خبر های ویژه

پارادوکس «تضمین امنیت»: اگر خیلی ضعیف باشد از اوکراین محافظت نمی‌کند؛ اگر خیلی قوی باشد روسیه آن را نمی‌پذیرد

1 شهریور 1404

موانع زیادی هنوز بر سر راه صلح ارمنستان و آذربایجان وجود دارد

20 مرداد 1404

مسیر ترامپ برای صلح و شکوفایی نام گدرگاه زنگزور شذ

17 مرداد 1404

جامعه ارمنستان به دو بخش تقسیم شده است: طرفدار اروپا و طرفدار روسیه

1 مرداد 1404

محدودیت‌های قانونی نسل‌کشی: درس‌هایی که قتل‌عام سربرنیتسا درباره غزه به ما می‌آموزد

26 تیر 1404

روسیه مرگ وزیر حمل و نقل خود را تأیید کرد، 

16 تیر 1404

منازعه ایران و اسرائیل، موقعیت دشوار ژئوپلیتیکی ارمنستان را برجسته می‌کند

4 تیر 1404

منازعه دولت و کلیسا در ارمنستان به سوی جنون پیش می‌رود

4 تیر 1404

خاطره ی جنگی از خنجرهای پشت پرده

26 خرداد 1404

سارکوزی نشان لژیون دونور، بالاترین نشان افتخار فرانسه را از دست داد

26 خرداد 1404

کاهش شدید تجارت الماس و طلا، ضربه‌ای به گردش تجاری ارمنستان

22 خرداد 1404

ارمنستان با دستیابی به پیشرفت در هوش مصنوعی، در تلاش برای تبدیل شدن به قطب نوآوری منطقه‌ای است

22 خرداد 1404

چهل درصد والدین دانمارکی، در مدیریت الکل نوجوانان با مشکل مواجه‌اند

19 خرداد 1404

عملیات «تار عنکبوت» اوکراین فقط هواپیماها را نابود نکرد – بلکه این ایده که پایگاه‌هایی دور از خط مقدم امن هستند را نیز زیر سوال برد

16 خرداد 1404

تارعنکبوت چگونه تنیده شد

12 خرداد 1404

موسیقی علیه سکوت، موزیسین‌ها برای فلسطین می‌نوازند

11 خرداد 1404

13 مهر 1401

میلیاردر روسی-ارمنی نقش قدرتمندی در قره باغ بر عهده می گیرد

ارامنه قره باغ آذربایجان در تکاپو

این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که سرنوشت گروه ارمنی قره باغ بالفعل بیش از پیش مخاطره‌آمیز به نظر می‌رسد و مشخص نیست که ثروت، اقتدار یا روابط روبن واردانیان چه معنایی دارد..........رهبر بالفعل قره باغ کوهستانی به میلیاردر و نیکوکار روسی-ارمنی، روبن واردانیان، سمت وزیر امور خارجه را پیشنهاد داده است و واردانیان را برای نقش مهمی در اداره این منطقه تعیین می کند. آراییک هاروتونیان، رئیس جمهور گروه ارمنی در قره باغ کوهستانی در صفحه فیس بوک خود نامزدی را اعلام کرد. هاروتونیان در 4 سپتامبر نوشت: «می توان داستان طولانی درباره روبن نوشت، تصمیمات شجاعانه او، فداکاری به میهن و مردم را لمس کرد. ” واردانیان علناً این پیشنهاد را نپذیرفته است، اما بعید است که اگر او آماده پذیرش نبود، این پیشنهاد مطرح شده باشد. او در یک پست فیس بوک پس از اعلام هاروتونیان با استفاده از نام جایگزین ارمنی برای قره باغ گفت: «نجات آرتساخ هدف اصلی زندگی من امروز است. در این شرایط بی‌سابقه، تصمیمات دشوار از همه ما می‌خواهد.» او گفت که در روزهای آینده تصمیم خود را خواهد گرفت. واردانیان، یکی از برجسته‌ترین اعضای دیاسپورای جهانی ارمنستان، در اول سپتامبر اعلام کرد که تابعیت روسیه خود را ترک کرده و به قره باغ می‌رود.

تبریز امروز:

روبن واردانیان

 

روبن واردانیان میلیاردر روسی-ارمنی با آراییک هاروتونیان رئیس جمهور قره باغ کوهستانی دیدار کرد. 
رهبر بالفعل قره باغ کوهستانی به میلیاردر و نیکوکار روسی-ارمنی، روبن واردانیان، سمت وزیر امور خارجه را پیشنهاد داده است و واردانیان را برای نقش مهمی در اداره این منطقه تعیین می کند.

آراییک هاروتونیان، رئیس جمهور گروه ارمنی در قره باغ کوهستانی در صفحه فیس بوک خود نامزدی را اعلام کرد. هاروتونیان در 4 سپتامبر نوشت: «می توان داستان طولانی درباره روبن نوشت، تصمیمات شجاعانه او، فداکاری به میهن و مردم را لمس کرد. ”

واردانیان علناً این پیشنهاد را نپذیرفته است، اما بعید است که اگر او آماده پذیرش نبود، این پیشنهاد مطرح شده باشد.

او در یک پست فیس بوک پس از اعلام هاروتونیان با استفاده از نام جایگزین ارمنی برای قره باغ گفت: «نجات آرتساخ هدف اصلی زندگی من امروز است. در این شرایط بی‌سابقه، تصمیمات دشوار از همه ما می‌خواهد.» او گفت که در روزهای آینده تصمیم خود را خواهد گرفت.

واردانیان، یکی از برجسته‌ترین اعضای دیاسپورای جهانی ارمنستان، در اول سپتامبر اعلام کرد که تابعیت روسیه خود را ترک کرده و به قره باغ می‌رود.

ورود او و انتصاب قریب الوقوع او در زمان نامطمئنی برای جمهوری خودخوانده صورت می گیرد. پس از جنگ در سال 2020، که در آن آذربایجان بیشتر مناطقی را که در جنگ اول بین ارمنیان و آذربایجان در دهه 1990 از دست داده بود، پس گرفت، قلمرو آن تقریباً سه چهارم کاهش یافت. اکنون توسط نیروهای حافظ صلح روسی محافظت می شود و سرنوشت آن عمیقاً نامشخص است، زیرا مذاکرات دیپلماتیک در جریان است و به نظر می رسد که آماده واگذاری این سرزمین به کنترل آذربایجان است.

در 3 اکتبر، پارلمان قره باغ کوهستانی با صدور بیانیه ای طولانی، امتیازات دیپلماتیک احتمالی ایروان را به عقب انداخت. هر سندی که ... امکان به رسمیت شناختن بین المللی حق تعیین سرنوشت مردم آرشاخ و نتایج اجرای آن را محدود کند، برای ما غیرقابل قبول است، از جمله دستور کار دروغین تبعیت آن از اصل تمامیت ارضی.

واردانیان، که ثروتش بیش از یک میلیارد دلار تخمین زده می شود، به دلیل تلاش های بشردوستانه اش در ارمنستان و قره باغ به طور گسترده ای شناخته شده است. او بنیاد IDeA را که پروژه‌های توسعه‌ای را انجام می‌دهد و جوایز جایزه Aurora را برای بشردوستانه سازماندهی می‌کند، تأسیس کرد و کالج جهانی متحد، یکی از معتبرترین مدارس در سراسر جهان را در دیلیجان تأسیس کرد.

وی در ویدئویی که از انتقال خود به قره باغ خبر می دهد، گفت: پس از جنگ 2020، ما ارمنیان در سراسر جهان موظفیم در کنار مردم آرتساخ باشیم. ما نباید فقط حمایت اخلاقی، بلکه کمک ملموس ارائه کنیم.»

او در مورد برنامه های سیاسی خود پاسخ های متناقضی داده بود. در مصاحبه ای با نسخه روسی فوربس که مدت کوتاهی پس از اعلام وی منتشر شد، او به صراحت این موضوع را رد کرد که قصد دارد سمتی دولتی بگیرد.

او گفت: "من می خواهم آزادی عمل کامل داشته باشم، از جمله از نقطه نظر اخلاقی." وی وظیفه اصلی خود را ایجاد شرایط برای ساختن جامعه ای موفق در آرتساخ خواند که دارای اقتصاد قوی و نهادهای اجتماعی باشد که امنیت کشور و منطقه را افزایش دهد.

نقشه مرزهای جغرافیایی در آذربایجان - ارمنستان

اما در همان مصاحبه در را باز گذاشت. او پیشنهاداتی مبنی بر اینکه انصراف او از تابعیت روسیه ارتباطی با تحریم های بین المللی علیه روسیه دارد را رد کرد. "من تابعیت خود را تغییر نمی دهم زیرا نمی توانم در بسیاری از امور شرکت کنم. اما ممکن است شرایطی پیش بیاید که من تصرف یک پست دولتی را درست بدانم.»

مشخص نیست که موقعیت وزیر کشور در دست واردانیان چه معنایی خواهد داشت. قره باغ کوهستانی در حال حاضر یک وزیر دولتی دارد، سمتی شبیه به نخست وزیری که کار وزارتخانه های دولتی را بالفعل هماهنگ می کند. اما اشاره هاروتونیان به "قدرت های گسترده" نشان می دهد که واردانیان شخصیت قدرتمندتری خواهد بود.

آرتاک بیگلاریان، وزیر فعلی دولت، از انتصاب واردانیان استقبال کرد و همچنین پیشنهاد کرد که جانشین وی اختیارات بیشتری داشته باشد. بیگلاریان گفت: «تصمیم برای نقل مکان به آرتساخ بهترین فرصت برای استفاده مؤثر از پتانسیل و درک او [واردانیان] از وضعیت است، بهترین مکانیسم برای آن، به نظر من، تصرف پست وزیر دولتی با اختیارات گسترده است». در یک پست فیس بوک نوشت.

لیلیت شاهوردیان-  خانکندی - قره باغ  

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت