2 بهمن 1402

آتش سوزی ویرانگر بیش از 4000 نقاشی از مجموعه ملی آبخازیا را نابود کرد

این فاجعه نشان دهنده خسارت غم انگیزی برای میراث فرهنگی در منطقه است که سه دهه پیش از گرجستان جدا شد.

آتش‌سوزی عظیم بیش از 4000 نقاشی از مجموعه گالری تصاویر ملی آبخازیا را نابود کرده است، از دست دادن حیرت‌انگیز میراث فرهنگی منطقه قفقاز دریای سیاه که پس از جدا شدن از گرجستان در دهه 1990 در اثر جنگ متلاشی شد و اکنون تحت تأثیر عملکرد روس ها قرار گرفته است. . آتش سوزی در اوایل 21 ژانویه در پایتخت رخ داد. به گفته یخو کاوکازا، این آتش سوزی در یک بانک شروع شد و سپس به گالری هنری اتحادیه هنرمندان آبخازیا، جایی که نقاشی ها در آنجا ذخیره می شدند، گسترش یافت. بنا به گفته این سایت، ساختمان گالری تصاویر ملی که قرار است در آن نگهداری شود، سال‌هاست که در حال خراب شدن و بدون سقف یا در است. هنگامی که آتش سوزی شد، دینارا اسمیر، سرپرست وزیر فرهنگ آبخازیا، به میزان خسارات ناشی از آن به میراث فرهنگی آبخازیا اشاره کرد و طبق گزارش ها گفت که "کل صندوق طلایی هنرمندان آبخازیا در معرض تهدید است." دفتر دادستانی آبخازیا گزارش داد که برای تعیین علت آتش سوزی، اقدامات کیفری را آغاز کرده است.

تبریز امروز:

سوفیا کیشکوفسکی

23 ژانویه 2024

 

آتش‌سوزی عظیم بیش از 4000 نقاشی از مجموعه گالری تصاویر ملی آبخازیا را نابود کرده است، از دست دادن حیرت‌انگیز میراث فرهنگی منطقه قفقاز دریای سیاه که پس از جدا شدن از گرجستان در دهه 1990 در اثر جنگ متلاشی شد و اکنون تحت تأثیر عملکرد روس ها قرار گرفته است. .

آتش سوزی در اوایل 21 ژانویه در پایتخت رخ داد. به گفته یخو کاوکازا، این آتش سوزی در یک بانک شروع شد و سپس به گالری هنری اتحادیه هنرمندان آبخازیا، جایی که نقاشی ها در آنجا ذخیره می شدند، گسترش یافت.  بنا به گفته این سایت، ساختمان گالری تصاویر ملی که قرار است در آن نگهداری شود، سال‌هاست که در حال خراب شدن و بدون سقف یا در است.

هنگامی که آتش سوزی شد، دینارا اسمیر، سرپرست وزیر فرهنگ آبخازیا، به میزان خسارات ناشی از آن به میراث فرهنگی آبخازیا اشاره کرد و طبق گزارش ها گفت که "کل صندوق طلایی هنرمندان آبخازیا در معرض تهدید است." دفتر دادستانی آبخازیا گزارش داد که برای تعیین علت آتش سوزی، اقدامات کیفری را آغاز کرده است.


سورام ساکانیا، مدیر گالری ملی، به اخو کاوکازا گفت که دولت به درخواست های قبلی برای بهبود شرایط واکنشی نشان نداده است. او گفت که «تقریباً 100 تا 200» نقاشی - عمدتاً مربوط به دوران اتحاد جماهیر شوروی - باقی مانده است که نیمی از آنها توسط تیرهای فرو ریخته سوخته یا پاره شده اند. وی افزود: "سرامیک ها از گرمای آتش شکستند و مجسمه ها و مجسمه های برنزی که در آنجا بودند ذوب شدند."

از جمله بزرگترین ضررها، آثار واروارا بوبنووا و الکساندر شرواشیدزه چاچبا بود. بوبنووا یک هنرمند آوانگارد روسی بود که سال ها در ژاپن زندگی کرد و به خواهرش، ویولونیست آنا بوبنووا-اونو که با عموی یوکو اونو ازدواج کرده بود، پیوست. بوبنووا پس از مرگ استالین به اتحاد جماهیر شوروی بازگشت تا در سوخومی زندگی و کار کند و در آنجا دفن شده است.

شرواشیدزه چاچبا، که به عنوان اولین هنرمند حرفه ای آبخازیا شناخته می شود، از خانواده ای اصیل بود. او در سال 1968 در تبعید در موناکو درگذشت و سپس در سال 1985 در سوخومی به خاک سپرده شد. به عنوان صحنه‌نگار با هنرمندان دیگری از جمله الکساندر بنوا و پابلو پیکاسو کار کرد. ویاچسلاو چیریکبا، وزیر خارجه سابق آبخازیا، که در حال جمع آوری مطالب آرشیوی برای نمایشگاه دائمی شرواشیدزه چاچبا بوده است، به جام نیوز، یک پلت فرم رسانه ای قفقاز، گفت که حدود 300 اثر او در آتش سوزی از بین رفتند.

به دنبال این فاجعه، خانواده دیمیتری گولیا، که به عنوان بنیانگذار ادبیات آبخاز شناخته می شود، خواستار لغو جشن های آینده به مناسبت 150 سالگرد تولد او شدند و در مورد سیم کشی معیوب در خانه-موزه او هشدار دادند.

به نقل از خاراخ پیتسوندا، یک سازمان جوانان فعال، گفته می شود که دولت "خون فرهنگ ما را در دست دارد"، اما همچنین به دلیل عدم اقدام خود، جامعه وسیع تری در آبخازیا را مقصر این تراژدی می داند. این گروه گفت: «ما باید مطالبه می‌کردیم، باید توجه بیشتری می‌کردیم، باید به آن می‌رسیدیم.

اولگا لیوبیموا، وزیر فرهنگ روسیه، روز دوشنبه گفت که متخصصانی از موزه دولتی روسیه، گالری دولتی ترتیاکوف و مرکز حفاظت از هنر گرابار به سوخومی اعزام می شوند.

آبخازیا در پی جنگ 1992-1992 از گرجستان جدا شد. نیروهای آبخازیا در درگیری دیگری با گرجستان در سال 2008 با روسیه جنگیدند و پس از آن روسیه آبخازیا را مستقل به رسمیت شناخت. گرجستان امروز آن را تحت اشغال روسیه می داند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت