خبر های ویژه

پارادوکس «تضمین امنیت»: اگر خیلی ضعیف باشد از اوکراین محافظت نمی‌کند؛ اگر خیلی قوی باشد روسیه آن را نمی‌پذیرد

1 شهریور 1404

موانع زیادی هنوز بر سر راه صلح ارمنستان و آذربایجان وجود دارد

20 مرداد 1404

مسیر ترامپ برای صلح و شکوفایی نام گدرگاه زنگزور شذ

17 مرداد 1404

جامعه ارمنستان به دو بخش تقسیم شده است: طرفدار اروپا و طرفدار روسیه

1 مرداد 1404

محدودیت‌های قانونی نسل‌کشی: درس‌هایی که قتل‌عام سربرنیتسا درباره غزه به ما می‌آموزد

26 تیر 1404

روسیه مرگ وزیر حمل و نقل خود را تأیید کرد، 

16 تیر 1404

منازعه ایران و اسرائیل، موقعیت دشوار ژئوپلیتیکی ارمنستان را برجسته می‌کند

4 تیر 1404

منازعه دولت و کلیسا در ارمنستان به سوی جنون پیش می‌رود

4 تیر 1404

خاطره ی جنگی از خنجرهای پشت پرده

26 خرداد 1404

سارکوزی نشان لژیون دونور، بالاترین نشان افتخار فرانسه را از دست داد

26 خرداد 1404

کاهش شدید تجارت الماس و طلا، ضربه‌ای به گردش تجاری ارمنستان

22 خرداد 1404

ارمنستان با دستیابی به پیشرفت در هوش مصنوعی، در تلاش برای تبدیل شدن به قطب نوآوری منطقه‌ای است

22 خرداد 1404

چهل درصد والدین دانمارکی، در مدیریت الکل نوجوانان با مشکل مواجه‌اند

19 خرداد 1404

عملیات «تار عنکبوت» اوکراین فقط هواپیماها را نابود نکرد – بلکه این ایده که پایگاه‌هایی دور از خط مقدم امن هستند را نیز زیر سوال برد

16 خرداد 1404

تارعنکبوت چگونه تنیده شد

12 خرداد 1404

موسیقی علیه سکوت، موزیسین‌ها برای فلسطین می‌نوازند

11 خرداد 1404

27 فروردین 1400

تورم ترکیه بالای 16٪ در آزمون رئیس جدید بانک مرکزی

ترکیه

قیمت های مصرف کننده نسبت به سال گذشته 16.19 درصد افزایش داشت که در نظرسنجی رویترز از 16.11 درصد و در ماه فوریه 15.61 درصد بالاتر بود. تورم ماهانه CPI 1.08٪ در مقایسه با پیش بینی نظرسنجی 1.04٪ بود.

تبریز امروز:

 

استانبول (رویترز) - تورم سالانه ترکیه برای اولین بار از اواسط سال 2019 در ماه مارس به بالای 16 درصد افزایش یافت ، داده ها نشان می دهند که رئیس جدید بانک مرکزی فشار زیادی را برای حفظ سیاست های سخت پس از انتصاب غافلگیرانه خود به فروش لیر تحریک می کند.


عکس پرونده: زنان در یک بازار محلی در منطقه فاتح در استانبول ، ترکیه در 13 ژانویه 2021 خرید می کنند. عکس گرفته شده در 13 ژانویه 2021. REUTERS / مراد سزر
این داده ها با پیش بینی ها مطابقت داشت و نشان می دهد تورم برای شش ماه متوالی افزایش یافته و بسیار بالاتر از هدف رسمی 5٪ بوده است. در بیشتر چهار سال گذشته دو رقمی بوده است.

رئیس سابق بانک مرکزی ، ناچی آگبال ، نرخ تورم را از 10.25٪ به 19٪ رسانده بود. اما وی در 20 مارس برکنار شد - پس از تنها چهار ماه کار و دو روز پس از افزایش آخرین نرخ - که باعث کاهش 12 درصدی لیر شد و به پایین ترین سطح رسید.

رئیس جمهور طیب اردوغان در کمتر از دو سال چهار رئیس بانک را به طور ناگهانی اخراج کرده است که به کاهش بلند مدت بهای ارز کمک می کند ، که به نوبه خود تورم کلی از طریق واردات را افزایش داده است.

نشانه هایی وجود دارد که لیر ضعیف در حال افزایش قیمت است: شاخص قیمت تولید کننده ماه مارس 4.13 درصد جهش کرد و رشد سالانه 31.2 درصدی را نشان داد.

قیمت های مصرف کننده نسبت به سال گذشته 16.19 درصد افزایش داشت که در نظرسنجی رویترز از 16.11 درصد و در ماه فوریه 15.61 درصد بالاتر بود. تورم ماهانه CPI 1.08٪ در مقایسه با پیش بینی نظرسنجی 1.04٪ بود.

ساهاپ کاوچی اوغلو ، رئیس جدید بانک ، در گذشته از سیاست سختگیرانه انتقاد کرده است ، از جمله ادعای غیر متعارف اردوغان که نرخ های بالا باعث تورم است. با این حال وی به سرمایه گذاران و بانکداران در هفته های اخیر گفته است که نرخ ها باید به دلیل تورم بالا همچنان بالا بمانند.

پس از کاهش اقدامات ویروس کرونا ، افزایش تقارن ماهانه CPI با تقاضا در گروه های بهداشت ، آموزش و مهمان پذیری، از جمله رستوران ها ، تقویت شد.

افزایش سالانه انرژی و واردات بود که باعث افزایش تقریباً 25 درصدی قیمت های مربوط به حمل و نقل شد.

طبق پیش بینی ماه فوریه ، بانک مرکزی انتظار داشت که حداکثر 17 درصد تورم در ماه مارس و کمی بیشتر در ماه آوریل باشد. تحلیلگران پیش بینی می كنند كه تا آوریل افزایش یابد ، زمانی كه گلدمن ساكس انتظار دارد كه اوج آن در 18 درصد باشد.

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت