4 تیر 1401
اوبی نون یا لپیوشکا ، نوعی نان مسطح در غذاهای افغانی، تاجیکی و ازبکی است. شکل آن مانند یک بشقاب و ضخیم تر از نان است. اوبی نون را در تنورهای سفالی به نام تندیر می پزند.
تبریز امروز:
شاطر درتنور از قبل گرم شده می نشیند و نان می پزد این ویدیو در مورد نانی است که برای قرن ها برای بزرگان قوم بپخته می شد . پخت این نان بسیار متفاوت است. نانوا در حالی که روی آتش در تنور از قبل گرم شده نشسته روی نان را می پوشاند.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.