29 شهریور 1396
مشکلات عظیم بدهی دولتی که سیستم سلامتی را تحت شعاع قرار داده بود، اکنون در مواجهه با حجم عظیم خسارات توفان قرار گرفته است.
تبریز امروز:
یک پناهگاه در اوایل صبح چهارشنبه در پورتوریکو، یازده هزار نفر در 500 پناهگاه در مقابل توفان جای گرفتند.
توفان ماریا صبح امروز به پورتوریکو رسید این توفان موجب قطع برق در آنجا گردید؛ هزاران نفر قبل از رسیدن توفان در پناهگاه ها جای گرفته بودند
این توفان در جزایر کاراییب و جمهوری دومینیکن موجب کنده شدن سقف پشت بام ها گردیده بود.
سازمان های امداد از ساکنین خواسته اند تا بعد از توفان سیستم های محافظ خانه های خود مانند کبسه های شن را جمع آوری نکنند چون گل و لای و لغزش زمین خطرناک تر از توفان خواهد بود.
مشکلات عظیم بدهی دولتی که سیستم سلامتی را تحت شعاع قرار داده بود، اکنون در مواجهه با حجم عظیم خسارات توفان قرار گرفته است.
600 نفرکه در سن خوان مرکز پورتوریکو در استادیوم پناه گرفته اند اکنون بدون سقف و برق و آب گرم در انتظار پایان توفان و گل و لای هستند.
گزارش : مهسا فاطمی علوی
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.