خبر های ویژه

روابط انرژی آذربایجان و اتحادیه اروپا با دوره‌ای از عدم اطمینان مواجه شده است

29 فروردین 1404

افزایش فشارهای سیاسی داخلی بر نیکول پاشینیان

29 فروردین 1404

تلاش ترکیه برای توازن میان منافع کربنی و جاه‌طلبی‌های سبز

28 فروردین 1404

گران‌بها‌ترین تکه‌های کهربای جهان پشت در بود

14 فروردین 1404

صلح همچنان دست‌نیافتنی است، اما عابران در خیابان‌ها در شب احساس امنیت می‌کنند

11 فروردین 1404

ارمنستان به سرعت به دنبال بازسازی روابط با روسیه است تا آذربایجان را دور بزند

11 فروردین 1404

گردشی در شهر پنیر ، آلکمار هلند+ ویدئو

9 فروردین 1404

کارهای مربوط به بخش ۲۲۴ کیلومتری دهلیز زنگزور که از ترکیه عبور می‌کند، در ماه‌های آینده آغاز خواهد شد

25 اسفند 1403

آذربایجان و گرجستان در تلاش برای تسریع ساخت خط انتقال برق دریای سیاه

25 اسفند 1403

تجدید خصومت، فرآیند صلح ارمنستان و آذربایجان را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد

19 اسفند 1403

مصر باستان دربریتیش میوزیم ، لندن

15 اسفند 1403

چه کسانی در واتیکان هستند؟

13 اسفند 1403

در حالی که کرملین به دنبال بهبود روابط با کاخ سفید است، تندروهای طرفدار جنگ در روسیه چندان خوشحال نیستند

10 اسفند 1403

فریدریش مرتس انتخابات آلمان را برد، اما با اوج‌گیری راست افراطی، تشکیل دولت ممکن است دشوار باشد

7 اسفند 1403

منبع اوکراینی: زلنسکی آماده امضای توافق با آمریکا بر سر مواد معدنی کشورش نیست

6 اسفند 1403

پاپ در بستر بیماری

5 اسفند 1403

4 شهریور 1403

پاول دوروف، مالک تلگرام در فرانسه بازداشت شد

دوروف شامگاه شنبه هنگام پیاده شدن از هواپیمای شخصی که گفته می شود از آذربایجان پرواز کرده بود، بازداشت شد.

تبریز امروز:

 

تبریز امروز: سرویس‌ های اطلاعاتی آمریکا به‌دنبال جاسوسی از کاربران تلگرام بودند

پاول دوروف، مالک تلگرام در مصاحبه اخیر خود به این موضوع اشاره کرد که آخرین‌ باری که در آمریکا حضور داشت، یک مهندس تلگرام او را همراهی می‌کرد. در این میان سرویس‌ های اطلاعاتی آمریکا می‌خواستند به‌ طور مخفیانه و بدون اطلاع او، این مهندس را استخدام کنند. طبق ادعای دورف، سازمان‌ های اطلاعاتی آمریکا به‌دنبال ایجاد در پشتی در تلگرام برای جاسوسی از کاربران بودند.
رسانه های فرانسوی گزارش دادند که پاول دوروف موسس تلگرام در فرودگاهی در حومه پاریس بازداشت شد

جزئیات این بازداشت تا این لحظه:

دوروف شامگاه شنبه هنگام پیاده شدن از هواپیمای شخصی که گفته می شود از آذربایجان پرواز کرده بود، بازداشت شد.

دادگستری فرانسه معتقد است که دلایل متعددی از جمله امتناع تلگرام از همکاری با مقامات این کشور، دوروف را درگیر تعدادی از جنایات می کند. رسانه ها ادعا می کنند که این تاجر ممکن است به تروریسم، قاچاق مواد مخدر، کلاهبرداری و پولشویی متهم شود.

سیریل آمورسکی روزنامه نگار فرانسوی نوشت دوروف که تابعیت فرانسه را دارد، با خطر 20 سال زندان در این کشور مواجه است. به گفته وی، موسس تلگرام باید عصر یکشنبه در دادگاه حاضر شود.

روزنامه پاریسین نوشت، حکم جستجوی صادر شده توسط مقامات فرانسوی برای دوروف تنها در صورتی فعال می شود که تاجر وارد فرانسه شود.

وزارت امور خارجه روسیه گزارش داد که سفارت روسیه در فرانسه اقدامات لازم را برای روشن شدن وضعیت انجام داده است. نمایندگان دوروف اطلاع دادند که هیچ درخواستی برای بازداشت او وجود نداشته است.

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت