خبر های ویژه

مادورو در ادگاه حاضر شد

15 دی 1404

حامیان مادورو در کاراکاس

14 دی 1404

صبح گاه مزرعه

14 دی 1404

تغییر رژیم در حیاط خلوت آمریکا، پس از برکناری نیکلاس مادورو در ونزوئلا چه خواهد شد؟

14 دی 1404

ترامپ برنامه لاتاری گرین کارت را متوقف کرد!

28 آذر 1404

خریداران نفت در بازار سیاه پس از توقیف آمریکا، ونزوئلا را برای تخفیف‌های بیشتر تحت فشار خواهند گذاشت – و مادورو را از درآمدِ به‌شدت مورد نیازش محروم می‌کنند

24 آذر 1404

همیشه زیر نظر: چگونه طرح سازمان مهاجرت آمریکا برای پایش ۲۴ ساعته شبکه‌های اجتماعی، حریم خصوصی و مشارکت مدنی را تهدید می‌کند

17 آبان 1404

براي قضاوت زود است

16 آبان 1404

چگونه زهران ممدانی نخبگان نیویورک را شکست داد و شهردار شد

15 آبان 1404

درخت سیبا، نماد پیوند کهن و حفاظت مدرن در مِریدای مکزیک

10 آبان 1404

اسپانیا نسبت به «بی‌عدالتی» متحمل شده توسط بومیان مکزیک در دوران استعمار ابراز تاسف کرد،این اذعان نشان‌دهنده تغییر در لحن پس از شش سال مشاجره دیپلماتیک بر سر خشونت‌های دوران استعمار است.

10 آبان 1404

«ما مردم حکومت خواهیم کرد!»: میلیون‌ها نفر در اعتراضات «نه به پادشاهان» یا بدون پادشاهان علیه استبداد ترامپ به خیابان آمدند.

28 مهر 1404

اعتراضات سراسری «بدون پادشاهان» علیه ترامپ حال‌و‌هوای جشن خیابانی به خود گرفتند

27 مهر 1404

جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵ برنده خود را شناخت : ماریا کورینا ماشادو از ونزوئلا

18 مهر 1404

پیروزی مهم برای هنرمندان، حاکمیت قانون و آزادی بیان با حکم قاضی علیه ترامپ در مورد بنیاد ملی هنر

30 شهریور 1404

«خیانت»:

30 شهریور 1404

12 خرداد 1397

ملاقات ترامپ با کیم!

ترامپ بعد از نشست در کاخ سفید با نماینده عالی رتبه کره شمالی، به خبرنگاران گفت: ما قصد آغاز یک روند را داریم ، من نامه ای شخصی از آقای کیم دریافت کرده ام. ما در روز 12 ژوئن در جلسه با رهبر کره شمالی شرکت می کنیم و فکر می کنم این احتمالا بسیار موفق خواهد بود و در نهایت یک روند رو به رشد خواهد بود. وی گفت که تحریم های اقتصادی در این مدت باقی خواهد ماند، اما او آنرا بیشتر نخواهد کرد، زیرا مذاکرات ادامه خواهد یافت و حتی از عبارت «فشار حداکثر» که او برای توصیف استراتژی خود استفاده کرده است، حمایت می کند.

تبریز امروز:

Pompeo says he doesn't know if Kim-Trump summit will happen

 رئیس جمهور ایالات متحده در ماه جاری برای  نشست با رهبر کره شمالی، کیم جونگ اون، در ماه می به سنگاپور پرواز خواهد کرد، در حال حاضر مذاکرات بیشتر از یک بار پیش بینی شده است. ترامپ اعلان داشته است که  در این شرایط  فشار بیشتری برکره شمالی وارد نخواهد کرد ، هرچند که تحریم های قبلی به قوت خود باقی می ماند.

هشت روز پس از آنکه به طور ناگهانی ترامپ جلسه با رهبرکره شمالی را لغو کرد ؛ وی مجددا در یک چرخش آمادگی خود را برای ملاقات اعلان داشت .

 

 

 ترامپ بعد از نشست در کاخ سفید با نماینده عالی رتبه کره شمالی، به خبرنگاران گفت: ما  قصد آغاز یک روند را داریم ، من  نامه ای شخصی از آقای کیم دریافت کرده ام. ما در روز 12 ژوئن در جلسه با رهبر کره شمالی شرکت می کنیم و فکر می کنم این احتمالا بسیار موفق خواهد بود و در نهایت یک روند رو به رشد خواهد بود.

وی گفت که تحریم های اقتصادی در این مدت باقی خواهد ماند، اما او آنرا بیشتر نخواهد کرد، زیرا مذاکرات ادامه خواهد یافت و حتی از عبارت «فشار حداکثر» که او برای توصیف استراتژی خود استفاده کرده است، حمایت می کند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت