10 مهر 1398
چراغ های هشدار دهنده قرمز برای اقتصاد امریکا چشمک بیشتر می زنند. تولید در آمریکا در بیش از یک دهه گذشته بدترین ماه خود را داشته است. گزارش های دیده شده نشان از ان دارند که فعالیت تولیدی در ماه سپتامبر به یک درجه پایین کاهش یافت که از ژوئن 2009 بی سابقه بوده است، یعنی ماه رکود بزرگ.!
تبریز امروز:
به گزارش سی ان ان ، چراغ های هشدار دهنده قرمز برای اقتصاد امریکا چشمک بیشتر می زنند. تولید در آمریکا در بیش از یک دهه گذشته بدترین ماه خود را داشته است. گزارش های دیده شده نشان از ان دارند که فعالیت تولیدی در ماه سپتامبر به یک درجه پایین کاهش یافت که از ژوئن 2009 بی سابقه بوده است، یعنی ماه رکود بزرگ.!
اقتصاددانان جنگ تجاری با چین را دلیل کاهش تولید مقصر دانستند. داو آن را سخت گرفته است و تقریباً 350 امتیاز در بورس از آن را رها کرد. رئیس جمهور ترامپ با سرزنش، فدرال رزرو را مقصر دانست.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.