4 تیر 1401

اوبی نون نان تندیر ازبک ها

نان سنتی ازبک

اوبی نون یا لپیوشکا ، نوعی نان مسطح در غذاهای افغانی، تاجیکی و ازبکی است. شکل آن مانند یک بشقاب و ضخیم تر از نان است. اوبی نون را در تنورهای سفالی به نام تندیر می پزند.

تبریز امروز:

 

شاطر درتنور از قبل گرم شده می نشیند و نان می پزد این ویدیو در مورد نانی است که برای قرن ها برای بزرگان قوم بپخته می شد . پخت این نان بسیار متفاوت است. نانوا در حالی که روی آتش در تنور از قبل گرم شده نشسته روی نان را می پوشاند.

 
اوبی نون یا لپیوشکا (به روسی: лепёшка، «نان مسطح»)، نوعی نان مسطح در غذاهای افغانی، تاجیکی و ازبکی است. شکل آن مانند یک بشقاب و ضخیم تر از نان است. اوبی نون را در تنورهای سفالی به نام تندیر می پزند.
 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت