خبر های ویژه

نمادی از رنج، پایداری و انسانیت! سرنوشت یک انسان یک فیلم براساس نوشته میخائیل شولوخف

21 شهریور 1404

مادر گلیم می‌بافد اثر یوری کوگاچ

21 شهریور 1404

 دختر پروفسور هشترودی: بی مهری تبریز بر نابغه ریاضی جهان در زادگاهش درد آور است.

18 شهریور 1404

پرسه زدن در لابه‌لای گودال‌های آب تا صبح

18 شهریور 1404

فرش نقاشی دنیس ایچیتوفکین

18 شهریور 1404

مربع سیاه اثر کازیمیر مالویچ

7 شهریور 1404

منظره اثر نیکلای الکساندرُویچ سرگِیف

24 مرداد 1404

پیر. بندهٔ خدا اَوْرامی - میخائیل نِستِروف

23 مرداد 1404

سردار ملی با قلم استاد مرتضی رسام نخجوانی

20 مرداد 1404

سالوادور دالی! یک نقاش!

16 مرداد 1404

ساعت‌های ذوب‌شده سالوادور دالی

16 مرداد 1404

کفش برای هر سلیقه

7 مرداد 1404

مام وطن

5 مرداد 1404

رسام ارژنگی نقاش تبریزی و خلق شاهکارهای جهانی حمله نادر شاه مقتدر ترک زبان ایران به هندوستان و فتح سرزمین فیل‌ها

3 مرداد 1404

مردان تلاشگر دستمایۀ آثار نقاشی استاد رسام نخجوانی

30 تیر 1404

ارچ‌ها، ماهی و سبزیجات

27 تیر 1404

ملخ ها

نقاشی از والاس تینگ

والاس تینگ یک هنرمند آمریکایی-چینی بود که به خاطر نقاشی های رنگی فلورسنت از گربه ها، عشق هیجانی و گل ها شهرت داشت. او زمانی گفت : «نقاشی‌ها عسل من هستند، رنگ‌ها گل‌های من هستند، سرعت چیزی است که از یک دزد لازم است –هنرمند باید به همان سرعتی که یکی تفنگ می‌کشد، نقاشی کند».

تبریز امروز:

ملخ ها - والاس تینگ

والاس تینگ یک هنرمند آمریکایی-چینی بود که به خاطر نقاشی های رنگی فلورسنت از گربه ها، عشق هیجانی و گل ها شهرت داشت. او زمانی گفت : «نقاشی‌ها عسل من هستند، رنگ‌ها گل‌های من هستند، سرعت چیزی است که از یک دزد لازم است –هنرمند باید به همان سرعتی که یکی تفنگ می‌کشد، نقاشی کند». تینگ متولد 13 اکتبر 1929 در ووکسی، چین، دینگ شیونگ کوان، اگرچه عمدتاً خودآموخته بود، اما برای مدت کوتاهی در آکادمی هنر در شانگهای شرکت کرد. وی در سال 1952 به پاریس نقل مکان کرد و با بسیاری از اعضای جنبش CoBrA، یعنی کارل آپل، پیر آلچینسکی و آسگر جورن آشنا شد. بعداً در دهه 1950، تینگ به نیویورک نقل مکان کرد، جایی که خود را در صحنه هنر غرق کرد، با سام فرانسیس دوست شد و ارتباط خود را با اکسپرسیونیسم انتزاعی مستحکم کرد. در این دوره، او خط های جسورانه خوشنویسی سنتی چینی را در تمرین خود گنجاند. با تحسین منتقدان، وی در سال 1970 کمک هزینه تحصیلی گوگنهایم را دریافت کرد. این هنرمند در 17 می 2010 در نیویورک، در سن 80 سالگی درگذشت. 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت