خبر های ویژه

27 آبان 1398

آلام برده های افریقایی مدفون در زیر آب های برمودا خود را نشان می دهند

برده های افریقایی و مثلث برمودا

مک ال درباره سفر خود در آن آب های برمودا نوشت: "همانطور که در حال و هوای گرم و بخار ملایم می رفتیم ، متوجه صدای مداوم مانند آواز عزاداری شدم. من فکر کردم این صدا باید مربوط به خدمه باشد و چون یک شب دیگر ادامه پیدا کرد ، سرانجام با تعجب به زیر رفتم تا بپرسم آیا می توان جلوی این کار را گرفت. با این حال ، صدای پایین در آنجا به همان اندازه بود که در همه جای دیگر وجود داشت و خدمه به همان اندازه آن را می شنیدند . " مک آل توضیح می دهد که صدا از روح یک برده غرق شده در می آمد.

تبریز امروز:

برده افریقایی در زیر اب های برمودا

مثلث برمودا یک افسانه مدرن به معنای کامل آن است.

هزاران گروه ، هم علاقه مندان به آماتور و هم دانشمندان حرفه ای ، برای حل سؤالی بنام معمای مثلث برمودا بوجود آمده اند. فیلم ها ، داستان های ماجراجویانه، کالاها ، موسیقی و حتی لیست رستوران های "مثلث برمودا" وارد این ماجرا شده اند.

ترس از وحشت غیر قابل توصیف آن هنوز متوقف نشده است. این تا حدودی به این دلیل است که حدود هفت دهه است که نظریه هایی از تجربه ها تا خیال پردازی ها برای توضیح رمز و راز آن ارائه شده است.

کسانی هستند که معتقدند که هیچ رمز و راز در آن نیست . اما توضیحات علمی شاید به دلیل فراگیر بودن هراس ناکافی به نظر برسد.

در افریقا یکی از این نظریه ها که افسانه مثلث برمودا را تأیید می کند این است که از دست دادن افراد ، کشتی ها و هواپیماها ناشی از روحیه انتقام جویانه بردگان آفریقایی است که صدها سال پیش در آب ها جان خود را از دست دادند. گفته می شود این انتقام سیاهان است برای زشتی هایی که با آنان انجام شده است.

طرفدار پیشرو این نظریه ، کنت مک ال ، روانپزشکی بود که بیش از چهار دهه به مطالعه و بررسی پرداخت. وی به دلیل تأکید بر علل معنوی نقایص جسمی ، بیماریها و آسیب های جسمی مشهور شده بود.

 دیدگاه کنت مک ال McAll روانپزشك مبتنی بر تأثیر گناه و گسیختگی از كسانی كه پیش از این از دنیا رفته اند به خانواده های زنده خود است که  در زندگی خود با آنها روبرو می شوند. در باور به این منطق ، مک ال از طرفداران نظریه ی تاثیر گذاری بردگان آفریقایی است که در قسمت غربی اقیانوس اطلس کشته شدند ،که همان مثلث برمودا است.

مشخص نیست که چه تعداد برده به آمریکای شمالی و مرکزی و همچنین کارائیب برده شده اند. برخی تخمین ها این تعداد را فراتر از دو میلیون نفر قرار داده است.

هنری لوئیس گیتس ، نظریه پرداز تاریخ و فرهنگ ، همچنین می نویسد: "بین سالهای 1525 و 1866 ، در کل تاریخ تجارت برده ها به قاره جدید یعنی ایالات متحده، براساس پایگاه اطلاع رسانی تجارت برده های اقیانوس اطلس ، 12.5 میلیون آفریقایی به قاره جدید منتقل شده اند. در این مسیر 10.7 میلیون نفر از گذرگاه وحشت زده جان سالم به در بردند و در آمریکای شمالی ، کارائیب و آمریکای جنوبی مستقر شدند. "

اگر اعداد مورد نظر بررسی شوند ، معنای نظریه مک ال این است که روح حدود دو میلیون برده ای که نتوانستند از میان گذر جان سالم به در ببرند ، مسئول رمز و راز مثلث برمودا هستند.

مک ال در کتاب Healing the Haunted ، درباره سفر خود در آن آب ها نوشت: "همانطور که در حال و هوای گرم و بخار ملایم می رفتیم ، متوجه صدای مداوم مانند آواز عزاداری شدم. من فکر کردم این صدا باید مربوط به خدمه باشد و چون یک شب دیگر ادامه پیدا کرد ، سرانجام با تعجب به زیر رفتم تا بپرسم آیا می توان جلوی این کار را گرفت. با این حال ، صدای پایین در آنجا به همان اندازه بود که در همه جای دیگر وجود داشت و خدمه به همان اندازه آن را می شنیدند . "

مک آل توضیح می دهد که صدا از روح یک برده غرق شده در می آمد.

وی در نظریه اش می گوید که از بین رفتن کشتی ها و هواپیماها ، و همچنین مردم ، نتیجه لعنتی است که توسط بردگان آفریقایی در منطقه به وجود آمده است. مک ال اذعان کرد که در حالی که برخی برده ها جان باختند و روح آنها به پرواز در آمدند ، برخی از کاپیتان دریایی انگلیس برده های زنده را به منظور کسب درامد از شرکت های بیمه به آب انداختند

برای او هم گناه برده داری و هم مضطرب ساختن  و تحت فشار قرار دادن برده ها توسط ناخدایان دریایی به گناهانی افزوده می شود که نیاز به پرداختن دارند ، به ویژه اگر بخواهیم بر رمز و راز مثلث غلبه کنیم.

 نظریه مک آل در مورد برده های مرده آفریقایی و آزار و اذیت زندگی آنان تفاوت چندانی با آنچه که معتقدین سنتی آفریقا درباره اجداد خود می گویند ندارد.

این عقیده که خویشاوندان مرده قدرت ایجاد عوارض در بین افراد زنده را دارند نیز منحصر به افراد آفریقایی نیست.

اما نظریه مک آل نخستین چیزی است که به فرضیه ، بدبختی برده های آفریقایی و رمز و راز خلبانان و ناخدایان کشتی های امروز را به هم متصل می کند.

این نظریه نمی تواند پایه علمی داشته باشد. کارآیی این تئوری  وجذابیت آن برای ترس از مثلث و اعتقاد به دنیای دیگر است.

منطقه ای که به مثلث شیطان نیز معروف است ، جایگاه خود را در فولکلور نیز به دست آورده است.

 

 

ترجمه کاوه وحیدی آذر

منبع :  FacetoFace Aferica

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت