خبر های ویژه

برخورد با بانيان ضعف ديپلماسي

25 مرداد 1404

به مناسب روز خبرنگار! اگر روزنامه نگاران نگویند و نپرسند وننویسندچه کسانی باید بگویند و بپرسند و بنویسند.

17 مرداد 1404

طرحي نو دراندازيم

12 مرداد 1404

کسادي بازار سوداگري با اتباع

28 تیر 1404

تضاد مطامع افراطي با منافع ملي

24 تیر 1404

مذاکره، مسير اعتدال

20 تیر 1404

از "قوناق اوی" باسمنج تا ۲۵سال وزیر خارجه دوره ناصری در دوره قاجار

18 تیر 1404

آیا اژدهای چینی به ایران خواهد آمد؟

12 تیر 1404

نفوذي‌ها و جنگ تحميلي 12 روزه

8 تیر 1404

پیروزی بر رژیم صهیونی، سیلی سخت به آمریکا و اتحاد و یکصدایی فوق‌العاده ملت

6 تیر 1404

ملت ایران در مقابل جنگ و صلح تحمیلی محکم می‌ایستد و تسلیم نخواهد شد

28 خرداد 1404

ایجاد حس آرامش برای مردمان در شرایط جنگی

27 خرداد 1404

نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهندکرد

23 خرداد 1404

شأن و جایگاه بی‌نظیر مجلس شورای اسلامی، نمایندگان این جایگاه وزین را حفظ کنند

22 خرداد 1404

براي تأمين صيانت قوه قضائيه

19 خرداد 1404

پیشرفت، امنیت و رفاه با ادامه مسیر عقلانیت امام(ره)

14 خرداد 1404

7 بهمن 1401

پرهيز از اقدامات انفعالي

درحاشیه برگزاری کنگره زنان تاثیرگذار

اعتراض گسترده به برگزاري کنگره باصطلاح «زنان تأثيرگذار» و سؤال‌هاي متعددي که از برگزار کنندگان آن براي شفاف‌ سازي مسائل مربوط به اين کنگره مطرح شد، هنوز هم با جواب‌هاي قانع ‌کننده‌اي مواجه نشده است. اين غير شفاف عمل کردن، به نفع حکمرانان نيست و افکار عمومي را دچار ابهام مي‌کند. حکمرانان در نظام حکومتي جمهوري اسلامي، که با دو صفت جمهوري يا مردمي و اسلامي که با اعتقادات مردم سروکار دارد همراه است، بايد براي تک تک عملکردهاي خود توضيح روشن داشته باشند و اجازه ندهند افکار عمومي درباره شيوه حکمراني آنها دچار سؤال و ابهام شود.

تبریز امروز:

بسم‌الله الرحمن الرحيم
⬅️ اعتراض گسترده به برگزاري کنگره باصطلاح «زنان تأثيرگذار» و سؤال‌هاي متعددي که از برگزار کنندگان آن براي شفاف‌ سازي مسائل مربوط به اين کنگره مطرح شد، هنوز هم با جواب‌هاي قانع ‌کننده‌اي مواجه نشده است. اين غير شفاف عمل کردن، به نفع حکمرانان نيست و افکار عمومي را دچار ابهام مي‌کند. حکمرانان در نظام حکومتي جمهوري اسلامي، که با دو صفت جمهوري يا مردمي و اسلامي که با اعتقادات مردم سروکار دارد همراه است، بايد براي تک تک عملکردهاي خود توضيح روشن داشته باشند و اجازه ندهند افکار عمومي درباره شيوه حکمراني آنها دچار سؤال و ابهام شود.
هر چند پاسخ دادن به سؤال‌ها و ابهام‌ زدائي در اين موضوع بسيار اهميت دارد ولي به نظر مي‌رسد مهم‌تر از آن، نوع نگرش مسئولان به شرايط خاص کشور در مقطع کنوني است. اقدامات موردي معمولاً از نگرش‌هاي کلان ناشي مي‌شوند و خاستگاه سياست‌هاي کلان و تصميم ‌سازي‌ها هستند. با اين رويکرد مي‌توان به اين نتيجه رسيد که اصولاً احساس نياز مسئولين به برگزاري کنگره باصطلاح «زنان تأثيرگذار» ناشي از لطمه‌ايست که در سطح بين‌المللي در حوادث پائيز امسال به نظام جمهوري اسلامي در بخش مرتبط با رعايت حقوق زنان وارد شده است. حجم تبليغات عليه نظام جمهوري اسلامي در اين زمينه بقدري زياد بوده و هنوز هم هست که بطور طبيعي افکار عمومي را با اين سؤال مواجه مي‌کند که آيا واقعاً نظام جمهوري اسلامي حقوق زنان را رعايت مي‌کند يا نه؟ اخراج ايران از کميسيون حقوق زنان سازمان ملل که متعاقب حوادث اخير رخ داد نيز بخشي از اقدامات عليه نظام جمهوري اسلامي در اين زمينه بود.
ايراد بزرگي که به مسئولين کشورمان و به ويژه تصميم ‌سازان و تصميم‌ گيرندگان برگزاري کنگره‌هائي از قبيل «زنان تأثيرگذار» وارد است اينست که دچار انفعال مي‌شوند و در برابر تهاجمات، به صورت انفعالي عمل مي‌کنند. براساس اطلاعات موجود، پژوهشکده زن و خانواده وابسته به مرکز مديريت حوزه‌هاي علميه خواهران هم در نظر دارد يک همايش بين‌المللي درباره خانواده و مشکلات اخلاقي در جهان متحول در آذر ماه 1402 در قم و تهران برگزار کند کمااينکه در هفته‌هاي اخير، جلسات متعددي براي زنان یا با موضوع مرتبط با حقوق زن در وزارتخانه‌ها و دستگاه‌هاي دولتي برگزار شده و تلاش زيادي براي القاء اين نکته شده که نظام جمهوري اسلامي حامي حقوق زنان است.
اينها مجموعه‌اي از اقدامات انفعالي هستند که نه‌تنها سودي ندارند، بلکه عوارض منفي زيادي نيز به همراه دارند همانگونه که برگزاري کنگره باصطلاح «زنان تأثيرگذار» چنين بود. مسئولان، چه بخواهند چه نخواهند بايد بپذيرند که اين کنگره نه‌تنها مشکلي را حل نکرده بلکه با سؤالات و ابهاماتي که ايجاد کرده، بر مشکلات افزوده است. آنها بايد از تفکر انفعالي دست بردارند و به اين واقعيت تکيه نمايند که نظام جمهوري اسلامي تلاش‌هائي براي تأمين حقوق زنان به عمل آورده و به موفقيت‌هائي نيز دست يافته است و قطعاً بايد به اين تلاش‌ها ادامه بدهد و مشکلات موجود را حل کند. در کنار اين واقعيت، بايد به عملکرد غلط بعضي نهادها که به بهانه مقابله با منکرات مرتکب منکر بزرگ‌تري شدند که بي‌حرمتي به شخصيت مردم و کرامت انساني آنهاست توجه نمايند و درصدد جبران آن برآيند. اين جبران، با اقدامات داخلي صورت مي‌گيرد نه برگزاري کنگره و هزينه کردن ده‌ها ميليون دلار و تبليغاتي که اثر معکوس دارد. از دوگانگي شعارهاي رعايت حجاب و عفاف تا معرفي بي‌حجاب‌ها به عنوان زنان تأثيرگذار که بگذريم، با شعار مردمي بودن و در همان حال ده‌ها ميليون دلار هزينه يک کنگره بي‌خاصيت کردن در برابر چشمان مردمي که در فقر دست و پا مي‌زنند، چه کنيم؟ اينها تضادهائي هستند که جامعه را ملتهب‌تر مي‌کنند و حتي اقدامات مثبت را نيز منفي جلوه مي‌دهند. اين قبيل اقدامات نشان مي‌دهند دولتمردان ما به مشاوران امين و صاحب تجربه‌اي در زمينه تبليغات نيازمند هستند تا به جاي توسل به اقدامات انفعالي، بر موجودي‌هاي قابل عرضه اتکا نمايند و از هدر رفتن آنها از طريق ندانم‌کاري‌ها جلوگيري کنند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت