خبر های ویژه

همیشه زیر نظر: چگونه طرح سازمان مهاجرت آمریکا برای پایش ۲۴ ساعته شبکه‌های اجتماعی، حریم خصوصی و مشارکت مدنی را تهدید می‌کند

17 آبان 1404

براي قضاوت زود است

16 آبان 1404

چگونه زهران ممدانی نخبگان نیویورک را شکست داد و شهردار شد

15 آبان 1404

درخت سیبا، نماد پیوند کهن و حفاظت مدرن در مِریدای مکزیک

10 آبان 1404

اسپانیا نسبت به «بی‌عدالتی» متحمل شده توسط بومیان مکزیک در دوران استعمار ابراز تاسف کرد،این اذعان نشان‌دهنده تغییر در لحن پس از شش سال مشاجره دیپلماتیک بر سر خشونت‌های دوران استعمار است.

10 آبان 1404

«ما مردم حکومت خواهیم کرد!»: میلیون‌ها نفر در اعتراضات «نه به پادشاهان» یا بدون پادشاهان علیه استبداد ترامپ به خیابان آمدند.

28 مهر 1404

اعتراضات سراسری «بدون پادشاهان» علیه ترامپ حال‌و‌هوای جشن خیابانی به خود گرفتند

27 مهر 1404

جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵ برنده خود را شناخت : ماریا کورینا ماشادو از ونزوئلا

18 مهر 1404

پیروزی مهم برای هنرمندان، حاکمیت قانون و آزادی بیان با حکم قاضی علیه ترامپ در مورد بنیاد ملی هنر

30 شهریور 1404

«خیانت»:

30 شهریور 1404

قاضی دعوای ترامپ علیه نیویورک تایمز را رد کرد

30 شهریور 1404

الکساندر دوگین و انقلاب ترامپ

24 مرداد 1404

گفتگوی ترامپ با پوتین

25 خرداد 1404

ترامپ دستور اعزام تفنگداران دریایی به لس‌آنجلس را در پی تشدید اعتراضات علیه یورش‌های مهاجرتی صادر کرد

20 خرداد 1404

تسلیم دلبِرت آفریقا پس از چند دهه، همچنان تصویری نیرومند از نژادپرستی در آمریکا و قربانی بودن سیاه‌پوستان ارائه می‌دهد

18 خرداد 1404

تعرفه چیست؟ یک اقتصاددان توضیح می‌دهد

30 اردیبهشت 1404

24 تیر 1403

نابغه ریاضی سرخورده یا جمهوری‌خواه شیفته اسلحه !

عامل ترور دونالد ترامپ

مرد جوانی عصر شنبه در تجمعی انتخاباتی در پنسیلوانیا به سمت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوریِ نوامبر ۲۰۲۴ شلیک کرد. از میان چند گلوله شلیک شده، یکی به بالای گوش سمت راست آقای ترامپ اصابت کرد و آن را خون‌آلود کرد ولی آسیب جدی به او وارد نکرد. ماموران حفاظتی بلافاصله خود را به محل سخنرانی آقای ترامپ رساندند و او را تحت‌الحفظ و در حالی که مشت خود را به هوا بلند کرده بود، از صحنه خارج و به بیمارستان منتقل کردند. ماموران سپس ضارب را هدف قرار دادند و کشتند. به گفته آنها در جریان تیراندازی‌ یک شرکت کننده در تجمع هواداران آقای ترامپ کشته و دو نفر دیگر هم به شدت مجروح شدند. اما از فرد شلیک‌کننده چه می‌دانیم؟............سایت خبری محلی تریبیون ری‌ویو (Tribune Review) نیز گزارش داده که توماس متیو کروکس به هنگام فارغ‌التحصیلی از دبیرستان بتل پارک در سال ۲۰۲۲، برنده جایزه ستاره ملی ابتکار ریاضیات و علوم به ارزش ۵۰۰ دلار شده بود.

تبریز امروز:

 

 مرد جوانی عصر شنبه در تجمعی انتخاباتی در پنسیلوانیا به سمت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوریِ نوامبر ۲۰۲۴ شلیک کرد.
از میان چند گلوله شلیک شده، یکی به بالای گوش سمت راست آقای ترامپ اصابت کرد و آن را خون‌آلود کرد ولی آسیب جدی به او وارد نکرد. ماموران حفاظتی بلافاصله خود را به محل سخنرانی آقای ترامپ رساندند و او را تحت‌الحفظ و در حالی که مشت خود را به هوا بلند کرده بود، از صحنه خارج و به بیمارستان منتقل کردند.

ماموران سپس ضارب را هدف قرار دادند و کشتند. به گفته آنها در جریان تیراندازی‌ یک شرکت کننده در تجمع هواداران آقای ترامپ کشته و دو نفر دیگر هم به شدت مجروح شدند.

اما از فرد شلیک‌کننده چه می‌دانیم؟

 اف‌بی‌آی ( اداره تحقیقات فدرال) حدود هفت ساعت پس از تیراندازی او را توماس متیو کروکس نامید. توماس ۲۰ سال سن داشته و ساکن شهر «بتل پارک» (Bethel Park) در پنسیلوانیا بوده است؛ شهری مرفه‌نشین که اکثر ساکنان آن سفیدپوست هستند و در ۶۷ کیلومتری محل سخنرانی آقای ترامپ قرار دارد.

او متولد ۲۰ سپتامبر ۲۰۰۳ در پنسیلوانیا و فاقد سابقه کیفری و ثبت شکایت بوده است. توماس ساکن خانه‌ای سه خوابه بوده که از سال ۱۹۹۸ توسط پدر و مادرش متیو و مری در بتل پارک خریداری شده است.

بررسی مقام‌های آمریکایی نشان داده که فردی با همین نام و نام خانوادگی، آدرس و تاریخ تولد به عنوان حامی حزب جمهوری‌خواه برای شرکت در انتخابات ثبت نام کرده بود. البته با توجه به این که زمان ثبت این اطلاعات سال ۲۰۲۱ بوده، مشخص نیست که آیا او در زمان اقدام به ترور آقای ترامپ، همچنان طرفدار جزب جمهوری‌خواه بوده یا خیر.

سایت خبری محلی تریبیون ری‌ویو (Tribune Review) نیز گزارش داده که توماس متیو کروکس به هنگام فارغ‌التحصیلی از دبیرستان بتل پارک در سال ۲۰۲۲، برنده جایزه ستاره ملی ابتکار ریاضیات و علوم به ارزش ۵۰۰ دلار شده بود.

 

 مطابق تصاویر منتشر شده از توماس به هنگام شلیک، او تی‌شرت خاکستری منقش به پرچم آمریکا به تن داشته که از محصولات عرضه شده توسط کانال یوتیوب Demolition Ranch عرضه می‌شود، کانالی که با ۱۱ میلیون دنبال کننده، اغلب ویدیوهای معرفی انواع مختلف سلاح‌های گرم را منتشر می‌کند. این اطلاعات، این فرضیه را تقویت کرده که توماس از علاقمندان استفاده از اسلحه بوده است.

ظاهرا توماس روی پشت بام ساختمانی در حدود ۱۵۰ متری محل سخنرانی دونالد ترامپ مستقر شده بود. او بلافاصله پس از تیراندازی توسط نیروهای تک‌تیرانداز هدف قرار گرفت و کشته شد.

اف‌بی‌آی با اشاره به وجود بسته‌های مشکوکی در اطراف محل استقرار توماس، فرضیه وجود همدست یا همدستان را رد نکرد و اعلام کرد بررسی‌ها در مورد انگیزه تیراندازی و شناسایی محل احتمالی آموزش او و نیز یافتن همدستان احتمالی او آغاز شده است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت