خبر های ویژه

برخورد با بانيان ضعف ديپلماسي

25 مرداد 1404

به مناسب روز خبرنگار! اگر روزنامه نگاران نگویند و نپرسند وننویسندچه کسانی باید بگویند و بپرسند و بنویسند.

17 مرداد 1404

طرحي نو دراندازيم

12 مرداد 1404

کسادي بازار سوداگري با اتباع

28 تیر 1404

تضاد مطامع افراطي با منافع ملي

24 تیر 1404

مذاکره، مسير اعتدال

20 تیر 1404

از "قوناق اوی" باسمنج تا ۲۵سال وزیر خارجه دوره ناصری در دوره قاجار

18 تیر 1404

آیا اژدهای چینی به ایران خواهد آمد؟

12 تیر 1404

نفوذي‌ها و جنگ تحميلي 12 روزه

8 تیر 1404

پیروزی بر رژیم صهیونی، سیلی سخت به آمریکا و اتحاد و یکصدایی فوق‌العاده ملت

6 تیر 1404

ملت ایران در مقابل جنگ و صلح تحمیلی محکم می‌ایستد و تسلیم نخواهد شد

28 خرداد 1404

ایجاد حس آرامش برای مردمان در شرایط جنگی

27 خرداد 1404

نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهندکرد

23 خرداد 1404

شأن و جایگاه بی‌نظیر مجلس شورای اسلامی، نمایندگان این جایگاه وزین را حفظ کنند

22 خرداد 1404

براي تأمين صيانت قوه قضائيه

19 خرداد 1404

پیشرفت، امنیت و رفاه با ادامه مسیر عقلانیت امام(ره)

14 خرداد 1404

28 اردیبهشت 1400

جنگ تبليغاتي کثيف

مسیح مهاجری

در 5 روز مهلت ثبت‌نام نامزدهاي رياست جمهوري، 45 نفر از مسئولين سابق و لاحق که ترکيبي هستند از رئيس‌‌جمهور، رئيس مجلس، رئيس قوه قضائيه، رئيس صداوسيما، نماينده مجلس، عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، عضو مجلس خبرگان رهبري، رئيس بانک مرکزي، وزير و... به جمع ثبت‌نام‌کنندگان پيوستند و همه گفتند براي نجات کشور آمده‌ايم، ولي هيچيک از آنها نگفت نجات کشور از چه چيزي و از دست چه کسي؟ اين، بزرگ‌ترين سؤال اين روزهاي مردم است که اين حضرات قصد دارند کشور را از دست چه کسي نجات دهند؟ و مهم‌تر اينکه اگر کشور در وضعيتي قرار دارد که نياز به نجات ‌يافتن دارد آيا خود اين افراد از کساني نيستند که آن را به اين وضعيت دچار کرده‌اند؟ اگر کسي که 8 سال رئيس‌جمهور بوده در به وجود آمدن اين گرفتاري‌ها سهمي ندارد، چه کسي تحريم‌ها را براي اين کشور تدارک ديده؟ اگر کساني که سال‌ها در مجلس بودند سهمي در پديد آمدن وضعيت کنوني ندارند، ديگران چگونه ‌توانستند کشور را دچار اين شرايط دشوار کنند؟ کسي که بيش از 40 سال در مناصب قضائي شاهد شکل‌گيري ناهنجاري‌ها بوده و مانع بروز آنها نشده، حالا چگونه مي‌خواهد با آنها مبارزه کند؟ کساني که بلندگوي بزرگ تبليغاتي کشور را هرکدام حداقل 10 سال در اختيار داشتند و نتوانستند افکار عمومي و فرهنگ جامعه را متناسب با اصول و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي شکل بدهند، حالا چگونه مي‌خواهند آب رفته را به جوي بازگردانند؟ مردان اجرائي مدعي علم اقتصاد که در زمان تصدي آنها ارزش پول کشور به نزديک صفر تنزل پيدا کرد، چگونه مي‌خواهند بحران اقتصادي را برطرف کنند؟ مجمع‌نشيناني که هنوز نتوانسته‌اند تشخيص بدهند FATF به مصلحت کشور است يا نه، آيا مي‌توانند کشتي گرفتار تلاطم کشور را از اين درياي پرتلاطم به ساحل نجات برسانند؟ پاسخ اين سؤال‌ها از نظر مردم، منفي است هرچند خود نامزدها ادعاهاي بسته‌بندي ‌شده در زرورق پيچيده‌ شده‌اي را آماده کرده‌اند که لابد در فرصت 20 روزه تبليغات انتخاباتي عرضه خواهند کرد البته مثل هميشه سرتاسر توجيه و شعارهاي بي‌پشتوانه.

تبریز امروز: 
⬅️ در 5 روز مهلت ثبت‌نام نامزدهاي رياست جمهوري، 45 نفر از مسئولين سابق و لاحق که ترکيبي هستند از رئيس‌‌جمهور، رئيس مجلس، رئيس قوه قضائيه، رئيس صداوسيما، نماينده مجلس، عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، عضو مجلس خبرگان رهبري، رئيس بانک مرکزي، وزير و... به جمع ثبت‌نام‌کنندگان پيوستند و همه گفتند براي نجات کشور آمده‌ايم، ولي هيچيک از آنها نگفت نجات کشور از چه چيزي و از دست چه کسي؟
اين، بزرگ‌ترين سؤال اين روزهاي مردم است که اين حضرات قصد دارند کشور را از دست چه کسي نجات دهند؟ و مهم‌تر اينکه اگر کشور در وضعيتي قرار دارد که نياز به نجات ‌يافتن دارد آيا خود اين افراد از کساني نيستند که آن را به اين وضعيت دچار کرده‌اند؟ اگر کسي که 8 سال رئيس‌جمهور بوده در به وجود آمدن اين گرفتاري‌ها سهمي ندارد، چه کسي تحريم‌ها را براي اين کشور تدارک ديده؟ اگر کساني که سال‌ها در مجلس بودند سهمي در پديد آمدن وضعيت کنوني ندارند، ديگران چگونه ‌توانستند کشور را دچار اين شرايط دشوار کنند؟ کسي که بيش از 40 سال در مناصب قضائي شاهد شکل‌گيري ناهنجاري‌ها بوده و مانع بروز آنها نشده، حالا چگونه مي‌خواهد با آنها مبارزه کند؟ کساني که بلندگوي بزرگ تبليغاتي کشور را هرکدام حداقل 10 سال در اختيار داشتند و نتوانستند افکار عمومي و فرهنگ جامعه را متناسب با اصول و آرمان‌هاي انقلاب اسلامي شکل بدهند، حالا چگونه مي‌خواهند آب رفته را به جوي بازگردانند؟ مردان اجرائي مدعي علم اقتصاد که در زمان تصدي آنها ارزش پول کشور به نزديک صفر تنزل پيدا کرد، چگونه مي‌خواهند بحران اقتصادي را برطرف کنند؟ مجمع‌نشيناني که هنوز نتوانسته‌اند تشخيص بدهند FATF به مصلحت کشور است يا نه، آيا مي‌توانند کشتي گرفتار تلاطم کشور را از اين درياي پرتلاطم به ساحل نجات برسانند؟ پاسخ اين سؤال‌ها از نظر مردم، منفي است هرچند خود نامزدها ادعاهاي بسته‌بندي ‌شده در زرورق پيچيده‌ شده‌اي را آماده کرده‌اند که لابد در فرصت 20 روزه تبليغات انتخاباتي عرضه خواهند کرد البته مثل هميشه سرتاسر توجيه و شعارهاي بي‌پشتوانه.
تفاوت اين دوره با دوره‌هاي گذشته انتخابات رياست جمهوري اينست که شگردهاي رايج در فضاي مجازي اوج بيشتري گرفته و امکانات فوق‌العاده‌اي را در اختيار نامزدهاي رياست جمهوري و هواداران آنان قرار مي‌دهد. آنها از هم‌اکنون جنگ تبليغاتي عليه همديگر را آغاز کرده‌اند و از لحن‌ها پيداست که جنگ بسيار کثيفي در پيش است. نگراني اصلي دلسوزان کشور براي مردم است که علاوه بر رنج‌هاي اقتصادي و ويروس خطرناک کرونا، ناچارند اين جنگ کثيف تبليغاتي را هم تحمل کنند. متن‌هاي حاوي حملات بي‌رحمانه عليه همديگر، عکس‌هاي تمسخرآميز، کاريکاتورها و افشاگري‌هائي که راست و دروغ را مخلوط کرده و به خورد مردم مي‌دهند، ابزارهاي اين جنگ تبليغاتي کثيف هستند. جائي هم وجود ندارد که با اين ناهنجاري‌ خطرناک برخورد کند.
از فضاي مجازي که بگذريم، دورنماي مناظره‌هاي انتخابات رياست جمهوري 1400 را از هم‌اکنون مي‌توان بسيار سياه و نااميدکننده ارزيابي کرد. مردم ايران از مناظره‌هاي داوطلبان رياست جمهوري در چند دوره گذشته خاطرات تلخي دارند. طبعاً مناظره‌کنندگان اين دوره، با تجربياتي که از گذشته دارند در اين فن استاد شده‌اند. اين استادان، اگر با همان روش که تجربه کرده‌اند به صحنه مناظره‌هاي تلويزيوني وارد شوند، چيزي غير از بي‌حيثيت کردن همديگر و نااميد ساختن مردم نسبت به نظام و آينده کشور عرضه نخواهند کرد. آيا مسئولان نظام فکر مي‌کنند ذهن جامعه تحمل چنين آوار سنگيني را خواهد داشت؟! آيا بازهم رسانه ملي قرار است شيپور شعارهاي بي‌پشتوانه، تهمت‌هاي خلاف شرع و عقل و وعده‌هاي فريبکارانه کساني باشد که به هر قيمتي مي‌خواهند بر کرسي رياست جمهوري تکيه بزنند آنهم کساني که همگي در پديد آمدن وضعيت موجود سهيمند؟ داوطلبان رياست جمهوري شايد حق داشته باشند هرطور که بخواهند با همديگر برخورد کنند، ولي ما حق نداريم به آنها اجازه بدهيم نظام را بي‌اعتبار جلوه دهند و مردم را نااميد کنند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت