ترامپ در یک هفته

ترامپ به‌طور آشکار با اوکراین دشمنی می‌کند — و روزبه‌روز بیشتر در کنار روسیه قرار می‌گیرد

تاریخ انتشار : ۱۰:۱۶ ۱۱-۱۲-۱۴۰۳

در ابتدای این هفته، ایالات متحده در رأی‌گیری سازمان ملل متحد درباره اینکه چه کسی مسئول جنگ در اوکراین است، جانب روسیه را گرفت. در پایان هفته، ترامپ با رئیس‌جمهور اوکراین، ولادیمیر زلنسکی، دیدار کرد و در مقابل دوربین‌ها او را به دلیل قدردانی ناکافی از ایالات متحده مورد سرزنش قرار داد و عملاً او را از کاخ سفید بیرون کرد. متحدان ترامپ از رئیس‌جمهوری سرسخت که اجازه نمی‌دهد کسی به او زور بگوید، حمایت کردند، اما این دومین بار در یک هفته بود که ترامپ در جنگ طرف روسیه را می‌گرفت. سناتور کریس مورفی (دموکرات از کانکتیکات) در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «آنچه شما تماشا کردید، نابودی قدرت آمریکا در جهان بود، در حالی که همه می‌بینند رئیس‌جمهور ترامپ به یک نوکر برای دیکتاتور بی‌رحم در مسکو تبدیل می‌شود.» فرانچسکا ابل، خبرنگار واشنگتن پست در روسیه، گزارش داد: «این یک هدیه به کرملین است. یک مقام ارشد کرملین دیروز به من گفت که حتی مسکو از رئیس‌جمهور دونالد ترامپ شگفت‌زده شده است؛ آن‌ها انتظار تغییر داشتند، اما نه 'چنین تغییر عظیمی.'» مکس برگمن، از اندیشکده مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی، پس از رأی‌گیری روز دوشنبه در سازمان ملل متحد، جایی که ایالات متحده در کنار روسیه، ایران و کره شمالی و در مقابل بخش بزرگی از جهان آزاد قرار گرفت، به من گفت: «این یک چرخش تکان‌دهنده در سیاست خارجی آمریکا است. روسیه طی ۱۰۰ سال گذشته دشمن اصلی آمریکا در جهان بوده است.»

تبریز امروز:

ترامپ به‌طور آشکار با اوکراین دشمنی می‌کند — و روزبه‌روز بیشتر در کنار روسیه قرار می‌گیرد
در ابتدای این هفته، ایالات متحده در رأی‌گیری سازمان ملل متحد درباره اینکه چه کسی مسئول جنگ در اوکراین است، جانب روسیه را گرفت.
در پایان هفته، ترامپ با رئیس‌جمهور اوکراین، ولادیمیر زلنسکی، دیدار کرد و در مقابل دوربین‌ها او را به دلیل قدردانی ناکافی از ایالات متحده مورد سرزنش قرار داد و عملاً او را از کاخ سفید بیرون کرد.
متحدان ترامپ از رئیس‌جمهوری سرسخت که اجازه نمی‌دهد کسی به او زور بگوید، حمایت کردند، اما این دومین بار در یک هفته بود که ترامپ در جنگ طرف روسیه را می‌گرفت. سناتور کریس مورفی (دموکرات از کانکتیکات) در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «آنچه شما تماشا کردید، نابودی قدرت آمریکا در جهان بود، در حالی که همه می‌بینند رئیس‌جمهور ترامپ به یک نوکر برای دیکتاتور بی‌رحم در مسکو تبدیل می‌شود.»
فرانچسکا ابل، خبرنگار واشنگتن پست در روسیه، گزارش داد: «این یک هدیه به کرملین است. یک مقام ارشد کرملین دیروز به من گفت که حتی مسکو از رئیس‌جمهور دونالد ترامپ شگفت‌زده شده است؛ آن‌ها انتظار تغییر داشتند، اما نه 'چنین تغییر عظیمی.'»
مکس برگمن، از اندیشکده مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی، پس از رأی‌گیری روز دوشنبه در سازمان ملل متحد، جایی که ایالات متحده در کنار روسیه، ایران و کره شمالی و در مقابل بخش بزرگی از جهان آزاد قرار گرفت، به من گفت: «این یک چرخش تکان‌دهنده در سیاست خارجی آمریکا است. روسیه طی ۱۰۰ سال گذشته دشمن اصلی آمریکا در جهان بوده است.»
 
 
 
 

نظرات کاربران


@