خبر های ویژه

نی در تبعید: طالبان فعالیت‌ رسانه‌های تصویری در پنجشیر را ممنوع اعلام کردند

21 شهریور 1404

طالبان کارکنان برشنا را به‌دلیل نداشتن کلاه و ریش از ورود به دفاتر منع کردند

20 شهریور 1404

تجارت انگور در باتلاق تورخم؛ فریاد بازرگانان و گوش کر طالبان

19 شهریور 1404

حکومت طالبان در افغانستان سرودن اشعار عاشقانه را ممنوع کرد

9 شهریور 1404

ایستادگی زنان ترک‌تبار افغانستان؛ چهار سال مقاومت مقابل خفقان و محرومیت

23 مرداد 1404

روند کاهشی در جمعیت چین

22 مرداد 1404

راه آهن سراسری افغانستان با توافق جدید به سمت واقعیت می‌رود

20 مرداد 1404

انسجام زنان پنجشیر محدودیت‌های جدید طالبان را محکوم کرد

19 مرداد 1404

هشتادمین سالگرد مراسم یادبود قربانیان هیروشیما و ناگازاکی

16 مرداد 1404

خیابان‌ها به رودخانه تبدیل شدند: سیل مرگبار شمال پکن را درنوردید

9 مرداد 1404

جلوگیری از نشر اطلاعات نادرست و حفظ ارزش‌های اسلامی

1 مرداد 1404

هند خواستار تنظیم دمای ملایم‌تر برای کولرهای گازی به منظور صرفه‌جویی در انرژی است

23 تیر 1404

امامعلی رحمانف و دیالوگ صحبت با دختر جوان

18 تیر 1404

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، در 4 ژوئیه برای شرکت در هفدهمین اجلاس سازمان همکاری اقتصادی (اکو) وارد خانکندی شد.

13 تیر 1404

غول اینترنتی کره‌ای «کاکائو» با همکاری «اوپن‌ای‌آی» به دنبال جهش رشد

13 تیر 1404

بسیاری جان باخته‌اند: زندگی در جهنم شعله‌ور جریه، هند

7 تیر 1404

14 بهمن 1403

قزاقستان قصد دارد به طور کامل استفاده از انرژی هسته ای را آغاز کند

آستانه می خواهد مجموعه ای از نیروگاه های هسته ای بسازد.

پس از رفراندوم سال گذشته که پیگیری انرژی هسته‌ای در قزاقستان را تایید کرد، دولت به سرعت در حال ایجاد زمینه برای حداقل دو راکتور است. رئیس جمهور قاسم جومارت توکایف ابراز تمایل کرده است که در نهایت یک "خوشه هسته ای" در کشور ایجاد کند تا رشد اقتصادی را تقویت کند. بر اساس گزارشی که توسط رسانه خبری قزاقستان Vlast.kz به نقل از اولژاس بکتنوف، نخست وزیر قزاقستان منتشر شد، دولت در حال کار برای نهایی کردن توافقی در مورد ساخت یک نیروگاه هسته ای اولیه در منطقه آلماتی "در آینده نزدیک" است. بکتنوف در جلسه 28 ژانویه دولت افزود که کار مقدماتی برای شناسایی مکان دوم برای یک نیروگاه هسته ای در حال انجام است. توکایف در یک سخنرانی سیاسی مهم در 28 ژانویه نشان داد که توانایی قزاقستان برای حفظ رشد اقتصادی به ساخت کارخانه‌های بیشتر بستگی دارد. مسیر استراتژیک ما برای دستیابی به بی طرفی کربن بدون تغییر باقی می ماند. با این حال، اجرای آن باید منطقی تر برخورد شود. ما باید به طور موثر از ثروت طبیعی و مزیت های طبیعی خود استفاده کنیم. وی افزود: با توجه به کسری فزاینده انرژی، ساخت اولین نیروگاه هسته ای باید تسریع شود و به طور کلی ایجاد یک خوشه هسته ای در کشور آغاز شود. توکایف گفت: این یک وظیفه مهم برای تضمین پیشرفت کشورمان است. اکثریت قزاق ها در پاییز گذشته طرح همه پرسی را در مورد ساخت نیروگاه هسته ای تصویب کردند. سوالی که همچنان مفتوح است این است که چه کسی کارخانه های مورد نظر دولت را می سازد. نگرانی عمومی گسترده ای وجود دارد که آژانس هسته ای روسیه، روس اتم، قراردادهای ساخت و ساز را دریافت کند، علی رغم نگرانی ها در مورد سابقه نادرست شرکت روسی در پایبندی به استانداردهای ایمنی. اگرچه قزاقستان ممکن است از انرژی هسته‌ای استقبال کند، اما این کشور تاکیدی بر استخراج منابع طبیعی ندارد: بکتنوف در 28 ژانویه اعلام کرد که این کشور پروژه فرکینگ برای استخراج نفت شیل را راه‌اندازی خواهد کرد. انتظار می رود امسال اولین نفت شیل قزاقستان تولید شود. بکتنوف اعلام کرد که این انگیزه های بیشتری برای جذب سرمایه گذاری در صنعت نفت و گاز ایجاد می کند. برآوردهای اولیه کل تولید بالقوه فرکینگ را تقریباً 800 میلیون تن معادل نفت می‌دانند.

تبریز امروز:


تاسیسات هسته ای در روسیه. نگرانی عمومی گسترده ای وجود دارد که آژانس هسته ای روسیه، روس اتم، قراردادهای ساخت نیروگاه های هسته ای در قزاقستان را دریافت کند، علی رغم نگرانی ها در مورد سابقه نادرست روس اتم در پایبندی به استانداردهای ایمنی. (عکس: gov.ru)
پس از رفراندوم سال گذشته که پیگیری انرژی هسته‌ای در قزاقستان را تایید کرد، دولت به سرعت در حال ایجاد زمینه برای حداقل دو راکتور است. رئیس جمهور قاسم جومارت توکایف ابراز تمایل کرده است که در نهایت یک "خوشه هسته ای" در کشور ایجاد کند تا رشد اقتصادی را تقویت کند.

بر اساس گزارشی که توسط رسانه خبری قزاقستان Vlast.kz به نقل از اولژاس بکتنوف، نخست وزیر قزاقستان منتشر شد، دولت در حال کار برای نهایی کردن توافقی در مورد ساخت یک نیروگاه هسته ای اولیه در منطقه آلماتی "در آینده نزدیک" است. بکتنوف در جلسه 28 ژانویه دولت افزود که کار مقدماتی برای شناسایی مکان دوم برای یک نیروگاه هسته ای در حال انجام است.

توکایف در یک سخنرانی سیاسی مهم در 28 ژانویه نشان داد که توانایی قزاقستان برای حفظ رشد اقتصادی به ساخت کارخانه‌های بیشتر بستگی دارد.

مسیر استراتژیک ما برای دستیابی به بی طرفی کربن بدون تغییر باقی می ماند. با این حال، اجرای آن باید منطقی تر برخورد شود. ما باید به طور موثر از ثروت طبیعی و مزیت های طبیعی خود استفاده کنیم.

وی افزود: با توجه به کسری فزاینده انرژی، ساخت اولین نیروگاه هسته ای باید تسریع شود و به طور کلی ایجاد یک خوشه هسته ای در کشور آغاز شود. توکایف گفت: این یک وظیفه مهم برای تضمین پیشرفت کشورمان است.

اکثریت قزاق ها در پاییز گذشته طرح همه پرسی را در مورد ساخت نیروگاه هسته ای تصویب کردند. سوالی که همچنان مفتوح است این است که چه کسی کارخانه های مورد نظر دولت را می سازد. نگرانی عمومی گسترده ای وجود دارد که آژانس هسته ای روسیه، روس اتم، قراردادهای ساخت و ساز را دریافت کند، علی رغم نگرانی ها در مورد سابقه نادرست شرکت روسی در پایبندی به استانداردهای ایمنی.

اگرچه قزاقستان ممکن است از انرژی هسته‌ای استقبال کند، اما این کشور تاکیدی بر استخراج منابع طبیعی ندارد: بکتنوف در 28 ژانویه اعلام کرد که این کشور پروژه فرکینگ برای استخراج نفت شیل را راه‌اندازی خواهد کرد.

انتظار می رود امسال اولین نفت شیل قزاقستان تولید شود. بکتنوف اعلام کرد که این انگیزه های بیشتری برای جذب سرمایه گذاری در صنعت نفت و گاز ایجاد می کند. برآوردهای اولیه کل تولید بالقوه فرکینگ را تقریباً 800 میلیون تن معادل نفت می‌دانند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت