نگاه سنتی چینی ها برای تغذیه

غذایتان را بر اساس فصل ها تنظیم کنید!

تاریخ انتشار : ۰۸:۲۹ ۲۶-۱۲-۱۳۹۸

طبق طب سنتی چینی ، انسان باید غذاهایی را که به طور طبیعی در یک فصل قرار دارند ، مصرف کند. مردم امروز عادت دارند هر آنچه را که می خواهند ، صرف نظر از زمان ، روز یا فصل ، بخورند. طبق طب سنتی چینی ، این یک عادت غذایی ایده آل نیست. انسان باید غذاهای فصلی را مصرف کند. این وضعیت داخلی آنها را با شرایط آب و هوایی هماهنگ می کند. به عنوان یک قاعده کلی ، این به معنای خنک کردن غذاها در هوای گرم ، گرم کردن غذاها در هوای سرد و مرطوب شدن مواد غذایی هنگام خشک شدن شرایط است. گفته می شود چنین رژیمی برای جلوگیری از بیماریها و حفظ سلامت اوج کمک می کند.

تبریز امروز:

 

طبق طب سنتی چینی TCM ، انسان باید غذاهایی را که به طور طبیعی در یک فصل قرار دارند ، مصرف کند.  مردم امروز عادت دارند هر آنچه را که می خواهند ، صرف نظر از زمان ، روز یا فصل ، بخورند. طبق طب سنتی چینی  ، این یک عادت غذایی ایده آل نیست. انسان باید غذاهای فصلی را مصرف کند. این وضعیت داخلی آنها را با شرایط آب و هوایی هماهنگ می کند. به عنوان یک قاعده کلی ، این به معنای خنک کردن غذاها در هوای گرم ، گرم کردن غذاها در هوای سرد و مرطوب شدن مواد غذایی هنگام خشک شدن شرایط است. گفته می شود چنین رژیمی برای جلوگیری از بیماریها و حفظ سلامت اوج کمک می کند.

بهار
طبق TCM ، "بهار زمان تولد دوباره و رشد است. کبد و کیسه صفرا اندام های این فصل هستند ، به این معنی که رژیم غذایی متناسب با حمایت از این دو ، بهترین انتخاب برای بهار خواهد بود. این طب فکر می کند که وقتی کبد نرم و صاف عمل کند ، فعالیت های بدنی و عاطفی در بدن نیز کاملاً روان انجام می شود ، که خود را به سلامتی مطلوب می رساند. "

غذاهای توصیه شده در طول فصل شامل سبزیجات سبز و برگ مانند کلم ، سبزیجات تلخ مانند سبزی جعفری و قاصدک ، غذاهای ترش مانند لیموترش و لیمو و جوانه هایی مانند ماش و یونجه است. غذاهای منجمد ، خشک یا پخته شده فقط باید در حد اعتدال مصرف شوند. در مقادیر زیاد ، چنین مواردی می توانند به معده و طحال آسیب برساند. برای پاک کردن گرمای اضافی از بدن ، موز ، نیشکر ، گلابی ، خیار و شاه بلوط آب صرف می گردد.

Salad  سالاد

تابستان
در تابستان ، گفته می شود انرژی آتش "جوان" در اوج خود قرار دارد. این زمان رشد و فراوانی است. غذاهای ایده آل در این شرایط آبرسان ، خنثی ، شیرین و خنک کننده هستند. اینها شامل سالاد ، جوانه ، چای بابونه ، سیب ، لیمو و غیره است. دمای بدن و گردش خون بدن در تابستان نسبت به فصول دیگر بسیار شدیدتر است. افزایش مصرف غذاهای تند و کاهش طعم های تلخ می تواند عملکرد ریه را تقویت کند.

آخرین ماه تابستان و 7 روز قبل و بعد از تابستان  دوره های مهم انتقال هستند. غذاهای ایده آل آنهایی هستند که به عنوان مثال شیرین ، متمرکز و طلایی به زرد هستند. هویج ، ذرت ، سویا ، کدو ، سیب زمینی ، لوبیای رشته ای ، سیب زمینی شیرین توفو ، زردآلو و طالبی. غذاهای ساده با ذائقه ملایم توصیه می شود. مدیتیشن و تنفس در این زمان ها به خصوص توصیه می شوند . "

فصل پاييز
پاییز زمان برداشت محصول است. طب سنتی در این فصل با ریه ها ارتباط دارد. غذاهایی که در این دوره خورده می شوند باید بدن را برای زمستان صعب العبور آینده آماده کنند. رژیم غذایی همچنین باید از تولید مایعات بدن حمایت کند. موارد ایده آل برای خوردن در طول پاییز شامل ریشه نیلوفر آبی ، شیر سویا ، کدو تنبل ، آجیل ، لبنیات و قارچ سفید است. از این روی طعم های تند مانند زنجبیل و پیاز را کم کنید تا عرق را کاهش دهد. غذاهای ترش مانند لیمو و آناناس دارای خاصیت قابض هستند که به جلوگیری از از بین رفتن مایعات بدن کمک می کند.

Pumkin   کدو تنبل

زمستان
"زمستان زمانی است که ما به آرامش می رویم. این زماناحیای عمیق است. زمان آن فرا رسیده است که به جای انرژی فعال تابستان ، کارهای آرام را در آغوش بگیرید. این زمانی است که هم انرژی و هم غذای ما باید کندتر باشد. پخت و پز آهسته تر باعث ایجاد گرمای بیشتر در غذاها می شود و باعث گرم شدن آنها ، تغذیه کننده و جذب آنها در ماه های سرد زمستان می شود. "

برای تقویت انرژی کلیه عدس و لوبیای سیاه مصرف کنید.با ادویه هایی مانند دارچین ، هل و زنجبیل خود را گرم کنید. این امر باعث تحریک هضم غذا می شود. در این فصل از خوردن غذاهای پر کالری خودداری کنید زیرا منجر به تجمع بیش از حد گرما در معده و ریه ها می شوند. خوردن غذاهای تلخ و کم کردن غذاهای شور باعث سلامت قلب می شود.


نظرات کاربران


@