خبر های ویژه

همیشه زیر نظر: چگونه طرح سازمان مهاجرت آمریکا برای پایش ۲۴ ساعته شبکه‌های اجتماعی، حریم خصوصی و مشارکت مدنی را تهدید می‌کند

17 آبان 1404

براي قضاوت زود است

16 آبان 1404

چگونه زهران ممدانی نخبگان نیویورک را شکست داد و شهردار شد

15 آبان 1404

درخت سیبا، نماد پیوند کهن و حفاظت مدرن در مِریدای مکزیک

10 آبان 1404

اسپانیا نسبت به «بی‌عدالتی» متحمل شده توسط بومیان مکزیک در دوران استعمار ابراز تاسف کرد،این اذعان نشان‌دهنده تغییر در لحن پس از شش سال مشاجره دیپلماتیک بر سر خشونت‌های دوران استعمار است.

10 آبان 1404

«ما مردم حکومت خواهیم کرد!»: میلیون‌ها نفر در اعتراضات «نه به پادشاهان» یا بدون پادشاهان علیه استبداد ترامپ به خیابان آمدند.

28 مهر 1404

اعتراضات سراسری «بدون پادشاهان» علیه ترامپ حال‌و‌هوای جشن خیابانی به خود گرفتند

27 مهر 1404

جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵ برنده خود را شناخت : ماریا کورینا ماشادو از ونزوئلا

18 مهر 1404

پیروزی مهم برای هنرمندان، حاکمیت قانون و آزادی بیان با حکم قاضی علیه ترامپ در مورد بنیاد ملی هنر

30 شهریور 1404

«خیانت»:

30 شهریور 1404

قاضی دعوای ترامپ علیه نیویورک تایمز را رد کرد

30 شهریور 1404

الکساندر دوگین و انقلاب ترامپ

24 مرداد 1404

گفتگوی ترامپ با پوتین

25 خرداد 1404

ترامپ دستور اعزام تفنگداران دریایی به لس‌آنجلس را در پی تشدید اعتراضات علیه یورش‌های مهاجرتی صادر کرد

20 خرداد 1404

تسلیم دلبِرت آفریقا پس از چند دهه، همچنان تصویری نیرومند از نژادپرستی در آمریکا و قربانی بودن سیاه‌پوستان ارائه می‌دهد

18 خرداد 1404

تعرفه چیست؟ یک اقتصاددان توضیح می‌دهد

30 اردیبهشت 1404

15 اردیبهشت 1399

قرص‌های فشار خون بالا و روند ابتلا به کرونا

ایالات متحده امریکا

متخصصان مدرسه عالی پزشکی نیویورک به مطالعه تأثیر داروهای فشارخون بالا بر شدت جریان «کووید -19» پرداختند. این تحقیقات با شرکت بیش از 12 هزار بیمار صورت گرفت تا مشخص شود تأثیر این داروها بر کروناویروس چگونه است و آیا اصولا خطر ابتلا به کووید -19 را افزایش می دهد یا خیر. اواسط ماه مارس متخصصان انجمن کاردیولوژی آمریکا نسبت به افزایش تعداد بیماران کرونایی در بین افرادی که فشار خون بالا داشتند ابراز نگرانی کردند. تقریبا نیمی از جمعیت بزرگسال آمریکا از فشار خون بالا رنج می برند. بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی در مقابل کووید -19 آسیب‌پذیرتر هستند. از اینرو ارتباط متقابل بین مصرف داروهای فشار خون بالا و عفونت کرونایی اهمیت زیادی دارد.

تبریز امروز:

اواسط ماه مارس متخصصان انجمن کاردیولوژی آمریکا نسبت به افزایش تعداد بیماران کرونایی در بین افرادی که فشار خون بالا داشتند ابراز نگرانی کردند.

تقریبا نیمی از جمعیت بزرگسال آمریکا از فشار خون بالا رنج می برند. بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی در مقابل کووید -19 آسیب‌پذیرتر هستند. از اینرو ارتباط متقابل بین مصرف داروهای فشار خون بالا و عفونت کرونایی اهمیت زیادی دارد.

 

گزارش شده است که تا کنون ارتباطی بین داروهای فشار خون بالا و ابتلا به کروناویروس و شدت جریان بیماری کشف نشده است.

بر طبق آخرین آمار حدود سه میلیون و ۵۶۶ هزار نفر در جهان به کرونا مبتلا شده‌اند، ۲۴۹ هزار نفر فوت کرده‌اند و یک میلیون و ۱۵۵ هزار نفر بهبود یافته‌اند. تعداد کل مبتلایان به کرونا ویروس در روسیه به 145286 نفر رسیده است  که از این تعداد 1356 نفر درگذشتند و 18095 نفر بهبود یافتند.

ایالات متحده آمریکا با بیش از یک میلیون و صدوهشتادوهشت هزار نفر، بیشترین شمار مبتلایان در جهان را دارد.این کشور با تعداد بیش از ۶۸ هزار جان‌باخته، در رتبه نخست کشورهای دارای بیشترین موارد فوتی ویروس کرونا ایستاده است.

بعد از آمریکا، کشور اسپانیا با ۲۴۷۱۲۲ نفر، در رتبه دوم بیشترین تعداد مبتلا قرار گرفته است. اسپانیا اما از نظر تعداد جان‌باختگان با ۲۵۲۶۴ نفر در رتبه چهارم کشورهای دارای بیشترین تلفات است.

ایتالیا، که زمانی به کانون سرایت ویروس کووید۱۹ در اروپا تبدیل شده بود، اکنون با بیش از ۲۱۰ هزار مبتلا به رتبه سوم سقوط کرده است. این کشور اما با نزدیک به ۲۹ هزار مورد فوتی، در جایگاه دوم بیشترین قربانیان کرونا قرار دارد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت