خبر های ویژه

میراث مرگبار و پرشکنجه‌ : کیسینجر و سیاست واقعی در سیاست خارجی ایالات متحده

10 آذر 1402

انفجار در پل رنگین کمان

1 آذر 1402

خاویر میلِی معروف به «ترامپ آرژانتین» با وعده «بازسازی اقتصاد» در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شد

29 آبان 1402

مذاکرات بی‌پرده بایدن و شی به توافقاتی در مورد فنتانیل وموضوعات نظامی منجر شد

25 آبان 1402

سندرز می گوید: ای کاش راه حل ساده ای وجود داشت. که "وجود ندارد."

23 آبان 1402

صدها نفر در بندر تاکوما قایق موسوم به «نسل‌کشی» حامل سلاح به اسرائیل را مسدود کردند.

16 آبان 1402

سازمان دهنده صدای یهودی برای صلح گفت: "ما اجازه نمی دهیم نسل کشی به نام ما انجام شود." اکنون برای نجات جان ها آتش بس کنید!

16 آبان 1402

چاقو زدن به تن نحیف کودک فلسطینی در امریکا

24 مهر 1402

تصوری از مرد قرن بیست و یکم در سال 1939

31 شهریور 1402

روند مبادله زندانیان و آزادسازی پول‌های مسدود شده ایران به تعویق افتاد

24 شهریور 1402

خانه ای در داخل هواپیما

3 شهریور 1402

خشونت جنسی یک تهدید فراگیر برای کارگران زن مزرعه است + ویدئو

9 مرداد 1402

در زیمبابوه، ما برای شیرها گریه نمی کنیم

26 تیر 1402

جشن بلوغ در قبایل امریکای جنوبی

29 خرداد 1402

دریای آینه ها

29 خرداد 1402

اگر می خواهید در زندان بمیرید، به صحبت کردن ادامه دهید

23 خرداد 1402

5 اسفند 1401

کشورها چگونه رای دادند و چه کسانی رای ممتنع دادند

قطعنامه سازمان ملل برای پایان دادن به جنگ اوکراین:

مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز پنجشنبه با اکثریت قاطع قطعنامه ای رای مثبت داد که در آن خواستار پایان جنگ و خواستار خروج روسیه از خاک اوکراین در آستانه یک سالگی تهاجم روسیه شد. این قطعنامه غیرالزام‌آور از صلح حمایت می‌کند، بر حمایت از حاکمیت اوکراین تاکید می‌کند و بر نیاز به پاسخگویی در قبال جنایات جنگی تاکید می‌کند.......................کشورهایی که به قطعنامه رای منفی دادند: بلاروس، کره شمالی، اریتره، مالی، نیکاراگوئه، روسیه، سوریه..............................کشورهایی که رای ممتنع دادند: الجزایر، آنگولا، ارمنستان، بنگلادش، بولیوی، بوروندی، جمهوری آفریقای مرکزی، چین، کنگو، کوبا، السالوادور، اتیوپی، گابن، گینه، هند، ایران، قزاقستان، قرقیزستان، لائوس، مغولستان، موزامبیک، نامیبیا پاکستان، آفریقای جنوبی، سریلانکا، سودان، تاجیکستان، توگو، اوگاندا، ازبکستان، ویتنام، زیمبابوه.

تبریز امروز:

مجمع عمومی سازمان ملل

صفحه نمایش تعداد آرا را در یازدهمین نشست اضطراری ویژه اوکراین در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک نشان می دهد. 

مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز پنجشنبه با اکثریت قاطع قطعنامه ای رای مثبت داد که در آن خواستار پایان جنگ و خواستار خروج روسیه از خاک اوکراین در آستانه یک سالگی تهاجم روسیه شد. این قطعنامه غیرالزام‌آور از صلح حمایت می‌کند، بر حمایت از حاکمیت اوکراین تاکید می‌کند و بر نیاز به پاسخگویی در قبال جنایات جنگی تاکید می‌کند.

اکثریت - 141 کشور - به این قطعنامه رای مثبت دادند، در حالی که 32 کشور، از جمله چین و هند، وزنه‌های سنگین آسیایی، از رای‌گیری ممتنع کردند. هفت کشور از جمله روسیه به این قطعنامه رای منفی دادند.

نزدیک به یک سال پیش، در مارس 2022، قطعنامه مشابهی توسط سازمان ملل متحد تصویب شد. تعداد طرفداران خاتمه جنگ یکسان بود و 141 نفر بود. با این حال، 35 نفر ممتنع و پنج نفر از روسیه حمایت کردند.

شکاف جهانی در مورد جنگ اوکراین در حال عمیق تر شدن است

کدام کشورها در کنار روسیه به این قطعنامه رأی منفی دادند؟

مالی در غرب آفریقا که در دو نوبت قبلی از رای‌گیری درباره قطعنامه‌های سازمان ملل درباره اوکراین ممتنع کرده بود، موضع خود را برای رای دادن به قطعنامه این هفته تغییر داد و از روسیه حمایت کرد.

در حالی که کرملین به دنبال گسترش نفوذ جهانی خود است، دولت این کشور دریافت کننده کمک های نظامی مجدد روسیه بوده است. در اوایل ماه جاری، مقامات مالی از سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در سفری با هدف تقویت همکاری های امنیتی و اقتصادی استقبال کردند. سال گذشته، واشنگتن پست گزارش داد که صدها جنگجوی گروه واگنر، یک سازمان مزدور روسی، پس از کودتا برای مبارزه با شبه نظامیان اسلام‌گرا وارد مالی شده‌اند.

علاوه بر مالی، کشور آمریکای مرکزی نیکاراگوئه نیز به این قطعنامه رای منفی داد. (قبلاً یک بار رای ممتنع داده بود و در ماه اکتبر علیه قطعنامه دیگری رأی منفی داده بود.) روسیه در سال های اخیر شراکت امنیتی با نیکاراگوئه را حفظ کرده است، اگرچه روابط بین این دو به دوران جنگ سرد برمی گردد.


کشورهایی که به قطعنامه رای منفی دادند: بلاروس، کره شمالی، اریتره، مالی، نیکاراگوئه، روسیه، سوریه.

کدام کشورها رای ممتنع دادند؟

چین، هند و آفریقای جنوبی از جمله 32 کشوری بودند که به این قطعنامه رأی ممتنع دادند.

چین برای سومین بار از زمان تهاجم یک سال پیش از رای دادن خودداری کرد و سعی کرد خود را در این مناقشه بی طرف قرار دهد. وزارت امور خارجه روز جمعه خواستار پایان تحریم ها علیه روسیه و در نهایت آتش بس شد و گفت که این کشور به حاکمیت همه کشورها احترام می گذارد. در این بیانیه آمده است: «گفت و گو و مذاکره تنها راه برای حل بحران اوکراین است.

این پیشنهاد 12 ماده ای با هدف رد نگرانی های غرب مبنی بر اینکه این کشور به زودی از تلاش های جنگی روسیه در اوکراین حمایت مستقیم می کند، است. این هفته، پنتاگون به چین درباره عواقب آن در صورت حمایت مستقیم چین از تلاش‌های جنگی روسیه هشدار داد.

وانگ یی، دیپلمات ارشد چین پیش از این سالگرد از مسکو بازدید کرد و کرملین پیشنهاد کرده است که شی جین پینگ، رئیس جمهور چین به زودی به روسیه سفر کند.

در میان کشورهای دموکراسی بزرگ، هند از رای دادن به این قطعنامه خودداری کرد. هند برای چندین دهه از روابط نزدیک با روسیه برخوردار بوده و برای بخش عمده تسلیحات خود به این کشور متکی است. از زمان تهاجم، هند از انتقاد مستقیم از روسیه خودداری کرده، اما خواستار صلح و مذاکره شده است. تجارت این کشور با روسیه، به ویژه واردات نفت خام، از زمان تهاجم به بالاترین حد خود رسیده است. علیرغم تلاش های ایالات متحده و سایر متحدان غربی اوکراین، هند موضع خود را حفظ کرده و خرید نفت خود را به دلیل منافع ملی دو چندان کرده است.

هند به کود روسی روی می آورد و چالش منزوی کردن مسکو را نشان می دهد

کشورهایی که رای ممتنع دادند: الجزایر، آنگولا، ارمنستان، بنگلادش، بولیوی، بوروندی، جمهوری آفریقای مرکزی، چین، کنگو، کوبا، السالوادور، اتیوپی، گابن، گینه، هند، ایران، قزاقستان، قرقیزستان، لائوس، مغولستان، موزامبیک، نامیبیا پاکستان، آفریقای جنوبی، سریلانکا، سودان، تاجیکستان، توگو، اوگاندا، ازبکستان، ویتنام، زیمبابوه.

کدام کشورها رای مثبت دادند؟

بیشتر جهان به رهبری ائتلاف غربی در حمایت از اوکراین، به درخواست روسیه برای پایان دادن به جنگ رای دادند. آرای به نفع اوکراین نسبت به سال گذشته بدون تغییر باقی مانده است.

اما این پشتیبانی ممکن است در حال آزمایش باشد. واشنگتن پست گزارش داد که فراتر از غرب، جهان در مورد مسائل مطرح شده در جنگ اوکراین متحد نیست و روسیه اغلب در جنوب جهانی با همدلی شنیده می شود.

کشورهایی که به قطعنامه رای دادند: افغانستان، آلبانی، آندورا، آنتیگوا باربودا، آرژانتین، استرالیا، اتریش، باهاماس، بحرین، باربادوس، بلژیک، بلیز، بنین، بوتان، بوسنی و هرزگوین، بوتسوانا، برزیل، برونئی، بلغارستان، کابو ورد، کامبوج، کانادا، چاد، شیلی، کلمبیا، کومور، کاستاریکا، ساحل عاج، کرواسی قبرس، چک، جمهوری دموکراتیک کنگو، دانمارک، جیبوتی، جمهوری دومینیکن، اکوادور، مصر، استونی، فیجی، فنلاند، فرانسه، گامبیا، گرجستان، آلمان، غنا، یونان، گواتمالا، گویان، هائیتی، هندوراس، مجارستان، ایسلند ، اندونزی، عراق، ایرلند، اسرائیل، ایتالیا، جامائیکا، ژاپن، اردن، کنیا، کیریباتی، کویت، لتونی، لسوتو، لیبریا، لیبی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، ماداگاسکار، مالاوی، مالزی، مالدیو، مالت، جزایر مارشال، موریتانی، موریس، مکزیک، میکرونزی، موناکو، مونته نگرو، مراکش، میانمار، نائورو، نپال، هلند، نیوزیلند، نیجر، نیجریه، مقدونیه شمالی، نروژ، عمان، پالائو، پاناما، پاپوآ گینه نو، پاراگوئه، پرو، فیلیپین، لهستان، پرتغال، قطر، جمهوری کره، جمهوری مولداوی، رومانی، رواندا، سنت کیتس و نویس، سا بین لوسیا، سنت وینسنت و گرنادین ها، ساموآ، سن مارینو، سائوتومه، عربستان سعودی، صربستان، سیشل، سیرالئون، سنگاپور، اسلواکی، اسلوونی، جزایر سلیمان، سومالی، سودان جنوبی، اسپانیا، سورینام، سوئد، سوئیس، تایلند ، تیمور شرقی، تونگا، ترینیداد توباگو، تونس، تووالو، ترکیه، اوکراین، امارات متحده عربی، بریتانیا، ایالات متحده، اروگوئه، وانواتو، یمن، زامبیا.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت