خبر های ویژه

به علت آلودگی هوا مدارس ابتدایی استان آذربایجان شرقی در روز چهارشنبه غیرحضوری شد.

16 دی 1404

گرانی، فقر و دولت؛ جامعه‌ای متوقف در کف هرم نیازها

10 دی 1404

فاصله ما با فرهنگ علوي

9 دی 1404

باز هم بودجه دستگاه‌هاي بي‌خاصيت!

6 دی 1404

طالبان، ترور در قلب تهران؟

6 دی 1404

ادارات، مدارس و موسسات دولتی فردا با دو ساعت تاخیر کار خود را آغاز می‌کنند

30 آذر 1404

شیر را گران نکنید؛ بدون هرگونه بازی روانی و ایجاد لنگر قیمتی

26 آذر 1404

وظايف بر زمين مانده حکمرانان

18 آذر 1404

شنبه مدارس تعطیل هستند اما از شبکه شاد استفاده خواهند کرد

7 آذر 1404

بنزین را گران نکنید؛ کوتاه‌ترین راه همیشه بهترین راه‌حل نیست!  هنوز امکان بازگشت از خطا وجود دارد! 

7 آذر 1404

حملات رژیم صهیونیستی به لبنان، تجاوز به سوریه و جنایات آن در کرانه غربی و وضع اسف‌بار غزه را مصادیق دیگری از حمایت‌های عیان آمریکا از جنگ و جنایت رژیم پلید برشمردند و گفتند: البته شایعاتی درست می‌کنند که دولت ایران به واسطه فلان کشور به آمریکا پیغام فرستاده است که این، دروغ محض است و چنین چیزی حتماً وجود نداشت.

7 آذر 1404

«جشنوارۀ تبریز ما» ؛ با معرفی برترین‌های رسانه و پژوهش شهری به کار خود پایان داد

30 آبان 1404

جشنوارۀ «تبریز ما» در ایستگاه چهارم

24 آبان 1404

نقش خرد جمعي در مقابله با انحطاط

20 آبان 1404

امپراتور رومی در برابر شاه ایرانی زانو زده است:

20 آبان 1404

از داخل بترسيد

17 آبان 1404

1 اسفند 1403

ساخت و ساز در محدوده بافت تاریخی با تأیید میراث فرهنگی مجاز است

تعدی به شهر

ساخت و ساز در محدوده بافت تاریخی با تأیید میراث فرهنگی مجاز است، اما آیا میراث فرهنگی می تواند بی هوا مجوز به ساختمان های بلند مرتبه را در بافت تاریخی شهر صادر کند؟ فاجعه تخریب دیوارهای کنسولگری آلمان در تبریز و صدور مجوزهای احداث بنا در مجاورت و حریم بنا و حتی قبل از خیابان کشی توسط شهرداری سوالی است که تاکنون پاسخ آن دریافت نشده است و شهروند تبریزی مبهوت تعدی به ثروت شهر خود در کنار ارک مصلی ، مقبره الشعرا و خانه قاجار و کنسولگری و خانه علوی موزه ی زنده ی سفال و نقاط بسیار شهر است. ساخت و ساز در محدوده بناهای تاریخی و بافت‌های فرهنگی – تاریخی فقط با تأیید میراث فرهنگی مجاز است و هرگونه اقدام از جمله صدور مجوز ساخت به لحاظ قانونی ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود.

تبریز امروز:

ساخت و ساز در محدوده بافت تاریخی با تأیید میراث فرهنگی مجاز است، اما آیا میراث فرهنگی می تواند بی هوا مجوز به ساختمان های بلند مرتبه را در بافت تاریخی شهر صادر کند؟

فاجعه تخریب دیوارهای کنسولگری آلمان در تبریز و صدور مجوزهای احداث بنا در مجاورت و حریم بنا و حتی قبل از خیابان کشی توسط شهرداری سوالی است که تاکنون پاسخ آن دریافت نشده است و شهروند تبریزی مبهوت تعدی به ثروت شهر خود در کنار ارک مصلی ، مقبره الشعرا و خانه قاجار و کنسولگری و خانه علوی موزه ی زنده ی سفال  و نقاط بسیار شهر است.

ساخت و ساز در محدوده بناهای تاریخی و بافت‌های فرهنگی – تاریخی فقط با تأیید میراث فرهنگی مجاز است و هرگونه اقدام از جمله صدور مجوز ساخت به لحاظ قانونی ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود.

 قانون تعیین رویکردهای کلی حفاظت و احیای محدوده‌های تاریخی ـ فرهنگی که در سال ۱۳۹۴ به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسیده است و قانون ابلاغ محدوده ۱۶۸ شهر کشور، ساخت و ساز در حریم بناهای تاریخی را با مجوز میراث فرهنگی مجاز می‌داند.

تاکنون در اغلب شهرهای کشور مجوزهای ساخت صادر شده پس از آگاهی یگان حفاظت اداره های میراث فرهنگی و پیگیرهای حقوقی با دستور قضایی از ادامه ساخت و ساز آن جلوگیری شده است.

تمکین به قانون، وظیفه همه شهروندان و دستگاه‌های اجرایی است و شهرداری باید مصداق بارز پایبندی به قانون باشد و حفظ بافت تاریخی شهر را وظیفه اصلی خود بداند و راه‌های قانونی ساخت و ساز را پیش روی مردم قرار دهد.

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت