خبر های ویژه

ایرلند در صورت حضور اسراییل در مسابقات یوروویژن در مسابقه شرکت نخواهد کرد

20 شهریور 1404

پارادوکس «تضمین امنیت»: اگر خیلی ضعیف باشد از اوکراین محافظت نمی‌کند؛ اگر خیلی قوی باشد روسیه آن را نمی‌پذیرد

1 شهریور 1404

موانع زیادی هنوز بر سر راه صلح ارمنستان و آذربایجان وجود دارد

20 مرداد 1404

مسیر ترامپ برای صلح و شکوفایی نام گدرگاه زنگزور شذ

17 مرداد 1404

جامعه ارمنستان به دو بخش تقسیم شده است: طرفدار اروپا و طرفدار روسیه

1 مرداد 1404

محدودیت‌های قانونی نسل‌کشی: درس‌هایی که قتل‌عام سربرنیتسا درباره غزه به ما می‌آموزد

26 تیر 1404

روسیه مرگ وزیر حمل و نقل خود را تأیید کرد، 

16 تیر 1404

منازعه ایران و اسرائیل، موقعیت دشوار ژئوپلیتیکی ارمنستان را برجسته می‌کند

4 تیر 1404

منازعه دولت و کلیسا در ارمنستان به سوی جنون پیش می‌رود

4 تیر 1404

خاطره ی جنگی از خنجرهای پشت پرده

26 خرداد 1404

سارکوزی نشان لژیون دونور، بالاترین نشان افتخار فرانسه را از دست داد

26 خرداد 1404

کاهش شدید تجارت الماس و طلا، ضربه‌ای به گردش تجاری ارمنستان

22 خرداد 1404

ارمنستان با دستیابی به پیشرفت در هوش مصنوعی، در تلاش برای تبدیل شدن به قطب نوآوری منطقه‌ای است

22 خرداد 1404

چهل درصد والدین دانمارکی، در مدیریت الکل نوجوانان با مشکل مواجه‌اند

19 خرداد 1404

عملیات «تار عنکبوت» اوکراین فقط هواپیماها را نابود نکرد – بلکه این ایده که پایگاه‌هایی دور از خط مقدم امن هستند را نیز زیر سوال برد

16 خرداد 1404

تارعنکبوت چگونه تنیده شد

12 خرداد 1404

11 خرداد 1404

موسیقی علیه سکوت، موزیسین‌ها برای فلسطین می‌نوازند

از فلورانس و بولونیا تا پالرمو:

این نام حرکتی است که توسط نوازندگان موسیقی (و همه علاقه‌مندان) سازماندهی شده تا افکار عمومی را نسبت به آنچه بر مردم فلسطین می‌گذرد، حساس کنند. در حال حاضر، تجمع‌های اعتراضی در شهرهای ایتالیا برنامه‌ریزی شده است:..........................................................................................«برای اولین بار، همه با هم می‌نوازیم و می‌خوانیم تا به صداهایی بپیوندیم که مدتهاست در حمایت از مردم فلسطین مبارزه می‌کنند؛ علیه نسل‌کشی و آپارتاید صهیونیستی. این جنایات با سکوت و همراهی برخی دولت‌های اروپایی، از جمله ایتالیا، که علیرغم نقض حقوق بشر و قوانین بین‌المللی، همچنان از اسرائیل حمایت سیاسی، اقتصادی و نظامی می‌کنند، ادامه دارد.» این حرکت می‌خواهد پاسخی صلح‌آمیز اما قاطع به کشتار جاری و بی‌تفاوتی نهادها باشد؛ لحظه‌ای برای همبستگی عملی و آگاهی‌بخشی عمومی. «زمان زیادی گذشت، اما این آغاز یک موج موسیقایی است که شهرهای دیگر ایتالیا را نیز دربرخواهد گرفت. بیایید شرکت کنیم، گسترش دهیم. انسان بمانیم.» شرکت برای همه آزاد است — کافیست ساز، صدایتان یا حتی فقط حضورتان را بیاورید. نیازی به حرفه‌ای بودن نیست، فقط باید حاضر بود.

تبریز امروز:

اعتراض به سکوت برای آگاهی‌بخشی به مردم

تحریریه ANSA

عنوان: «موسیقی علیه سکوت» — این نام حرکتی است که توسط نوازندگان موسیقی (و همه علاقه‌مندان) سازماندهی شده تا افکار عمومی را نسبت به آنچه بر مردم فلسطین می‌گذرد، حساس کنند.

در حال حاضر، تجمع‌های اعتراضی در شهرهای زیر برنامه‌ریزی شده است:

  • فلورانس: ۱ ژوئن، ساعت ۱۱، میدان سانتا ماریا نوولا

  • پالرمو: ۱ ژوئن، ساعت ۱۸، میدان پولیتئاما

  • تورین: ۱ ژوئن، ساعت ۱۰:۳۰، میدان کاستلو

  • جنوا: ۳ ژوئن، ساعت ۱۷:۴۵، میدان دِ فراری

  • بولونیا: ۴ ژوئن، ساعت ۱۸، میدان ماگیوره

همچنین، شهرهای دیگری مانند ونیز، میلان و کالیاری نیز در حال پیوستن به این حرکت هستند، جایی که بسیاری از موزیسین‌ها به ابتکار هنرمندانی چون:

  • کلاریس کورادی (نوازنده ویولن ارکستر توسکانی)

  • آلیس پارنته (خواننده و ویولنیست آزاد)

  • آنتونیا فینو (کنترآلتو)

  • ماتیا پترولی (نوازنده فلوت ارکستر موتزارت بولونیا)

  • یورگ وینکلر (نوازنده ویولا در ارکستر مجیو فیورنتینو)

پاسخ داده‌اند. تاریخ‌های جدید به زودی اعلام خواهد شد.

پیام اعتراض: «دیگر سکوت جایز نیست!»

در بیانیه این حرکت آمده است:
«برای اولین بار، همه با هم می‌نوازیم و می‌خوانیم تا به صداهایی بپیوندیم که مدتهاست در حمایت از مردم فلسطین مبارزه می‌کنند؛ علیه نسل‌کشی و آپارتاید صهیونیستی. این جنایات با سکوت و همراهی برخی دولت‌های اروپایی، از جمله ایتالیا، که علیرغم نقض حقوق بشر و قوانین بین‌المللی، همچنان از اسرائیل حمایت سیاسی، اقتصادی و نظامی می‌کنند، ادامه دارد.»

این حرکت می‌خواهد پاسخی صلح‌آمیز اما قاطع به کشتار جاری و بی‌تفاوتی نهادها باشد؛ لحظه‌ای برای همبستگی عملی و آگاهی‌بخشی عمومی.

«زمان زیادی گذشت، اما این آغاز یک موج موسیقایی است که شهرهای دیگر ایتالیا را نیز دربرخواهد گرفت. بیایید شرکت کنیم، گسترش دهیم. انسان بمانیم.»

شرکت برای همه آزاد است — کافیست ساز، صدایتان یا حتی فقط حضورتان را بیاورید. نیازی به حرفه‌ای بودن نیست، فقط باید حاضر بود.

 


 

 
 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت