خبر های ویژه

نمادی از رنج، پایداری و انسانیت! سرنوشت یک انسان یک فیلم براساس نوشته میخائیل شولوخف

21 شهریور 1404

مادر گلیم می‌بافد اثر یوری کوگاچ

21 شهریور 1404

 دختر پروفسور هشترودی: بی مهری تبریز بر نابغه ریاضی جهان در زادگاهش درد آور است.

18 شهریور 1404

پرسه زدن در لابه‌لای گودال‌های آب تا صبح

18 شهریور 1404

فرش نقاشی دنیس ایچیتوفکین

18 شهریور 1404

مربع سیاه اثر کازیمیر مالویچ

7 شهریور 1404

منظره اثر نیکلای الکساندرُویچ سرگِیف

24 مرداد 1404

پیر. بندهٔ خدا اَوْرامی - میخائیل نِستِروف

23 مرداد 1404

سردار ملی با قلم استاد مرتضی رسام نخجوانی

20 مرداد 1404

سالوادور دالی! یک نقاش!

16 مرداد 1404

ساعت‌های ذوب‌شده سالوادور دالی

16 مرداد 1404

کفش برای هر سلیقه

7 مرداد 1404

مام وطن

5 مرداد 1404

رسام ارژنگی نقاش تبریزی و خلق شاهکارهای جهانی حمله نادر شاه مقتدر ترک زبان ایران به هندوستان و فتح سرزمین فیل‌ها

3 مرداد 1404

مردان تلاشگر دستمایۀ آثار نقاشی استاد رسام نخجوانی

30 تیر 1404

ارچ‌ها، ماهی و سبزیجات

27 تیر 1404

8 دی 1402

نقاشی های مشرق زمین -رودلف ارنست

با نگاهی از کاوه وحیدی آذر

رودلف ارنست به عنوان نقاش ژانر شروع کرد، اما از سال 1885، خود را منحصراً وقف نقاشی هایی با نقوش شرق شناسی کرد. به ویژه صحنه های اسلامی، مانند فضای داخلی مساجد. او همچنین صحنه‌های حرمسرا و تصاویری از زندگی روزمره در شمال آفریقا را بر اساس عکس‌ها و چاپ‌ها و همچنین خاطرات خود از سفرهایش در آن مناطق نقاشی کرد.

تبریز امروز:

 

رودلف ارنست  در  ۱۴ فوریه ۱۸۵۴در وین بدنیا آمد ، در نهایت به عنوان  نقاش، چاپگر و نقاش سرامیک اتریشی-فرانسوی بود که بیشتر به خاطر نقاشی های شرق‌شناسانه‌اش شهرت دارد. که در پاریس با نام «رودولف ارنست» به نمایش گذاشت.

وی پسر معمار لئوپولد ارنست بود و با تشویق پدرش در پانزده سالگی تحصیلات خود را در آکادمی هنرهای زیبای وین آغاز کرد. او مدتی را در رم گذراند و از استادان قدیمی نسخه برداری کرد و در وین نزد آگوست آیزنمنگر و آنسلم فویرباخ به درس های خود ادامه داد.

گلاب گیر - ارنست رودلف

در سال 1876 در پاریس اقامت گزید. سال بعد در اولین سالن هنرمندان نمایشگاه نقاشی های خود را ارائه کرد. او بعدها به اسپانیا، مراکش، مصر و استانبول سفر کرد تا آنچه را که در آنجا دید، مطالعه و مستند کند.

 

در سال 1905، او به Fontenay-aux-Roses نقل مکان کرد و در آنجا مغازه ای را برای تولید کاشی های فیانس با مضامین شرق شناسی راه اندازی کرد. او خانه خود را به سبک عثمانی تزئین کرد و زندگی منزوی داشت. گفته می شود در سال 1932 فوت کرده است.

ارنست رودلف - شطرنج بازها

رودلف ارنست به عنوان نقاش ژانر شروع کرد، اما از سال 1885، خود را منحصراً وقف نقاشی هایی با نقوش شرق شناسی کرد. به ویژه صحنه های اسلامی، مانند فضای داخلی مساجد. او همچنین صحنه‌های حرمسرا و تصاویری از زندگی روزمره در شمال آفریقا را بر اساس عکس‌ها و چاپ‌ها و همچنین خاطرات خود از سفرهایش در آن مناطق نقاشی کرد. 

 

کاوه وحیدی آذر

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت