خبر های ویژه

نمادی از رنج، پایداری و انسانیت! سرنوشت یک انسان یک فیلم براساس نوشته میخائیل شولوخف

21 شهریور 1404

مادر گلیم می‌بافد اثر یوری کوگاچ

21 شهریور 1404

 دختر پروفسور هشترودی: بی مهری تبریز بر نابغه ریاضی جهان در زادگاهش درد آور است.

18 شهریور 1404

پرسه زدن در لابه‌لای گودال‌های آب تا صبح

18 شهریور 1404

فرش نقاشی دنیس ایچیتوفکین

18 شهریور 1404

مربع سیاه اثر کازیمیر مالویچ

7 شهریور 1404

منظره اثر نیکلای الکساندرُویچ سرگِیف

24 مرداد 1404

پیر. بندهٔ خدا اَوْرامی - میخائیل نِستِروف

23 مرداد 1404

سردار ملی با قلم استاد مرتضی رسام نخجوانی

20 مرداد 1404

سالوادور دالی! یک نقاش!

16 مرداد 1404

ساعت‌های ذوب‌شده سالوادور دالی

16 مرداد 1404

کفش برای هر سلیقه

7 مرداد 1404

مام وطن

5 مرداد 1404

رسام ارژنگی نقاش تبریزی و خلق شاهکارهای جهانی حمله نادر شاه مقتدر ترک زبان ایران به هندوستان و فتح سرزمین فیل‌ها

3 مرداد 1404

مردان تلاشگر دستمایۀ آثار نقاشی استاد رسام نخجوانی

30 تیر 1404

ارچ‌ها، ماهی و سبزیجات

27 تیر 1404

21 شهریور 1399

نگاهی به نقاشی های رودلف ارنست نقاش شرق گرا + ویدئو

نقاشی مبهوت شرق بود

در پاریس بود که ارنست با عثمان همدی بیگ ، نقاش ترک آموزش دیده فرانسوی ، آشنا شد عثمان همدی بیگ وی را وادار کرد که به سمت موضوعی خاورشناسانه روی آورد. در طی سالهای بعد ، سفرهای ارنست به ترکیه ، اسپانیا و مراکش شیفتگی وی را نسبت به فرهنگ اسلامی برانگیخت: هرچند در سال 1884 او عمدتاً یک نقاش پرتره و ژانر بود ، اما تا سال 1885 ارنست تقریباً به طور انحصاری آثار شرق شناسانه خلق می کرد

تبریز امروز:

 

رودولف ارنست که در سال 1854 در وین متولد شد ، آموزش اولیه خود را تحت نظر آنسلم فوئرباخ در آكادمی وین دید ، كه پدر معمار نقاش وی ، لئوپولد ارنست نیز عضو آن آکادمی بود. وی برای ادامه تحصیل در رم در بیست سالگی وین را ترک کرد ، در سال 1876 پس از بازگشت در پاریس اقامت گزید ، بعداً به دنبال اخذ تابعیت فرانسوی رفت ، همانطور که دوست صمیمی و هنرمند دیگرش لودویگ دویچ نیز این کار را کرد. در پاریس بود که ارنست با عثمان همدی بیگ ، نقاش ترک آموزش دیده فرانسوی ، آشنا شد عثمان همدی بیگ وی را وادار کرد که به سمت موضوعی خاورشناسانه روی آورد. در طی سالهای بعد ، سفرهای ارنست به ترکیه ، اسپانیا و مراکش شیفتگی وی را نسبت به فرهنگ اسلامی برانگیخت: هرچند در سال 1884 او عمدتاً یک نقاش پرتره و ژانر بود ، اما تا سال 1885 ارنست تقریباً به طور انحصاری آثار شرق شناسانه خلق می کرد. در سال 1889 و 1900 ارنست در نمایشگاه جهانی نقاشی شرکت کرد. در سال 1905 وی پاریس را ترک کرد و خانه و استودیوی خود را در Fontenay-aux-Roses تأسیس کرد ، جایی که او نیز در سال 1932 در همانجا درگذشت.

موضوعات مورد علاقه ارنست شامل نگهبانان ، حرمسرا ، فضای داخلی مسجد ، افراد سیگاری و شطرنج بازان است. از حدود سال 1900 ، او همچنین شروع به نقاشی معابد هندو ، به ویژه L'Étang sacré و Le Temple souterrain کرد. این آثار ، که معماری ، شخصیت ها ، رنگ ها و منسوجات را به هم پیوند می دهد ، دارای تابش رنگی و توجه فوق العاده به جزئیات هستند. این شدت رنگ در ارنست و همچنین کارهای لودویگ دویچ شاهدی بر تأثیر بسیار ژان لئون گرام بر آنها است. دقت قوم نگاری برای ارنست در اولویت نبود. چندین نقاشی از اشیا و مصنوعات برگرفته از فرهنگهای مختلف استفاده می کند که توسط ارنست به عنوان وسیله نقلیه ای برای نمایش تسلط خود در فرم و بافت استفاده می شود.

گلاب گیرها

سفر وی در سال 1890 به قسطنطنیه ، ارنست را با تزئین کاشی و سرامیک آشنا کرد و به زودی این هنر را از سرامیک ساز و شیشه ساز پاریسی ، لئون فارگو فرا گرفت. نقاشی های او تقریباً همه در استودیوی او با استفاده از طرح ها ، عکس ها ، سوغاتی ها و خاطرات برای بازآفرینی صحنه های شرقی خلق شده اند. ارنست به منظور کمک به تحریک ذهن و انتقال خود به مشرق زمین ، استودیو و خانه خود را به سبک عثمانی تزئین کرد و آن را با نقاشی ها و وسایل برگرفته شده در سفر پر کرد. در حالی که نقاشی می کرد ، او حتی یک تاربوش (یک کلاه نمدی سنتی با منگوله ابریشمی) به سر داشت.

در طول زندگی خود ، ارنست توسط بسیاری از مراجع برجسته در فرانسه ، از جمله Maréchal de MacMahon و Duc de Castries ، و خارج از کشور ، به ویژه در ترکیه ، سفارش شد. امروز رودلف ارنست هنرمندی بسیار ارزشمند است. آثار وی را می توان در مجموعه های بین المللی از جمله در موزه هنر در شهر نیویورک و موزه های هنرهای زیبا در سانفرانسیسکو یافت.

 

کاوه وحیدی آذر

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت