خبر های ویژه

آتش‌بس غزه مرده است − سیاست داخلی اسرائیل آن را کشت

1 فروردین 1404

چگونه عدم تعادل قدرت، نشانه‌های اشتباه خوانده شده و اشتباهات استراتژیک قضاوت حماس درباره آتش‌بس غزه را تحت تأثیر قرار داد

1 فروردین 1404

ترامپ دستور آغاز عملیات نظامی علیه حوثی‌ها در یمن را به ارتش آمریکا صادر کرد

25 اسفند 1403

سوریه و ظهور «دیپلماسی برق»

11 اسفند 1403

ماجراهای جدید امشب سوریه

11 اسفند 1403

انتشار تصویر هلال ماه رمضان در عراق

11 اسفند 1403

رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، ویدیویی تولیدشده توسط هوش مصنوعی را به اشتراک گذاشت که غزه را به‌عنوان استراحتگاهی لوکس بازتصور می‌کند

9 اسفند 1403

آغاز سال تحصیلی جدید در غزه

9 اسفند 1403

موسى ابومرزوق اظهار داشت که آگاهی از پیامدهای ویرانگر این حمله در غزه، حمایت او از چنین عملیاتی را غیرممکن می‌ساخت.

8 اسفند 1403

جزئیات مراسم تشییع سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین؛ از محل دفن تا هیئت‌های شرکت‌کننده

3 اسفند 1403

چین هیئتی را به دیدار احمد الشرع فرستاد

3 اسفند 1403

ما با صدها اسرائیلی و غزه مصاحبه کردیم - این دلیلی است که ما از آتش بس می ترسیم

26 بهمن 1403

چالش‌های عراق در عرصه تولید گاز همزمان با فشارهای امریکا برای متوقف کردن واردات از ایران

21 بهمن 1403

هیچ مقدار پولی در جهان نمی‌تواند جای سرزمین مادری را بگیرد

19 بهمن 1403

کنسرت ارکستر سمفونیک سوریه در سالن اپرای دمشق

18 بهمن 1403

سفر به کابل و جايگاه منافع ملي

9 بهمن 1403

25 تیر 1402

کشف دومین تابوت سربی در غزه متعلق به امپراتوری روم

فلسطین

وزارت گردشگری و آثار باستانی غزه از کشف دومین تابوت ساخته شده از سرب خبر داد و افزود که این تابوت در حین کار تحقیقاتی و حفاری در داخل یک گورستان کشف شده در سال 2022 در شمال نوار غزه، که قدمت آن به دوران روم می رسد، کشف شد.

تبریز امروز:

 

تابوت سربی در غزه- امپراطوری روم

میدل ایست نیوز: وزارت گردشگری و آثار باستانی غزه از کشف دومین تابوت ساخته شده از سرب خبر داد و افزود که این تابوت در حین کار تحقیقاتی و حفاری در داخل یک گورستان کشف شده در سال 2022 در شمال نوار غزه، که قدمت آن به دوران روم می رسد، کشف شد.

به گزارش «آناتولی» جمال ابوریده، مدیرکل اداره آثار باستانی و میراث فرهنگی وزارت گردشگری و آثار باستانی غزه گفت: تابوت دوم در حین جست و جو و حفاری در گورستانی کشف شده در شمال نوار غزه و چند متر دورتر از ساحل پیدا شد.

وی افزود: این تابوت متعلق به اشخاص عالی رتبه دوران امپراطوری روم است.

گفتنی است در 14 فوریه 2023 وزارت گردشگری و آثار باستانی غزه اولین تابوت ساخته شده از سرب را در حین تحقیقات و حفاری در داخل گورستان مذکور پیدا کرد.

ابوریده ادامه داد: این تابوت به ستاد وزارت گردشگری و آثار باستانی منتقل می شود تا با کمک کارشناسان و باستان شناسان فرانسوی و بین المللی مطالعات و تحقیقات بر روی آن انجام شود.

به گفته ابوریده، تا ژوئیه امسال، تعداد گورهای کشف شده در گورستان رومی به حدود 125 قبر رسیده است.

قدمت گورستان رومی به قرن اول تا سوم بعد از میلاد باز می گردد.

رومی ها بنا به اعتقادات خود، این گورستان را برای دفن مردگان خود در خارج از حصارهای شهر اختصاص دادند.

غزه یکی از شهرهای باستانی جهان است که تحت حکومت فراعنه، یونانیان، رومیان، بیزانس و سپس دوران اسلامی بوده است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت