15 خرداد 1401

قلعه اکراد + ویدئو

سفری به سوریه

قلعه اکراد یا قلعه شوالیه ها یا به زبان عربی قلعة الحسن یک قلعه قرون وسطایی در سوریه و یکی از مهم ترین قلعه های قرون وسطایی حفاظت شده در جهان است. این مکان برای اولین بار در قرن یازدهم توسط نیروهای کردی که توسط میرداسیان در آنجا مستقر شده بودند، سکونت داشتند.

تبریز امروز:

"قلعه شوالیه ها" قلعه ای است که توسط صلیبی های اروپایی در سوریه ساخته شده است. این قلعه یکی از مهم ترین قلعه های قرون وسطایی حفظ شده در جهان و یکی از بهترین نمونه های معماری نظامی قرون وسطی است. کراک توسط Hospitaller Order of Saint John of Jerusalem ساخته شد، که آن را از 1142 تا 1271 نگه داشت، زمانی که توسط ممالوک ها تصرف شد و آنها ساخت و سازهای بیشتری را اضافه کردند.


قلعه اکراد  یا قلعه شوالیه ها  یا به زبان عربی قلعة الحسن یک قلعه قرون وسطایی در سوریه و یکی از مهم ترین قلعه های قرون وسطایی حفاظت شده در جهان است. این مکان برای اولین بار در قرن یازدهم توسط نیروهای کردی که توسط میرداسیان در آنجا مستقر شده بودند، سکونت گاه شد . 

هاسپیتالرز بازسازی قلعه را در دهه 1140 آغاز کرد و در سال 1170 هنگامی که یک زلزله به قلعه آسیب رساند، کار را به پایان رساندند. این قدرت تعدادی از قلعه ها را در امتداد مرز شهرستان طرابلس کنترل می کرد، حاکمیتی که پس از جنگ صلیبی اول تأسیس شد. قلعه مهم ترین مرکز حاکمیتی در آن  بود و به عنوان مرکز اداری و همچنین یک پایگاه نظامی عمل می کرد. پس از انجام مرحله دوم ساخت و ساز در قرن سیزدهم، قلعه به ​​یک قلعه متحدالمرکز تبدیل شد. این مرحله دیوار بیرونی را ایجاد کرد و به قلعه ظاهر فعلی خود را داد. نیمه اول قرن به عنوان "عصر طلایی" کراک دس شوالیه توصیف شده است. در اوج خود، کراک دس شوالیه یک پادگان حدود 2000 نفری را در خود جای داد. چنین پادگان بزرگی به مراقبان  اجازه می داد تا از منطقه وسیعی خراج بگیرند. از دهه 1250، سرنوشت شوالیه‌ها رو به وخامت رفت و در سال 1271 مملوک سلطان بایبارز پس از محاصره‌ای 36 روزه، ظاهراً از طریق نامه‌ای جعلی که از جانب استاد اعظم نوشته شده بود ، کراک دو شوالیرز را تصرف کرد.

علاقه مجدد به قلعه‌های صلیبی در قرن نوزدهم منجر به بررسی قلعه شد  و نقشه‌های معماری ترسیم شد. در اواخر قرن نوزدهم یا اوایل قرن بیستم یک سکونتگاه در داخل قلعه ایجاد شده بود که باعث آسیب به بافت آن شد. 500 نفر در سال 1933 نقل مکان کردند و قلعه به دولت علوی فرانسه واگذار شد که برنامه پاکسازی و بازسازی را انجام داد. زمانی که سوریه در سال 1946 استقلال خود را اعلام کرد، کنترل خود را به دست گرفت.

امروزه روستایی به نام الحسن در اطراف قلعه وجود دارد و نزدیک به 9000 نفر جمعیت دارد. قلعه تقریباً در 40 کیلومتری (25 مایلی) غرب شهر حمص، نزدیک به مرز لبنان است و از نظر اداری بخشی از استان حمص است. از سال 2006، قلعه‌های Krak des اکراد یا شوالیه  و  قلعه صلاح الدین توسط یونسکو به عنوان میراث جهانی شناخته شده است. در جنگ داخلی سوریه در اثر گلوله باران بخشی از آن آسیب دید و توسط نیروهای دولتی سوریه در سال 2014 بازپس گرفته شد. از آن زمان، کار بازسازی و حفاظت در این سایت آغاز شده بود. گزارش های یونسکو و دولت سوریه در مورد وضعیت این سایت سالانه تهیه می شود.

موسیقی متن ویدئو :
Stellamara - Star Of The Sea  است. 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت