22 بهمن 1402

اسراییلی ها برای حمله به رفح بهانه ایجادمی کنند

مخالفت جهانی با حمله به رفح

بایدن هفته گذشته از گستردگی کمپین نظامی اسرائیل در غزه انتقاد کرد و آن را «بیشتر» خواند و انتقاد خود از نتانیاهو را پس از اینکه رهبر اسرائیل برنامه‌هایی برای ورود نیروهای زمینی به رفح را پیش‌بینی کرد، تشدید کرد. نتانیاهو یکشنبه در شبکه ای بی سی گفت: «من از حمایت رئیس جمهور بایدن از اسرائیل از ابتدای جنگ قدردانی می کنم. من دقیقاً نمی‌دانم منظور او از آن چه بود، اما خود را به جای اسرائیل بگذارید.»

تبریز امروز:

یکی از ساکنان در 9 فوریه در امتداد خیابانی که توسط بمباران اسرائیل در رفح ویران شده است سوار گاری اسب می شود.

یک ساکن رفح در 9 فوریه در امتداد خیابانی که توسط بمباران اسرائیل در رفح ویران شده است سوار گاری اسب شده است.
به گزارش بلومبرگ :رئیس جمهور جو بایدن از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر، خواست تا از غیرنظامیان غزه در برابر عملیات نظامی اسرائیل در جنوب شهر رفح محافظت کند و گفت که این عملیات نباید بدون "برنامه معتبر و قابل اجرا" برای امنیت و حمایت آنها ادامه یابد.

نتانیاهو در این هفته در ABC گفت: «ما در حال کار بر روی یک برنامه دقیق برای انجام این کار هستیم. وی در عین حال گفت که اسرائیل به دنبال گردان های باقی مانده حماس در رفح، گذرگاه مرزی با مصر، خواهد رفت. بیش از 1 میلیون فلسطینی در رفح  پس از پناه بردن از بمباران اسرائیل در شمال پناه گرفته اند، .

نتانیاهو گفت: «کسانی که می گویند تحت هیچ شرایطی نباید وارد رفح شویم، اساساً می گویند جنگ را باخت، حماس را در آنجا نگه دارید». ما اجازه نمی دهیم حماس پیروز شود. و اگر ما را ترک کنیم، این یک پیروزی بزرگ برای محور ترور ایران خواهد بود.»

بایدن هفته گذشته از گستردگی کمپین نظامی اسرائیل در غزه انتقاد کرد و آن را «بیشتر» خواند و انتقاد خود از نتانیاهو را پس از اینکه رهبر اسرائیل برنامه‌هایی برای ورود نیروهای زمینی به رفح را پیش‌بینی کرد، تشدید کرد.

نتانیاهو یکشنبه در شبکه ای بی سی گفت: «من از حمایت رئیس جمهور بایدن از اسرائیل از ابتدای جنگ قدردانی می کنم. من دقیقاً نمی‌دانم منظور او از آن چه بود، اما خود را به جای اسرائیل بگذارید.»

مصر و سایر کشورهای عربی و همچنین کشورهای اروپایی مانند آلمان نگرانی جدی خود را در مورد حمله زمینی اسرائیل به رفح ابراز کرده اند. فیلیپ لازارینی، رئیس آژانس امداد و کار سازمان ملل، گفت که "احساس تشویش فزاینده و وحشت فزاینده" در رفح وجود دارد. او گفت: «مردم مطلقاً نمی دانند کجا باید بروند.

کاخ سفید در بیانیه ای اعلام کرد، بایدن در تماس خود با نتانیاهو بر "هدف مشترک شکست حماس و تضمین امنیت بلندمدت اسرائیل و مردمش" تاکید کرد و همچنین خواستار افزایش کمک های بشردوستانه به غیرنظامیان فلسطینی شد. .

نتانیاهو یکشنبه در فاکس نیوز گفت که «فضای زیادی در شمال رفح برای رفتن آن‌ها وجود دارد و ما آنها را به آنجا هدایت خواهیم کرد» از جمله با تراکت‌ها، تماس‌های تلفن همراه، راهروهای امن.

اسراییل که به تازگی تنزل رتبه داده شده، آماده ولگردی و قانونی شکنی برای پرداخت هزینه جنگ است

بر اساس بیانیه وزارت خارجه مصر، مصر روز یکشنبه اعلام کرد که با عملیات نظامی اسرائیل در رفح مخالف است. به ادعای مصطفی باکری، نماینده پارلمان مصر در شبکه های اجتماعی مبنی بر تهدید مصر مبنی بر تعلیق پیمان صلح 45 ساله خود با اسرائیل در صورت اعزام نیروهایش به رفح اشاره ای نکرد.

آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان درباره یک "فاجعه انسانی" هشدار داد و گفت که قصد دارد این هفته به اسرائیل سفر کند تا درباره تلاش‌ها برای آتش‌بس غزه و آزادی گروگان‌های حماس گفتگو کند.

جاسم محمد آلبودایوی، دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس، قصد اعلام شده اسرائیل برای حمله به رفح را محکوم کرد. خبرگزاری عربستان سعودی به نقل از وی گفت: این تهدید به تشدید خشونت، بی ثبات کردن امنیت و ثبات منطقه و منجر به وخامت و رنج بیشتر برای مردم فلسطین می شود.

عوارض حماس
نبرد بین اسرائیل و حماس، که کنترل غزه را در دست دارد، در 7 اکتبر زمانی آغاز شد که شبه نظامیان حماس به جنوب اسرائیل حمله کردند و حدود 1200 نفر را کشتند و بیش از 200 نفر را گروگان گرفتند. به گفته وزارت بهداشت حماس، حمله هوایی و زمینی تلافی جویانه اسرائیل بیش از 28000 نفر را در غزه کشته است. نتانیاهو در شبکه ABC تخمین زد که حدود 12000 نفر از کشته‌شدگان جنگجویان حماس بودند.

نتانیاهو و دولتش اصرار دارند که اسرائیل باید حماس را از بین ببرد و همه گروگان ها را آزاد کند. مذاکرات برای آزادی آنها در حال انجام است، اما توافقی در دست نیست. به گزارش وال استریت ژورنال، مصر، یک میانجی پیشرو در مذاکرات، به حماس هشدار داده است که باید ظرف دو هفته به توافق برسد وگرنه اسرائیل به حمله به رفح ادامه خواهد داد.

اسرائیل بارها گفته است که تنها فشار نظامی حماس را با پیشنهادی که اسرائیل مایل به بررسی آن است به میز مذاکره خواهد آورد.

یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، روز یکشنبه پس از کشف تونل جدید حماس، از پایگاه ارتش بازدید کرد، این دیدگاه را تایید کرد. او گفت: «هرچه عملیات‌های خود را عمیق‌تر کنیم، به یک توافق واقعی برای بازگرداندن گروگان‌ها نزدیک‌تر می‌شویم».

به گفته ارتش، این تونل که اسرائیل نشان داد از زیر مقر اصلی آنروا در غزه عبور کرده و نیروی خود را از دفاتر آن دریافت کرده است، به گفته ارتش، دارای طیف گسترده ای از دارایی های اطلاعاتی است. گالانت گفت: کشفیات در سراسر غزه "نشان می دهد که ما به حساس ترین مکان های حماس نفوذ کرده ایم."

در داخل مقر، نیروهای اسرائیلی تفنگ، مهمات، نارنجک و مواد منفجره و همچنین اطلاعات و اسناد کشف کردند که ارتش در بیانیه خود گفت: "تأیید کرد که این دفاتر در واقع توسط تروریست های حماس نیز استفاده شده است."

لازارینی در X، که قبلاً به عنوان توییتر شناخته می شد، گفت، آنروا هیچ ایده ای نداشت که تونل در زیر مقر خود در غزه قرار دارد و از زمانی که در 1 اکتبر این مجتمع را ترک کرد، از آن استفاده نکرده بود. گیلاد اردان، سفیر اسرائیل در سازمان ملل این ادعا را رد کرد.

"آقای. فیلیپ لازارینی، اینطور نیست که شما نمی دانستید،» اردان در X گفت و خواستار استعفای رییس  انروا شد. «نمی خواستی بدونی! سرت را در شن فرو کردی!»

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت