خبر های ویژه

مادورو در ادگاه حاضر شد

15 دی 1404

حامیان مادورو در کاراکاس

14 دی 1404

صبح گاه مزرعه

14 دی 1404

تغییر رژیم در حیاط خلوت آمریکا، پس از برکناری نیکلاس مادورو در ونزوئلا چه خواهد شد؟

14 دی 1404

ترامپ برنامه لاتاری گرین کارت را متوقف کرد!

28 آذر 1404

خریداران نفت در بازار سیاه پس از توقیف آمریکا، ونزوئلا را برای تخفیف‌های بیشتر تحت فشار خواهند گذاشت – و مادورو را از درآمدِ به‌شدت مورد نیازش محروم می‌کنند

24 آذر 1404

همیشه زیر نظر: چگونه طرح سازمان مهاجرت آمریکا برای پایش ۲۴ ساعته شبکه‌های اجتماعی، حریم خصوصی و مشارکت مدنی را تهدید می‌کند

17 آبان 1404

براي قضاوت زود است

16 آبان 1404

چگونه زهران ممدانی نخبگان نیویورک را شکست داد و شهردار شد

15 آبان 1404

درخت سیبا، نماد پیوند کهن و حفاظت مدرن در مِریدای مکزیک

10 آبان 1404

اسپانیا نسبت به «بی‌عدالتی» متحمل شده توسط بومیان مکزیک در دوران استعمار ابراز تاسف کرد،این اذعان نشان‌دهنده تغییر در لحن پس از شش سال مشاجره دیپلماتیک بر سر خشونت‌های دوران استعمار است.

10 آبان 1404

«ما مردم حکومت خواهیم کرد!»: میلیون‌ها نفر در اعتراضات «نه به پادشاهان» یا بدون پادشاهان علیه استبداد ترامپ به خیابان آمدند.

28 مهر 1404

اعتراضات سراسری «بدون پادشاهان» علیه ترامپ حال‌و‌هوای جشن خیابانی به خود گرفتند

27 مهر 1404

جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵ برنده خود را شناخت : ماریا کورینا ماشادو از ونزوئلا

18 مهر 1404

پیروزی مهم برای هنرمندان، حاکمیت قانون و آزادی بیان با حکم قاضی علیه ترامپ در مورد بنیاد ملی هنر

30 شهریور 1404

«خیانت»:

30 شهریور 1404

13 مرداد 1398

اعلام آمادگی برنی سندرز برای دیدار با رهبر انقلاب و رییس جمهور

نیویورک تایمز گزارش می دهد

نامزدهای اصلی حزب دموکرات در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 آمریکا همراستا با درخواست مردم آمریکا در قبال آمریکا هستند و اکثر آنها وعده داده‌اند که در صورت پیروزی در انتخابات مجدداً به برجام بازمی‌گردند.

jfvdc hlv,c:

برنی سندرز برای دیدار با روحانی و رهبر ایران اعلام آمادگی کرد

برنی سندرز، کاندید دموکرات گفت که اگر بهترین راه برای رسیدن به توافق، مذاکره باشد، حاضر است با حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران و آیت الله خامنه‌ای، رهبر ایران دیدار کند.

به گزارش اسپوتنیک، نیویورک‌تایمز در گزارشی به مواضع کاندیداهای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا پرداخت و در این گزارش اشاره کرد که برنی سندرز، کاندید دموکرات گفته است در صورتیکه بهترین راه پیش‌رو برای رسیدن به توافق، مذاکره باشد، حاضر است با حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران و آیت الله خامنه‌ای، رهبر ایران دیدار کند.

این نشریه نوشت: نامزدهای اصلی حزب دموکرات در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 آمریکا همراستا با درخواست مردم آمریکا در قبال آمریکا هستند و اکثر آنها وعده داده‌اند که در صورت پیروزی در  انتخابات مجدداً به برجام بازمی‌گردند. 

گرچه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا فشارها بر ایران را تشدید کرده و تنش‌ها در منطقه را نیز افزایش داده، اما طبق نتایج نظرسنجی جدید مرکز پیشرفت‌های آمریکایی، اکثر آمریکایی‌ها خواستار کاهش تنش‌ها با ایران و بازگشت واشنگتن به برجام هستند.

پیشتر نیز برنی سندرز در خصوص مواضع دولت دونالد ترامپ در قبال ایران و عربستان سعودی انتقاد کرده بود و گفته بود که باید به عربستان بگوییم با ایران مذاکره کند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت