خبر های ویژه

پارادوکس «تضمین امنیت»: اگر خیلی ضعیف باشد از اوکراین محافظت نمی‌کند؛ اگر خیلی قوی باشد روسیه آن را نمی‌پذیرد

1 شهریور 1404

موانع زیادی هنوز بر سر راه صلح ارمنستان و آذربایجان وجود دارد

20 مرداد 1404

مسیر ترامپ برای صلح و شکوفایی نام گدرگاه زنگزور شذ

17 مرداد 1404

جامعه ارمنستان به دو بخش تقسیم شده است: طرفدار اروپا و طرفدار روسیه

1 مرداد 1404

محدودیت‌های قانونی نسل‌کشی: درس‌هایی که قتل‌عام سربرنیتسا درباره غزه به ما می‌آموزد

26 تیر 1404

روسیه مرگ وزیر حمل و نقل خود را تأیید کرد، 

16 تیر 1404

منازعه ایران و اسرائیل، موقعیت دشوار ژئوپلیتیکی ارمنستان را برجسته می‌کند

4 تیر 1404

منازعه دولت و کلیسا در ارمنستان به سوی جنون پیش می‌رود

4 تیر 1404

خاطره ی جنگی از خنجرهای پشت پرده

26 خرداد 1404

سارکوزی نشان لژیون دونور، بالاترین نشان افتخار فرانسه را از دست داد

26 خرداد 1404

کاهش شدید تجارت الماس و طلا، ضربه‌ای به گردش تجاری ارمنستان

22 خرداد 1404

ارمنستان با دستیابی به پیشرفت در هوش مصنوعی، در تلاش برای تبدیل شدن به قطب نوآوری منطقه‌ای است

22 خرداد 1404

چهل درصد والدین دانمارکی، در مدیریت الکل نوجوانان با مشکل مواجه‌اند

19 خرداد 1404

عملیات «تار عنکبوت» اوکراین فقط هواپیماها را نابود نکرد – بلکه این ایده که پایگاه‌هایی دور از خط مقدم امن هستند را نیز زیر سوال برد

16 خرداد 1404

تارعنکبوت چگونه تنیده شد

12 خرداد 1404

موسیقی علیه سکوت، موزیسین‌ها برای فلسطین می‌نوازند

11 خرداد 1404

6 تیر 1402

اگر روسیه سقوط کند همه ما زیر آوار خواهیم مرد

رئیس جمهور بلاروس شورش واگنر علیه دولت روسیه را «دردناک» خوانده و گفت اگر مسکو سقوط کند، همه ما زیر آوار مانده و خواهیم مرد.

الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس در مراسم اعطای درجه و سردوشی فرماندهان این کشور اظهار داشت که ارتش در جریان شورش واگنر علیه دولت روسیه در وضعیت آمادگی برای جنگ قرار داشت. وی در ادامه گفت: بدترین قسمت این است که اگر نابسامانی (در روسیه) بوجود می‌آمد، غرب از آن سوء استفاده می‌کرد. به نظر من، اگر روسیه سقوط کند، همه ما زیر آوار مانده و خواهیم مرد. لوکاشنکو تحولات اخیر روسیه را «دردناک» خوانده و گفت: این فقط حرف من نیست، بلکه بسیاری از شهروندان ما از این اتفاق ناراحت هستند، زیرا وطن ما یکی است.

تبریز امروز:

لوکاشنکو: اگر روسیه سقوط کند همه ما زیر آوار خواهیم مرد

الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس در مراسم اعطای درجه و سردوشی فرماندهان این کشور اظهار داشت که ارتش در جریان شورش واگنر علیه دولت روسیه در وضعیت آمادگی برای جنگ قرار داشت.

وی در ادامه گفت: بدترین قسمت این است که اگر نابسامانی (در روسیه) بوجود می‌آمد، غرب از آن سوء استفاده می‌کرد. به نظر من، اگر روسیه سقوط کند، همه ما زیر آوار مانده و خواهیم مرد.

لوکاشنکو تحولات اخیر روسیه را «دردناک» خوانده و گفت: این فقط حرف من نیست، بلکه بسیاری از شهروندان ما از این اتفاق ناراحت هستند، زیرا وطن ما یکی است.

- شورش گروه «واگنر» علیه دولت روسیه

تنش بین مسکو و گروه شبه‌نظامی واگنر پس از آن بالا گرفت که یوگنی پریگوژین، فرمانده گروه واگنر نیروهای ارتش روسیه را به حمله به مزدوران تحت امر خود متهم کرد.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نیز در واکنش به شورش نظامی گروه واگنر، موسس و فرمانده این گروه را متهم به «خیانت به کشور» کرده بود.

پریگوژین در ماه‌های اخیر بارها دولت روسیه را به عدم تامین تسلیحات کافی برای گروه شبه‌نظامی تحت امر خود که در کنار ارتش روسیه در اوکراین می‌جنگند، متهم کرده است.

با این وجود روز شنبه گذشته پس از گذشت حدود 24 ساعت از آغاز شورش واگنر، موسس آن از پذیرش میانجیگری و پیشنهاد الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس برای کاهش تنش‌ خبر داده و شروع به خروج از مناطق تحت کنترل خود کرد.

سرویس امنیت فدرال روسیه نیز پرونده قضایی علیه یوگنی پریگوژین باز کرده بود که پس از بازگشتن یگان‌های واگنر به پادگان‌ها این پرونده نیز بسته شد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت