خبر های ویژه

پارادوکس «تضمین امنیت»: اگر خیلی ضعیف باشد از اوکراین محافظت نمی‌کند؛ اگر خیلی قوی باشد روسیه آن را نمی‌پذیرد

1 شهریور 1404

موانع زیادی هنوز بر سر راه صلح ارمنستان و آذربایجان وجود دارد

20 مرداد 1404

مسیر ترامپ برای صلح و شکوفایی نام گدرگاه زنگزور شذ

17 مرداد 1404

جامعه ارمنستان به دو بخش تقسیم شده است: طرفدار اروپا و طرفدار روسیه

1 مرداد 1404

محدودیت‌های قانونی نسل‌کشی: درس‌هایی که قتل‌عام سربرنیتسا درباره غزه به ما می‌آموزد

26 تیر 1404

روسیه مرگ وزیر حمل و نقل خود را تأیید کرد، 

16 تیر 1404

منازعه ایران و اسرائیل، موقعیت دشوار ژئوپلیتیکی ارمنستان را برجسته می‌کند

4 تیر 1404

منازعه دولت و کلیسا در ارمنستان به سوی جنون پیش می‌رود

4 تیر 1404

خاطره ی جنگی از خنجرهای پشت پرده

26 خرداد 1404

سارکوزی نشان لژیون دونور، بالاترین نشان افتخار فرانسه را از دست داد

26 خرداد 1404

کاهش شدید تجارت الماس و طلا، ضربه‌ای به گردش تجاری ارمنستان

22 خرداد 1404

ارمنستان با دستیابی به پیشرفت در هوش مصنوعی، در تلاش برای تبدیل شدن به قطب نوآوری منطقه‌ای است

22 خرداد 1404

چهل درصد والدین دانمارکی، در مدیریت الکل نوجوانان با مشکل مواجه‌اند

19 خرداد 1404

عملیات «تار عنکبوت» اوکراین فقط هواپیماها را نابود نکرد – بلکه این ایده که پایگاه‌هایی دور از خط مقدم امن هستند را نیز زیر سوال برد

16 خرداد 1404

تارعنکبوت چگونه تنیده شد

12 خرداد 1404

موسیقی علیه سکوت، موزیسین‌ها برای فلسطین می‌نوازند

11 خرداد 1404

28 اردیبهشت 1401

تحریم پر هزینه گاز روسیه برای اروپا

پوتین هزینه تحریم را می گوید

ارزیابی کمیسیون اروپا در خصوص هزینه 206 میلیارد دلاری برای قطع وابستگی به بخش انرژی روسیه از یک سو و ناکامی وزرای خارجه اتحادیه اروپا در متقاعد ساختن مجارستان به پایان دادن به مخالفت خود با تحریم نفتی روسیه و کارشکنی در حصول اجماع در اتحادیه اروپا برای اعمال این تحریم‌ها از سوی دیگر، اموری هستند که روسیه را نسبت به ادامه رویکرد خودسرانه نظامی، سیاسی و اقتصادی خود جری‌تر ساخته است. در همین راستا ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، سه‌شنبه 27 اردیبهشت، در سخنرانی خود پیرامون توسعه بخش نفت، گفت که غرب با قطع وابستگی به منابع انرژی روسیه، «دست به خودکشی اقتصادی زده است» و بر ناتوانی کشورهای غربی در قطع وابستگی به واردات نفت و گاز از روسیه، تاکید ورزید. رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد که اقتصاد غرب در پی تصمیم‌های خود پیرامون تحریم بخش انرژی روسیه، متحمل زیان‌های هنگفتی شده است.

تبریز امروز:

 

ارزیابی کمیسیون اروپا در خصوص هزینه 206 میلیارد دلاری برای قطع وابستگی به بخش انرژی روسیه از یک سو و ناکامی وزرای خارجه اتحادیه اروپا در متقاعد ساختن مجارستان به پایان دادن به مخالفت خود با تحریم نفتی روسیه و کارشکنی در حصول اجماع در اتحادیه اروپا برای اعمال این تحریم‌ها از سوی دیگر، اموری هستند که روسیه را نسبت به ادامه رویکرد خودسرانه نظامی، سیاسی و اقتصادی خود جری‌تر ساخته است.

در همین راستا ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، سه‌شنبه 27 اردیبهشت، در سخنرانی خود پیرامون توسعه بخش نفت، گفت که غرب با قطع وابستگی به منابع انرژی روسیه، «دست به خودکشی اقتصادی زده است» و بر ناتوانی کشورهای غربی در قطع وابستگی به واردات نفت و گاز از روسیه، تاکید ورزید.

رئیس جمهوری روسیه اعلام کرد که اقتصاد غرب در پی تصمیم‌های خود پیرامون تحریم بخش انرژی روسیه، متحمل زیان‌های هنگفتی شده است.

او افزود: «غرب روسیه را مسئول تورم موجود در حوزه انرژی می‌داند، اما مسئولیت اصلی، متوجه خود آنهاست.»

پوتین همزمان بر تلاش مسکو برای ایجاد شرایط مناسب در راستای همگامی با تحولات حوزه انرژی، به رغم اعمال تحریم‌های غرب، تاکید ورزید.
پیشنهاد آمریکا برای طرح جایگزین ممنوعیت نفت روسیه
از سویی، به گزارش «رویترز»، مقامات خزانه‌داری آمریکا، سه‌شنبه، تاکید کردند که قصد دارند، ایده اعمال تعرفه‌های گمرکی بر نفت روسیه از سوی کشورهای اروپایی را در نشست وزرای دارایی «گروه هفت» به عنوان جایگزینی فوری برای تحریم کامل نفت روسیه، مطرح کنند.

مسئولان اتحادیه اروپا اکنون در حال بررسی تحریم بخش نفتی روسیه در واکنش به تهاجم این کشور به اوکراین هستند، اما نگرانی کشورهای اروپای شرقی در مورد عرضه نفت، مانع اصلی در برابر این برنامه‌ها است.

مقامات خزانه داری آمریکا، در آستانه نشست وزرای دارایی و روسای بانک‌های مرکزی «گروه هفت» در اواخر این هفته، به خبرنگاران در بروکسل گفتند که سازوکارهایی گمرکی با هدف ماندگاری نفت روسیه در بازار بررسی خواهد شد تا از این طریق اعمال محدودیت بر درآمدهای نفتی مسکو تضمین شود.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت