج منابع طبیعی ندارد: بکتنوف در 28 ژانویه اعلام کرد که این کشور پروژه فرکینگ برای استخراج نفت شیل را راه‌اندازی خواهد کرد. انتظار می رود امسال اولین نفت شیل قزاقستان تولید شود. بکتنوف اعلام کرد که این انگیزه های بیشتری برای جذب سرمایه گذاری در صنعت نفت و گاز ایجاد می کند. برآوردهای اولیه کل تولید بالقوه فرکینگ را تقریباً 800 میلیون تن معادل نفت می‌دانند.

تبریز امروز:


تاسیسات هسته ای در روسیه. نگرانی عمومی گسترده ای وجود دارد که آژانس هسته ای روسیه، روس اتم، قراردادهای ساخت نیروگاه های هسته ای در قزاقستان را دریافت کند، علی رغم نگرانی ها در مورد سابقه نادرست روس اتم در پایبندی به استانداردهای ایمنی. (عکس: gov.ru)
پس از رفراندوم سال گذشته که پیگیری انرژی هسته‌ای در قزاقستان را تایید کرد، دولت به سرعت در حال ایجاد زمینه برای حداقل دو راکتور است. رئیس جمهور قاسم جومارت توکایف ابراز تمایل کرده است که در نهایت یک "خوشه هسته ای" در کشور ایجاد کند تا رشد اقتصادی را تقویت کند.

بر اساس گزارشی که توسط رسانه خبری قزاقستان Vlast.kz به نقل از اولژاس بکتنوف، نخست وزیر قزاقستان منتشر شد، دولت در حال کار برای نهایی کردن توافقی در مورد ساخت یک نیروگاه هسته ای اولیه در منطقه آلماتی "در آینده نزدیک" است. بکتنوف در جلسه 28 ژانویه دولت افزود که کار مقدماتی برای شناسایی مکان دوم برای یک نیروگاه هسته ای در حال انجام است.

توکایف در یک سخنرانی سیاسی مهم در 28 ژانویه نشان داد که توانایی قزاقستان برای حفظ رشد اقتصادی به ساخت کارخانه‌های بیشتر بستگی دارد.

مسیر استراتژیک ما برای دستیابی به بی طرفی کربن بدون تغییر باقی می ماند. با این حال، اجرای آن باید منطقی تر برخورد شود. ما باید به طور موثر از ثروت طبیعی و مزیت های طبیعی خود استفاده کنیم.

وی افزود: با توجه به کسری فزاینده انرژی، ساخت اولین نیروگاه هسته ای باید تسریع شود و به طور کلی ایجاد یک خوشه هسته ای در کشور آغاز شود. توکایف گفت: این یک وظیفه مهم برای تضمین پیشرفت کشورمان است.

اکثریت قزاق ها در پاییز گذشته طرح همه پرسی را در مورد ساخت نیروگاه هسته ای تصویب کردند. سوالی که همچنان مفتوح است این است که چه کسی کارخانه های مورد نظر دولت را می سازد. نگرانی عمومی گسترده ای وجود دارد که آژانس هسته ای روسیه، روس اتم، قراردادهای ساخت و ساز را دریافت کند، علی رغم نگرانی ها در مورد سابقه نادرست شرکت روسی در پایبندی به استانداردهای ایمنی.

اگرچه قزاقستان ممکن است از انرژی هسته‌ای استقبال کند، اما این کشور تاکیدی بر استخراج منابع طبیعی ندارد: بکتنوف در 28 ژانویه اعلام کرد که این کشور پروژه فرکینگ برای استخراج نفت شیل را راه‌اندازی خواهد کرد.

انتظار می رود امسال اولین نفت شیل قزاقستان تولید شود. بکتنوف اعلام کرد که این انگیزه های بیشتری برای جذب سرمایه گذاری در صنعت نفت و گاز ایجاد می کند. برآوردهای اولیه کل تولید بالقوه فرکینگ را تقریباً 800 میلیون تن معادل نفت می‌دانند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت