خبر های ویژه

حماس بخشی از طرح ترامپ برای غزه را می‌پذیرد و خواستار گفت‌وگوهای بیشتر شد

11 مهر 1404

«تحریک محض»: انتقاد از گوگل به دلیل تبلیغات دولتی اسرائیل علیه کاروان جهانی صمود

30 شهریور 1404

روسیه ، شورای همکاری خلیج فارس و جزایر سه گانه

21 شهریور 1404

انفجار دوحه همزمان با مذاکرات با حماس رخ داد

18 شهریور 1404

پایانی برای خشونت نیست، زیرا اسرائیل حمله خود به شهر غزه را آغاز می‌کند

1 شهریور 1404

اسرائیل جبهه جدیدی در جنگ غزه باز می‌کند

1 شهریور 1404

برای دروزهای سوریه، خشونت اخیر یک فصل دیگر در مبارزه‌ای چندصدساله بر سر خودمختاری است

23 مرداد 1404

زیبای خفته

22 مرداد 1404

تونیکی می کن و در دجله انداز

3 مرداد 1404

تصویب طرح تاسیس شهر بین‌المللی طلا در بغداد

1 مرداد 1404

در میان آتش‌بس شکننده، خشونت در جنوب سوریه روابط پیچیده میان‌مرزی جوامع دروزی را به پیش‌زمینه آورده است

30 تیر 1404

طرح جابجایی فلسطینیان غزه به یک «شهر بشردوستانه» یک جنایت علیه بشریت است

27 تیر 1404

چرا اسرائیل سوریه را بمباران می‌کند؟

26 تیر 1404

دو هنرمند در حمله هوایی اسرائیل به کافه‌ای در غزه کشته شدند

10 تیر 1404

شاهدان از پیامدهای دلخراش حمله اسرائیل به کافه‌ای شلوغ در غزه می‌گویند

10 تیر 1404

بازگشت حجاج از طریق مرز زمینی

25 خرداد 1404

7 تیر 1397

روزنامه نگاران فلسطینی در معرض شلیک تک تیراندازان!

مرگ یک روزنامه نگار

صبح روز جمعه یاسر مرتضی یک روزنامه نگار سی ساله فلسطینی بعد از صرف صبحانه با خداحافظی از خانواده اش به سر کار رفت. او که پدر یک کودک 15 ماهه است به سایر روزنامه نگاران برای پوشش خبری تظاهرات نوار غزه پیوست که خواهان بازگشت به سرزمین های اشغالی از سال 1948 هستند. او با پوشیدن ژاکت ابی رنگ با نوشته واضح Press مشغول فیلم برداری و پوشش دهی تظاهرات بود.بعد از ظهر او با تیر مستقیم زخمی و در بیمارستان محلی درگذشت.

تبریز امروز:

 به گزارش نیویورکر : یک گزارشگر فلسطینی نیروهای اسرائیلی را به تیراندازی مستقیم به روزنامه نگاران به قصد کشت متهم ساخت!

صبح روز جمعه یاسر مرتضی یک روزنامه نگار سی ساله فلسطینی بعد از صرف صبحانه  با خداحافظی از خانواده اش به سر کار رفت. او که پدر یک کودک 15 ماهه است به سایر روزنامه نگاران برای پوشش خبری تظاهرات نوار غزه پیوست که خواهان بازگشت به سرزمین های اشغالی از سال 1948 هستند. او با پوشیدن ژاکت ابی رنگ با نوشته واضح Press  مشغول فیلم برداری و پوشش دهی تظاهرات بود.بعد از ظهر او با تیر مستقیم زخمی و در بیمارستان محلی درگذشت.

مرتضی یکی از پنج روزنامه نگاری بود که در روز جمعه مورد هدف تیرهای اسرائیلی قرار گرفت. در پاسخ به درخواست کمیته حفاظت از روزنامه نگاران از گروه آزادی مطبوعات مستقر در نیویورک اسرائیل تیراندازی مستقیم به روزنامه نگاران را رد کرده و بررسی موضوع را اعلان داشته است. روزنامه نگاران فلسطینی با اشاره به تعداد زخمی های روزنامه نگاران دلیل آن را نشانه گیری توسط تک تیراندازان دانسته است. 

 

 

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت