خبر های ویژه

2 آبان 1398

اتهامات عمرالبشیر چه بود ؟

عمرالبشیر و دادگاه جنایات جنگی

قضات دادگاه بین المللی کیفری حکم دستگیری عمرالبشیر را صادر کردند اما ارتباط وی با عربستان سعودی و همراهیش با آن دولت مانع از دستگیریش در عربستان سعودی گردید، علیرغم سعی برای زندان شدن سودان برای عمرالبشیر وی به افریقای جنوبی هم سفر داشت ولی دادگاه عالی این کشور حکم برتوقف وی در این کشور صادر کرد که ا بفرمان رییس جمهوری افریقای جنوبی عمرالبشیر توانست از آن کشور بگریزد. ، اینترپل اعلامیه سرخ برای فراریانی که تحت تعقیب دادگاه هستند ، صادر می کند ، این بدان معنی است که آنها باید هر زمان که برای عبور از یک مرز بین المللی تلاش کنند ، دستگیر شوند. حال با فروپاشی قدرت عمرالبشیر فشارهای داخلی و خارجی جهت استرداد وی به دادگاه بین المللی در جریان است.

تبریز امروز:

Image result for omar albashir

آسوشیتدپرس : رئیس جمهور سودان به قتل عام متهم شده است  دادستان دادگاه بین المللی جنایی  11 سال پیش علیه عمر البشیر رئیس جمهور سودان ، اتهامات نسل کشی را صادر کرد ، وی  متهم  به تلاش برای پاک سازی قومی در قبایل آفریقایی در دارفور کرد. (14 ژوئیه) دادگاه بین المللی کیفری علیه رئیس جمهور سودان اتهامات نسل کشی را صادر کرد. دادگاه عمر البشیر را به تلاش برای برای نسل کشی و پاک کردن قبایل آفریقایی در دارفور با  اقدام به قتل، تجاوز و تبعیداز محل سکونت متهم کرد. نسل کشی ، پنج مورد از جنایات علیه بشریت و دو جنایت جنگی. "دادستان دادگاه می گوید که نیروهای البشیر به یک روستا حمله کردند و سپس تمام افرادی که در آنجا زندگی می کردند را در اردوگاه های بدون غذا ، آب قرار دادند. دادستان همچنین می گوید که تجاوزهایی صورت گرفته است. از زن های 70 ساله تا کودکان 6 سال مورد تجاوز قرر گرفتند . فساد های گسترده ، باندهای تجاوز در خشن ترین وجه خود فعال بودند.

  

جنایتکاران می توانند تجاوز کنند ، بنابراین آنها یک گروه 20 نفره را سازماندهی می کنند و این روز هر روز اتفاق می افتد. در این پرونده برای اولین بار است که دادستان ها در اولین دادگاه دائمی و جهانی علیه رئیس یک دولت در زمینه جنایات جنگی شرکت می کنند.  (ابراهیم الظاهوی ، وزیر اطلاعات و سخنگوی دولت عمر البشیر در آن زمان اعلام داشت که دولت این کشور مجبور نیست دادگاه بین المللی کیفری را به رسمیت بشناسد و با آن رد هر تصمیمی یا دستور آن که توسط دادستان دادگاه بین المللی کیفری با این دیدگاه صادر شده است اعلام داشت که موضوع دارفور مسئله ای داخلی  است. وزیر اطلاعات این کشور  در 2008 گفت که سودان دیوان بین المللی کیفری را به رسمیت نمی شناسد و در اطاعت و تصمیم گیری آن دستوری را صادر نمی کند. تخمین زده می شود 300 هزار نفر از زمان وقوع درگیری در دارفور کشته شده اند. در سال 2003 ، قبایل محلی علیه دولت البشیر "خارطوم" سلاح برداشته و مقامات را به سالها بی توجهی متهم کردند. دادستان ها می گویند دو و نیم میلیون نفر دیگر  مجبور به ترک خانه های خود شدند.

قضات دادگاه بین المللی کیفری حکم دستگیری عمرالبشیر را صادر کردند اما ارتباط وی با عربستان سعودی و همراهیش با آن دولت مانع از دستگیریش در عربستان سعودی گردید، علیرغم سعی برای زندان شدن سودان برای  عمرالبشیر  وی به افریقای جنوبی هم سفر داشت ولی دادگاه عالی این کشور حکم برتوقف وی در این کشور صادر کرد که ا بفرمان رییس جمهوری افریقای جنوبی  عمرالبشیر توانست از آن کشور بگریزد. ، اینترپل اعلامیه سرخ برای فراریانی که تحت تعقیب دادگاه هستند ، صادر می کند ، این بدان معنی است که آنها باید هر زمان که برای عبور از یک مرز بین المللی تلاش کنند ، دستگیر شوند.

حال با فروپاشی قدرت عمرالبشیر فشارهای داخلی و خارجی جهت استرداد وی به دادگاه بین المللی در جریان است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت