خبر های ویژه

آیا کرگدن ها می توانند از تغییرات آب و هوایی جان سالم به در ببرند؟

2 مرداد 1403

نجات شیرهای صحرای نامیبیا

21 تیر 1403

کلاس درس در نیجریه

17 تیر 1403

756000 سودانی در ماه های آینده با گرسنگی روبرو می شوند

24 خرداد 1403

توافق سودان و قطر درباره تأسیس مرکز پالایش طلا در دوحه

13 اردیبهشت 1403

با ظهور قحطی در سودان، گرسنگان خاک و برگ می خورند

11 اردیبهشت 1403

ابرهای طوفانی بدهکاری برای طبقه متوسط آفریقای جنوبی جمع می شوند

16 بهمن 1402

 سیرالئون رئیس جمهور سابق کوروما را به دلیل تدارک کودتا به خیانت متهم می کند

14 دی 1402

خودروهای الکتریکی در سال 2023 در آفریقای جنوبی بسیار ارزان تر شدند

9 دی 1402

پارک ملی ساحل اسکلت، نامیبیا

28 آذر 1402

آیا شکار غیرقانونی فیل در بوتسوانا در حال افزایش است؟

28 آذر 1402

پاره ای از روح من با او رفت ! ( بخش نهم - نلسون‌ ماندلا و كنگره‌ ملي‌ آفريقا)

1 مهر 1402

پاره ای از روح من با او رفت ! ( بخش هشتم - وقتي‌ كه‌ پدرم‌ تاريخ‌ را به‌ من‌ آموخت‌ شروع‌ به‌ درك‌ آن‌ نمودم‌)

25 شهریور 1402

شهر مراکش

18 شهریور 1402

زلزله مراکش بیش از 1000 کشته برجای گذاشت، امدادگران برای نجات بازماندگان حفاری می کنند

18 شهریور 1402

تاریخ اتیوپی توسط استعمار نوشته شد

17 شهریور 1402

6 مهر 1401

سیل تامین غذای نیجریه را تهدید می کند

افریقا

در مجمع عمومی سازمان ملل، محمدو بوهاری، رئیس جمهور نیجریه، این استدلال را رد کرد و کشورهای ثروتمندتر را به دلیل کوتاهی در اقدامی در مورد انتشار گازهای گلخانه ای سرزنش کرد. ما در واقع بهای سیاست هایی را می پردازیم که دیگران دنبال می کنند. این باید تغییر کند.» بوهاری از رهبران جهان خواست به تعهدات خود در زمینه سازگاری با آب و هوای مالی احترام بگذارند. در سال 2009، کشورهای ثروتمندتر متعهد شدند که سالانه 100 میلیارد دلار به کشورهای فقیرتر کمک کنند تا آنها با رویدادهای شدید آب و هوایی سازگار شوند، اما این اهداف بودجه هرگز برآورده نشدند.

تبریز امروز:

به گفته مقامات محلی، سیل در امتداد مرزهای نیجریه با نیجر، چاد و کامرون صدها نفر را کشته و ده ها هزار نفر را بی خانمان کرده است.

بیشترین مناطق آسیب دیده در کامرون و نیجریه، مناطق کشاورزی هستند که اکثریت مواد غذایی منطقه، به ویژه مزارع برنج را تامین می کنند. یک بحران بهداشتی و تغذیه در آینده نزدیک است. تنها در ایالت کانو، بیش از 14000 مزرعه ویران شده است در حالی که آژانس بشردوستانه سازمان ملل هشدار می دهد که شیوع وبا در میان جوامعی که قبلاً به دلیل شورش ها آواره شده اند، در حال گسترش است. گزارش هایی از بیرون کشیدن اجساد از گورستان های غرق شده وجود دارد.

به گفته وزارت بهداشت عمومی و همبستگی ملی این کشور، در چاد، بدترین بارش باران در 30 سال اخیر ادامه دارد و از اواخر ماه اوت تاکنون بیش از 400000 نفر را تحت تاثیر قرار داده است. بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، در نیجر طی هفته گذشته، تعداد افراد آسیب دیده از سیل 60 درصد افزایش یافته و به 226000 نفر رسیده است.

مصطفی حبیب احمد، مدیر کل آژانس ملی مدیریت اضطراری نیجریه در یک جلسه اضطراری هفته گذشته گفت سیل از فوریه امسال 29 ایالت از 36 ایالت نیجریه از جمله پایتخت، ابوجا را تحت تاثیر قرار داده است. آژانس هیدرولوژیکی نیجریه شش ماه پیش هشدارهایی را صادر کرد، اما این سیستم‌های هشدار اولیه جزئیاتی در مورد شدت نداشتند و عدم آمادگی کافی توسط مقامات وجود داشت. بیش از نیم میلیون نفر آسیب دیده اند و 100000 نیجریه در حال حاضر در پناهگاه ها زندگی می کنند.

شبکه های زهکشی ضعیف در سراسر نیجریه و رهاسازی سد برنامه ریزی شده در این ماه در کامرون کمکی به این مسائل نکرده است. احمد گفت: «آب رها شده وضعیت را در پایین دست پیچیده‌تر می‌کند، زیرا انتظار می‌رود که مخازن داخلی نیجریه - از جمله کاینجی، جبا و شیرورو - از هم‌اکنون تا اکتبر سرریز شوند. مانند سیل اخیر در پاکستان، مقامات از سرمایه گذاری در دفاع در برابر سیل غفلت کردند که کارشناسان آب سال ها زنگ خطر را به صدا درآورده بودند. در طول دهه گذشته، سیل بدون هیچ اقدامی از سوی دولت برای بهبود زیرساخت‌ها بارها تکرار شده است.

بسیاری از خانه‌ها و سکونتگاه‌های غیررسمی در نیجریه - به‌ویژه در پایتخت مالی لاگوس - در دشت‌های سیل‌زده ساخته شده‌اند که جوامع فقیرتر را به‌طور خطرناکی آسیب‌پذیر می‌کند. مقامات نیجریه در تلاش هستند تا به برخی از چالش های این کشور رسیدگی کنند، اما منابع تغییرات آب و هوایی در درجه اول در جای دیگری است.

بر اساس آخرین گزارش هیئت بین دولتی تغییرات اقلیمی، در واقع، آفریقا - با وجود اینکه 17 درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهد - تنها 3.8 درصد از انتشار کربن در جهان را تشکیل می دهد، اما بیشترین تأثیرات را تجربه می کند. فرانس تیمرمنز، رئیس اقلیم اتحادیه اروپا و جان کری، فرستاده ویژه ایالات متحده در این ماه استدلال کردند که رفع بحران آب و هوا نباید بر این موضوع متمرکز شود که چه کسی مسئول ایجاد گازهای گلخانه ای است.

در مجمع عمومی سازمان ملل، محمدو بوهاری، رئیس جمهور نیجریه، این استدلال را رد کرد و کشورهای ثروتمندتر را به دلیل کوتاهی در اقدامی در مورد انتشار گازهای گلخانه ای سرزنش کرد. ما در واقع بهای سیاست هایی را می پردازیم که دیگران دنبال می کنند. این باید تغییر کند.» بوهاری از رهبران جهان خواست به تعهدات خود در زمینه سازگاری با آب و هوای مالی احترام بگذارند. در سال 2009، کشورهای ثروتمندتر متعهد شدند که سالانه 100 میلیارد دلار  به کشورهای فقیرتر کمک کنند تا  آنها  با رویدادهای شدید آب و هوایی سازگار شوند، اما این اهداف بودجه هرگز برآورده نشدند.

آندری راجولینا، رئیس جمهور ماداگاسکار، گفت: «جوانان آفریقا، کل قاره، منتظر کشورهای آلوده کننده هستند تا به وعده های داده شده عمل کنند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت