15 خرداد 1402

موقعيت مناسب

تحرکات مسئولين سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران در روزها و هفته‌هاي اخير، نويد تحولاتي مثبت در روابط بين‌الملل کشورمان را به همراه دارد.

در هفته‌هاي اخير، اخبار مثبت و اميدوار کننده‌اي از تحرکات در عرصه‌ ديپلماسي خارجي منتشر شده که نشان ‌دهنده عزم مسئولين دولت و نظام جمهوري اسلامي بر مانع‌زدائي از مسير گسترش روابط بين‌الملل هستند. مديران وزارت امور خارجه کشورمان از پيشرفت‌هائي در زمينه احياء برجام و برداشته شدن تحريم‌ها سخن گفتند. افرادي از مجموعه‌هائي که بر سر مسير پيوستن ايران به «اف‌اي‌تي‌‌اف» مانع‌تراشي مي‌کردند، اخيراً خودشان با اعتراف به اشتباهشان در اين زمينه خبر از آمادگي جهت همراهي براي حل اين مشکل داده‌اند. در عرصه تعامل با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي نيز توافقات جديدي حاصل شده که نشان‌ دهنده پيشرفت قابل قبولي در اين زمينه است. لحن مسئولان نظام جمهوري اسلامي نيز اين روزها هنگامي که از روابط بين‌الملل سخن مي‌گويند آرام‌تر از گذشته است کما‌اينکه در طرف مقابل نيز ابراز تمايل براي حل مشکلات با ايران، محور اصلي اظهار نظرهاي مقامات کشورهاي غربي اعم از اروپا و آمريکاست. مواردي از اعلام تحريم‌هاي بي‌رمق هنوز از جان

تبریز امروز:

بسم‌الله الرحمن الرحيم
⬅️ تحرکات مسئولين سياست خارجي جمهوري اسلامي ايران در روزها و هفته‌هاي اخير، نويد تحولاتي مثبت در روابط بين‌الملل کشورمان را به همراه دارد.
بعد از گام مثبت بزرگي که دولت در زمينه ازسرگيري روابط با عربستان در اسفند ماه سال گذشته برداشت و ثمرات آن را نيز ديد، به نظر مي‌رسد اين چرخش منطقي به يک استراتژي پايدار در ديپلماسي خارجي ايران در مرحله کنوني تبديل شده است. تلاش براي تحسین روابط با امارات، کويت و بحرين نيز به عنوان يک پيوست به پرونده تحرکات اخير سياست خارجي کشورمان اضافه شد که به تقويت روابط با جهان عرب انجاميد.
در هفته‌هاي اخير، اخبار مثبت و اميدوار کننده‌اي از تحرکات در عرصه‌ ديپلماسي خارجي منتشر شده که نشان ‌دهنده عزم مسئولين دولت و نظام جمهوري اسلامي بر مانع‌زدائي از مسير گسترش روابط بين‌الملل هستند. مديران وزارت امور خارجه کشورمان از پيشرفت‌هائي در زمينه احياء برجام و برداشته شدن تحريم‌ها سخن گفتند. افرادي از مجموعه‌هائي که بر سر مسير پيوستن ايران به «اف‌اي‌تي‌‌اف» مانع‌تراشي مي‌کردند، اخيراً خودشان با اعتراف به اشتباهشان در اين زمينه خبر از آمادگي جهت همراهي براي حل اين مشکل داده‌اند. در عرصه تعامل با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي نيز توافقات جديدي حاصل شده که نشان‌ دهنده پيشرفت قابل قبولي در اين زمينه است. لحن مسئولان نظام جمهوري اسلامي نيز اين روزها هنگامي که از روابط بين‌الملل سخن مي‌گويند آرام‌تر از گذشته است کما‌اينکه در طرف مقابل نيز ابراز تمايل براي حل مشکلات با ايران، محور اصلي اظهار نظرهاي مقامات کشورهاي غربي اعم از اروپا و آمريکاست. مواردي از اعلام تحريم‌هاي بي‌رمق هنوز از جانب غربي‌ها ديده مي‌شوند که چندان قابل اعتنا نيستند و در کنار اين اقدامات نمايشي، تحرکات غربي‌ها براي حل مشکلات با جمهوري اسلامي ايران داراي رنگ و لعاب جدي‌تري به نظر مي‌رسند.
مي‌دانيم که در دو طرف، عناصر بدخواهي وجود دارند که تلاش مي‌کنند مانع‌ هرگونه تعامل ميان جمهوري اسلامي ايران با غرب شوند. آنها افراطيوني هستند که در طرف غربي تحت نفوذ لابي صهيونيسم قرار دارند و چون ديپلماسي باز و متوازن ايران را به ضرر رژيم غاصب و اشغالگر صهيونيستي مي‌دانند تلاش مي‌کنند مانع تحقق آن شوند تا جمهوري اسلامي ايران همچنان در محاصره تحريم‌ها بماند و از گسترش روابط اقتصادي و سياسي با بخش عمده‌اي از جهان محروم باشد. در داخل ايران نيز عناصري که به کاسبان تحريم معروفند، سياست خارجي متوازن جمهوري اسلامي را به ضرر خود مي‌دانند و بشدت مايل هستند در پيله تحريم تغذيه کنند. اين، خوشبينانه‌ترين تفسير از تحرکات آنها عليه سياست خارجي متوازن و مخالفتشان با تلاش‌هاي ضدتحريم است. تفسير ديگر که مايل نيستيم مقرون به صحت باشد، تأثيرپذيريشان از حامیان خارجي تحريم‌هاست.
در شرايط کنوني که بخشي از حاميان خارجي تحريم ايران يعني سران بعضي کشورهاي عربي دست از دشمني با جمهوري اسلامي برداشته‌اند و لابي صهيونيستي در اين عرصه تنها مانده، موقعيت مناسبي پديد آمده که مسئولان نظام جمهوري اسلامي عزم خود را براي احياء برجام، پيوستن به اف‌اي‌تي‌اف و رفع تحريم‌ها جزم و اين مشکل مزمن را حل نمايند. حل اين مشکل، علاوه بر اينکه براي دولت کنوني يک امتياز و دستاورد بزرگ محسوب مي‌شود و کمک بزرگي براي سروسامان دادن به اقتصاد کشور و رفع تنگناهاي معيشتي مردم خواهد کرد، اقدام مهمي براي خلع سلاح کساني است که با بهانه قرار دادن مشکلات معيشتي مردم تلاش مي‌کنند نارضايتي‌هاي عمومي را به هيزمي براي آتش‌افروزي جهت براندازي نظام جمهوري اسلامي تبديل کنند. کساني که نارضايتي‌هاي عمومي ناشي از مشکلات معيشتي را ناديده مي‌گيرند، بايد پنبه غفلت را از گوش‌هاي خود خارج و به اين واقعيت توجه جدي کنند که ريشه‌کن کردن اين نارضايتي‌ها تنها راه ناکام نمودن دشمنان نظام جمهوري اسلامي است.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت