27 شهریور 1398
رسانه های اجتماعی می گویند آنچه که جاستین ترودو از خود نشان می داد و مدعی است، آیا همان است که هست ؟ عکس های وی در لباس علاادین و رنگ سیاه منتشر شده اند ، ترودوی پس از انتشار، از عکس های جوانی اش عذرخواهی می کند.
تبریز امروز:
کانادایی ها از نیوفاندلند تا بریتیش کلمبیا در هفته گذشته با تصاویر گذشته از جوانی نخست وزیر جاستین ترودو به رنگ مشکی و آرایش قهوه ای مواجه شدند.
آیا این می تواند همان آقای ترودو باشد که از هزاران پناهنده استقبال کرده و بارها از سوءاستفاده از بومی های کانادا پ طلبیده است؟ آیا تصاویر گذشته وی از تلاش های وی در زندگی عمومی کاسته است؟ و وقتی نوبت به انتخابات ملی اکتبر می رسد ، آیا کانادا ، کشوری که می تواند در شهرهای جهان وطنی خود و شهروندی سخاوتمندانهاش افتخار کند ، نخست وزیر را بخاطر اقداماتی که حتی او آن را نژادپرستانه خوانده است ، می بخشد؟
برخی افراد در مورد آقای ترودو واقعی تعجب کرده اند.
جاگمیت سینگ ، یک سیک و رهبر حزب چپ دموکراتیک چپ ، از وی پرسید: "آیا او همان جاستین ترودویی است که پشت درهای بسته است و همانی است که وقتی دوربین ها خاموش هستند که هیچ کس او را نمی بیند؟ آیا این سیمای واقعی ترودو است؟ از آنجا که بیشتر و بیشتر ، به نظر می رسد مانند آن است. "
تروودو روزهای چهارشنبه و پنجشنبه معذرت خواهی کرد و گفت که به خاطر زمانی که رنگ کردن مشکی یا قهوه ای مشکی به عنوان دانش آموز در دهه 1990 و به عنوان معلم در یک مدرسه آمادگی خصوصی در سال 2001 پوشیده بود ، بسیار متأسف است، . اما بسیاری از افراد در رسانه های اجتماعی و برنامه های گفتگوی ملی ادعای آقای ترودو در آرایش تیره و عمامه در دو عکس را رد کردند و آن را نژاد پرستانه خواندند.
به گزارش کانادا پرس ، جودی ویلسون ریبولد ، یک قانونگذار محلی که هنگام حضور در کابینه با آقای ترودو درگیر شد ، به خبرنگاران گفت که در ابتدا او باور نداشت که گزارش های عکس قهوه ای واقعی است. وی گفت: "برای کسی که در مقام اقتدار و قدرت باشد انجام چنین کاری غیرقابل قبول است.
گفته شده است ، جاستین ترودو مرتبا کارهای مسخره ای انجام می دهد اما این قسمت مسخره تر از توهین آمیز است. اگر او این کار را در متن امروز انجام داده بود ، بسیار توهین آمیز است ، زیرا از آن زمان به بعد همه چیز پیشرفت کرده است. "
روزنامه نگاران سیاسی که به ندرت از آقای ترودو طرفداری می کنند روز پنجشنبه از وی انتقاد کردند.
جان ایبیتسون نویسنده نویسنده کتاب "گلوب و میل" نوشت: "این انتخابات در مورد کسانی است که رای دهندگان باید به رهبری این کشور در شرایط دشوار اعتماد کنند." "چگونه می توانند به یک رهبر که مرتکب یک عمل نژادپرستانه شده اعتماد کنند و سپس آن را مخفی نگه دارند ، به امید اینکه هیچ کس متوجه نشود؟"
در مقاله ملی ، کریستی بلچفورد ، ستون نویس نوشت: "به نظر من بعید نیست که ترودو حادثه یا تصویری را که گرفته بود فراموش کرده باشد ، به خصوص با گذشت سالها ، سفیدپوستان که مشکی پوشیده اند ، نژادپرست شناخته شدند. . "
و حداقل یک نامزد حزب لیبرال آقای ترودو روز پنجشنبه از وی انتقاد کرد - یک شکست غیرعادی ، زیرا انتظار می رود سیاستمداران کانادایی رهبران خود را به طور علنی به چالش نکشند.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.