خبر های ویژه

پایانی برای خشونت نیست، زیرا اسرائیل حمله خود به شهر غزه را آغاز می‌کند

1 شهریور 1404

اسرائیل جبهه جدیدی در جنگ غزه باز می‌کند

1 شهریور 1404

برای دروزهای سوریه، خشونت اخیر یک فصل دیگر در مبارزه‌ای چندصدساله بر سر خودمختاری است

23 مرداد 1404

زیبای خفته

22 مرداد 1404

تونیکی می کن و در دجله انداز

3 مرداد 1404

تصویب طرح تاسیس شهر بین‌المللی طلا در بغداد

1 مرداد 1404

در میان آتش‌بس شکننده، خشونت در جنوب سوریه روابط پیچیده میان‌مرزی جوامع دروزی را به پیش‌زمینه آورده است

30 تیر 1404

طرح جابجایی فلسطینیان غزه به یک «شهر بشردوستانه» یک جنایت علیه بشریت است

27 تیر 1404

چرا اسرائیل سوریه را بمباران می‌کند؟

26 تیر 1404

دو هنرمند در حمله هوایی اسرائیل به کافه‌ای در غزه کشته شدند

10 تیر 1404

شاهدان از پیامدهای دلخراش حمله اسرائیل به کافه‌ای شلوغ در غزه می‌گویند

10 تیر 1404

بازگشت حجاج از طریق مرز زمینی

25 خرداد 1404

لغو تحریم‌های سوریه توسط ترامپ، پیروزی برای ترکیه نیز هست – نشان‌دهنده نقش برجسته قدرت‌های متوسط در امور منطقه‌ای

30 اردیبهشت 1404

نعمت های الهی از دریا برای یمنی ها

13 اردیبهشت 1404

نگاهی به آینده مذاکرات عُمان

12 اردیبهشت 1404

بمب افکن های B-2

9 فروردین 1404

25 تیر 1402

کشف دومین تابوت سربی در غزه متعلق به امپراتوری روم

فلسطین

وزارت گردشگری و آثار باستانی غزه از کشف دومین تابوت ساخته شده از سرب خبر داد و افزود که این تابوت در حین کار تحقیقاتی و حفاری در داخل یک گورستان کشف شده در سال 2022 در شمال نوار غزه، که قدمت آن به دوران روم می رسد، کشف شد.

تبریز امروز:

 

تابوت سربی در غزه- امپراطوری روم

میدل ایست نیوز: وزارت گردشگری و آثار باستانی غزه از کشف دومین تابوت ساخته شده از سرب خبر داد و افزود که این تابوت در حین کار تحقیقاتی و حفاری در داخل یک گورستان کشف شده در سال 2022 در شمال نوار غزه، که قدمت آن به دوران روم می رسد، کشف شد.

به گزارش «آناتولی» جمال ابوریده، مدیرکل اداره آثار باستانی و میراث فرهنگی وزارت گردشگری و آثار باستانی غزه گفت: تابوت دوم در حین جست و جو و حفاری در گورستانی کشف شده در شمال نوار غزه و چند متر دورتر از ساحل پیدا شد.

وی افزود: این تابوت متعلق به اشخاص عالی رتبه دوران امپراطوری روم است.

گفتنی است در 14 فوریه 2023 وزارت گردشگری و آثار باستانی غزه اولین تابوت ساخته شده از سرب را در حین تحقیقات و حفاری در داخل گورستان مذکور پیدا کرد.

ابوریده ادامه داد: این تابوت به ستاد وزارت گردشگری و آثار باستانی منتقل می شود تا با کمک کارشناسان و باستان شناسان فرانسوی و بین المللی مطالعات و تحقیقات بر روی آن انجام شود.

به گفته ابوریده، تا ژوئیه امسال، تعداد گورهای کشف شده در گورستان رومی به حدود 125 قبر رسیده است.

قدمت گورستان رومی به قرن اول تا سوم بعد از میلاد باز می گردد.

رومی ها بنا به اعتقادات خود، این گورستان را برای دفن مردگان خود در خارج از حصارهای شهر اختصاص دادند.

غزه یکی از شهرهای باستانی جهان است که تحت حکومت فراعنه، یونانیان، رومیان، بیزانس و سپس دوران اسلامی بوده است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت