خبر های ویژه

پارادوکس «تضمین امنیت»: اگر خیلی ضعیف باشد از اوکراین محافظت نمی‌کند؛ اگر خیلی قوی باشد روسیه آن را نمی‌پذیرد

1 شهریور 1404

موانع زیادی هنوز بر سر راه صلح ارمنستان و آذربایجان وجود دارد

20 مرداد 1404

مسیر ترامپ برای صلح و شکوفایی نام گدرگاه زنگزور شذ

17 مرداد 1404

جامعه ارمنستان به دو بخش تقسیم شده است: طرفدار اروپا و طرفدار روسیه

1 مرداد 1404

محدودیت‌های قانونی نسل‌کشی: درس‌هایی که قتل‌عام سربرنیتسا درباره غزه به ما می‌آموزد

26 تیر 1404

روسیه مرگ وزیر حمل و نقل خود را تأیید کرد، 

16 تیر 1404

منازعه ایران و اسرائیل، موقعیت دشوار ژئوپلیتیکی ارمنستان را برجسته می‌کند

4 تیر 1404

منازعه دولت و کلیسا در ارمنستان به سوی جنون پیش می‌رود

4 تیر 1404

خاطره ی جنگی از خنجرهای پشت پرده

26 خرداد 1404

سارکوزی نشان لژیون دونور، بالاترین نشان افتخار فرانسه را از دست داد

26 خرداد 1404

کاهش شدید تجارت الماس و طلا، ضربه‌ای به گردش تجاری ارمنستان

22 خرداد 1404

ارمنستان با دستیابی به پیشرفت در هوش مصنوعی، در تلاش برای تبدیل شدن به قطب نوآوری منطقه‌ای است

22 خرداد 1404

چهل درصد والدین دانمارکی، در مدیریت الکل نوجوانان با مشکل مواجه‌اند

19 خرداد 1404

عملیات «تار عنکبوت» اوکراین فقط هواپیماها را نابود نکرد – بلکه این ایده که پایگاه‌هایی دور از خط مقدم امن هستند را نیز زیر سوال برد

16 خرداد 1404

تارعنکبوت چگونه تنیده شد

12 خرداد 1404

موسیقی علیه سکوت، موزیسین‌ها برای فلسطین می‌نوازند

11 خرداد 1404

24 آذر 1403

به نظر می رسد رای برای ریاست جمهوری شکاف سیاسی را بیشتر خواهد کرد

گرجستان

دوره ریاست جمهوری زورابیشویلی در 14 دسامبر به پایان می رسد، اما او متعهد می شود که نرود، و ادعا می کند که نمایندگان مجلس که به طور غیرقانونی منصوب شده اند، جایگاه لازم برای انتخاب جانشین او را ندارند.

تبریز امروز:

به گزارش اوراسیا نت
رئیس جمهور سالومه زورابیشویلی در یک گردهمایی مخالفان قبل از انتخابات پارلمانی اکتبر به مردم خطاب می کند. دوره ریاست جمهوری زورابیشویلی در 14 دسامبر به پایان می رسد، اما او متعهد می شود که نرود، و ادعا می کند که نمایندگان مجلس که به طور غیرقانونی منصوب شده اند، جایگاه لازم برای انتخاب جانشین او را ندارند. (عکس: اداره رئیس جمهور گرجستان).
رئیس جمهور سالومه زورابیشویلی در یک گردهمایی مخالفان قبل از انتخابات پارلمانی اکتبر به مردم خطاب می کند. دوره ریاست جمهوری زورابیشویلی در 14 دسامبر به پایان می رسد، اما او متعهد می شود که نرود، و ادعا می کند که نمایندگان مجلس که به طور غیرقانونی منصوب شده اند، جایگاه لازم برای انتخاب جانشین او را ندارند. 


گرجستان قرار است امروز 14 دسامبر رئیس جمهور جدید خود را انتخاب کند. اما سالومه زورابیشویلی، رئیس جمهور فعلی، موتور محرک اعتراضات مخالفان در به چالش کشیدن مشروعیت دولت رویای گرجستان، می گوید که از سمت خود دست نمی کشد و یک سناریو قدرت دوگانه بی ثبات کننده بالقوه ایجاد می کند. 

رئیس جمهور جدید قرار است با رای غیرمستقیم یک کالج انتخاباتی تازه تاسیس، که تحت سلطه نمایندگان رویای گرجستان است، انتخاب شود. با توجه به گستردگی بی‌نظمی‌های ثبت شده در انتخابات پارلمانی اکتبر، که نتایج رسمی آن اکثریت قابل‌توجهی را در مجلس قانونگذاری به ارمغان آورد، نیروهای مخالف می‌گویند روند انتخابات ریاست‌جمهوری غیرقانونی است. بر این اساس، آنها رئیس جمهور جدید را به رسمیت نمی شناسند.

در بیانیه مشترکی که توسط احزاب اپوزیسیون منتشر شد، آمده است: «پارلمان غیرقانونی صلاحیت انتخاب رئیس جمهور را ندارد، بنابراین سالومه زورابیشویلی رئیس جمهور گرجستان، فرمانده عالی نیروهای دفاعی گرجستان و عالی ترین نماینده کشور در روابط خارجی باقی می ماند. .»

زورابیشویلی متعهد می شود که نرود و تاکید می کند "رئیس جمهور امروز تنها نهاد مستقل و قانونی باقی مانده در کشور است." او این دیدگاه را تکرار کرد که نمایندگان مجلس که به‌طور غیرقانونی منصوب شده‌اند، فاقد جایگاه لازم برای انتخاب جایگزین او هستند.

عزم زورابیشویلی برای ادامه اشغال دفتر ریاست جمهوری خود مطمئناً پس از معرفی رئیس جمهور جدید، باعث درگیری فوری با دولت خواهد شد. در 29 نوامبر، ایراکلی کوباخیدزه، نخست وزیر، اعلام کرد که دولت آماده است تا زورابیشویلی را مجبور کند «از محل اقامت خود خارج شود و آن را به رئیس جمهور جدید تحویل دهد».

رویای گرجستان در حال حاضر در حال تلاش برای سلب جزئیات امنیتی زورابیشویلی پس از پایان دوره رسمی او است. علاوه بر این، ماموکا خزرادزه، رهبر مخالفان، پس از دیدار با رئیس جمهور در 12 دسامبر، فاش کرد که دولت گرمایش را در اقامتگاه ریاست جمهوری قطع کرده است. زورابیشویلی ظاهراً بی‌هراس باقی می‌ماند و می‌گوید «توسط مردم در خیابان محافظت می‌شود».

تحت نظام سیاسی گرجستان، این پست عمدتاً تشریفاتی است، اما زورابیشویلی از منبر قلدر خود برای تحریک مخالفت با تلاش‌های رویای گرجستان برای سفت‌تر کردن کنترل خود بر قدرت و دور کردن کشور از هدف قانون اساسی‌اش برای پیوستن به اتحادیه اروپا استفاده کرده است.

زورابیشویلی در سال 2018 به طور مستقیم به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد و به عنوان یک نامزد مستقل شرکت کرد، البته با حمایت رویای گرجستان و امپرساریو میلیاردر آن بیدزینا ایوانیشویلی. با این حال، با گذشت زمان، رابطه او با حزب رویای گرجستان تیره‌تر شد، به‌ویژه پس از اینکه دولت مجموعه‌ای از گام‌ها را برای فاصله گرفتن گرجستان از نهادهای سیاسی و اقتصادی غربی برداشت.

کاندیدای رویای گرجستان برای ریاست جمهوری، میخائیل کاولاشویلی، بازیکن سابق فوتبال است که به خاطر نگرش های صریح ضدغربی اش شهرت دارد. کاولاشویلی قبلاً نماینده رویای گرجستان بود، اما او و دیگران برای تشکیل یک حزب جدید جدا شدند و ادعا کردند که می‌خواهند نفوذ واقعی غرب در گرجستان را افشا کنند، کاری که احساس می‌کردند تحت لوای حزب حاکم نمی‌توان انجام داد. کاولاشویلی همچنین یکی از حامیان اصلی قانون جنجالی "مامور خارجی" به سبک روسیه بود که در نهایت در میان اعتراضات شدید توسط پارلمان تصویب شد. اخیراً او در لیست انتخاباتی رویای گرجستان برای انتخابات سراسری اکتبر قرار گرفت.

بیدزینا ایوانیشویلی، امپرساریو رویای گرجستان (مرکز) میخائیل کاولاشویلی (راست) را به عنوان نامزد ریاست جمهوری این حزب در 27 نوامبر معرفی کرد. (عکس: رویای گرجستان)

بیدزینا ایوانیشویلی، امپرساریو رویای گرجستان (مرکز) میخائیل کاولاشویلی (راست) را به عنوان نامزد ریاست جمهوری این حزب در 27 نوامبر معرفی کرد. (عکس: رویای گرجستان)
هیئت انتخاباتی که رئیس جمهور بعدی را انتخاب می کند شامل 300 انتخاب کننده، از جمله 150 نماینده پارلمان، 21 نماینده از جمهوری خودمختار آجارا، 20 از جمهوری خودمختار آبخازیا و 109 نماینده از ارگان های مدیریت شهری است. رویای گرجستان حداقل 211 رای در کالج را در اختیار دارد که برای تضمین نتیجه مطلوب رهبری حزب کافی است. رای دهندگان وابسته به اپوزیسیون این روند را تحریم می کنند.

ایراکلی ماچایدزه  برای اوراسیانت

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت