خبر های ویژه

پایانی برای خشونت نیست، زیرا اسرائیل حمله خود به شهر غزه را آغاز می‌کند

1 شهریور 1404

اسرائیل جبهه جدیدی در جنگ غزه باز می‌کند

1 شهریور 1404

برای دروزهای سوریه، خشونت اخیر یک فصل دیگر در مبارزه‌ای چندصدساله بر سر خودمختاری است

23 مرداد 1404

زیبای خفته

22 مرداد 1404

تونیکی می کن و در دجله انداز

3 مرداد 1404

تصویب طرح تاسیس شهر بین‌المللی طلا در بغداد

1 مرداد 1404

در میان آتش‌بس شکننده، خشونت در جنوب سوریه روابط پیچیده میان‌مرزی جوامع دروزی را به پیش‌زمینه آورده است

30 تیر 1404

طرح جابجایی فلسطینیان غزه به یک «شهر بشردوستانه» یک جنایت علیه بشریت است

27 تیر 1404

چرا اسرائیل سوریه را بمباران می‌کند؟

26 تیر 1404

دو هنرمند در حمله هوایی اسرائیل به کافه‌ای در غزه کشته شدند

10 تیر 1404

شاهدان از پیامدهای دلخراش حمله اسرائیل به کافه‌ای شلوغ در غزه می‌گویند

10 تیر 1404

بازگشت حجاج از طریق مرز زمینی

25 خرداد 1404

لغو تحریم‌های سوریه توسط ترامپ، پیروزی برای ترکیه نیز هست – نشان‌دهنده نقش برجسته قدرت‌های متوسط در امور منطقه‌ای

30 اردیبهشت 1404

نعمت های الهی از دریا برای یمنی ها

13 اردیبهشت 1404

نگاهی به آینده مذاکرات عُمان

12 اردیبهشت 1404

بمب افکن های B-2

9 فروردین 1404

23 مهر 1402

کاهش تورم در عربستان برای چهارمین ماه

عربستان سعودی

شاخص قیمت مصرف کننده (تورم) عربستان همچنین در ماه اوت با 0.3 درصد کاهش نسبت به ژوئیه به 0.2 رسید. این کاهش علیرغم افزایش 10.8 درصدی اجاره بهای مسکن در مقایسه با ماه اگوست سال گذشته بود. داده های روز یکشنبه اداره کل آمار عربستان می گوید که کاهش سرعت تورم عربستان در ماه سپتامبر ناشی از پایین بودن اجاره بهای مسکن است که 21 درصد از شاخص قیمت مصرف کننده را تشکیل می دهد. میانگین رشد نرخ اجاره بها در ماه سپتامبر 9.76 درصد بوده که پایین ترین سطح از آوریل 2022 است. همچنین قیمت مواد غذایی که 19 درصد از وزن تورم را به خود اختصاص می دهد، برای نخستین بار از نوامبر 2017 بهبود یافت و میانگین آن در سپتامبر گذشته به 0.25 درصد رسید. طبق اعلام اداره کل آمار عربستان قیمت گروه لوازم خانگی نیز در این کشور که 6.74 درصد از شاخص قیمت مصرف کننده را تشکیل می دهد، 2.8 درصد بهبود داشته است.

تبریز امروز:

 

میدل ایست نیوز: شاخص قیمت مصرف کننده عربستان در سپتامبر گذشته برای چهارمین ماه پیاپی به کاهش خود ادامه داد و عدد 1.7 درصد را ثبت کرد.

به گزارش «الشرق» شاخص قیمت مصرف کننده (تورم) عربستان همچنین در ماه اوت با 0.3 درصد کاهش نسبت به ژوئیه به 0.2 رسید. این کاهش علیرغم افزایش 10.8 درصدی اجاره بهای مسکن در مقایسه با ماه اگوست سال گذشته بود.

داده های روز یکشنبه اداره کل آمار عربستان می گوید که کاهش سرعت تورم عربستان در ماه سپتامبر ناشی از پایین بودن اجاره بهای مسکن است که 21 درصد از شاخص قیمت مصرف کننده را تشکیل می دهد.

میانگین رشد نرخ اجاره بها در ماه سپتامبر 9.76 درصد بوده که پایین ترین سطح از آوریل 2022 است.

همچنین قیمت مواد غذایی که 19 درصد از وزن تورم را به خود اختصاص می دهد، برای نخستین بار از نوامبر 2017 بهبود یافت و میانگین آن در سپتامبر گذشته به 0.25 درصد رسید.

طبق اعلام اداره کل آمار عربستان قیمت گروه لوازم خانگی نیز در این کشور که 6.74 درصد از شاخص قیمت مصرف کننده را تشکیل می دهد، 2.8 درصد بهبود داشته است.

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت