17 اسفند 1399
جایگاه سوریه در شاخص امنیت غذایی در بین ۱۱۳ کشور مورد مطالعه ۱۰۱ اعلام شده است.این رتبهبندی با در نظر گرفتن چهار عامل توان مالی تهیه غذا، در دسترس بودن، کیفیت و میزان منابع طبیعی موجود برای تهیه غذا صورت گرفته است. چندی پیش نیز برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد اعلام کرد که در سال ۲۰۲۰ در مدت شش ماه ۳.۱ میلیون نفر به تعداد افراد در معرض تهدید غذایی در سوریه افزودهشده که این تعداد را به ۱۲.۴ میلیون نفر رسانده است. این رقم حدود ۶۰ درصد جمعیت فعلی سوریه است. این در حالی است که سوریه قبل از بحران، سالانه ۴ میلیون تن گندم تولید میکرد که ۱.۵ میلیون تن آن صادر و۲.۵ میلیون آن نیز در داخل مصرف میشد. با آغاز بحران تولید گندم به شدت کاهش یافت و سوریه را نیازمند واردات کرد.
تبریز امروز:
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.