خبر های ویژه

کابينه بايد صداي بي‌صدايان باشد

5 مرداد 1403

کاهش ساعت کاری مراکز دولتی در سراسر کشور

5 مرداد 1403

آیین نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان

2 مرداد 1403

حجت الاسلام و المسلمین احمد مطهری اصل ، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز منصوب شد

21 تیر 1403

شوراي نگهبان در برابر دو تفسير

19 تیر 1403

کار دشوار رئيس‌ جمهور جديد

17 تیر 1403

«مسعود پزشکیان» نهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران شد

16 تیر 1403

رهبر انقلاب رأی خود را در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری به صندوق انداختند

15 تیر 1403

تجديد نظر در مصداق «رجل سياسي»

8 تیر 1403

مردم برای حضور در انتخابات هیچ تردیدی به خود راه ندهند

8 تیر 1403

انتخابات ریاست جمهوری برای چهاردهمین دوره آغاز شد

8 تیر 1403

آن روز مجلس شورای ملی بعد از انقلاب مشروطیت توسط ولادیمیر لیاخوف به توپ بسته شد

2 تیر 1403

چین ماهواره نجومی جدیدی را که با همکاری فرانسه ساخته شده است به فضا پرتاب کرد

2 تیر 1403

دیدار جمعی از مدال‌آوران المپیادهای علمی با رهبر انقلاب

26 خرداد 1403

در نام گذاری اماکن و مراکز عمومی نام و اعتبار واقفان وسازندگان را خدشه دار نکنیم.

23 خرداد 1403

سوابق و وعده‌های نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری

20 خرداد 1403

6 آذر 1402

از اين راه اشتباه برگرديد

قدامات مشترک مجلس و دولت در زمينه بالا بردن هزينه زندگي مردم که در روزهاي اخير به شکل‌هاي مختلف بروز کرده و مي‌کند، اين واقعيت تلخ را نشان مي‌دهد که گويا کارگزاران و حکمرانان از مشکلات معيشتي مردم خبر ندارند و يا اگر خبر دارند نمي‌خواهند به حل اين مشکلات بپردازند. افزايش سن بازنشستگي، خودداري از تغيير ميزان معافيت مالياتي کارمندان، اخذ ماليات از کشاورزان، اخذ يورو به عنوان عوارض خروج از کشور، بي‌عملي در برابر هجوم روزافزون بدون مجوز اتباع افغاني که هزينه سنگيني را بر اقتصاد کشور تحميل مي‌کند و دود آن مستقيماً به چشم عموم مردم مي‌رود و... از مواردي هستند که آينده معيشتي قشر متوسط و پائين جامعه را با مشکلات روزافزون مواجه مي‌کنند.

تبریز امروز:

بسم‌الله الرحمن الرحيم
⬅️ اقدامات مشترک مجلس و دولت در زمينه بالا بردن هزينه زندگي مردم که در روزهاي اخير به شکل‌هاي مختلف بروز کرده و مي‌کند، اين واقعيت تلخ را نشان مي‌دهد که گويا کارگزاران و حکمرانان از مشکلات معيشتي مردم خبر ندارند و يا اگر خبر دارند نمي‌خواهند به حل اين مشکلات بپردازند.
افزايش سن بازنشستگي، خودداري از تغيير ميزان معافيت مالياتي کارمندان، اخذ ماليات از کشاورزان، اخذ يورو به عنوان عوارض خروج از کشور، بي‌عملي در برابر هجوم روزافزون بدون مجوز اتباع افغاني که هزينه سنگيني را بر اقتصاد کشور تحميل مي‌کند و دود آن مستقيماً به چشم عموم مردم مي‌رود و... از مواردي هستند که آينده معيشتي قشر متوسط و پائين جامعه را با مشکلات روزافزون مواجه مي‌کنند.
مشکلات ناشي از اين قبيل تصميمات، براي اقشار ضعيف قابل تحمل نيستند و اين احتمال وجود دارد که اجراي چنين تصميماتي اعتراضاتي را باعث شوند که قابل کنترل نباشند.
سخن مهم‌تر اينست که حکمرانان نبايد صرفاً به دليل نگراني از اعتراضات از اقدامات مشکل‌آفرين خودداري کنند بلکه انگيزه اصلي آنان از حکمراني بايد اين باشد که هر روز از بار مشکلات مردم بکاهند و کاري کنند که عموم مردم در رفاه زندگي کنند. اين، علاوه بر آنکه وظيفه قانوني مشخص شده براساس قانون اساسي نظام جمهوري اسلامي براي حکمرانان اين نظام است، دستور قطعي اسلام نيز هست. اگر حکمرانان امروز کشورمان، فرمان اميرالمؤمنين عليه‌السلام به مالک اشتر را هنگامي که او را به ولايت مصر گمارد مطالعه کنند به اين نتيجه خواهند رسيد که تأمين رفاه آحاد مردم اولين و بالاترين وظيفه‌ايست که برعهده دارند و اگر از انجام آن تخطي کنند صلاحيت تصدي حکمراني در جامعه اسلامي را ندارند. هنگامي که انقلاب اسلامي به پيروزي رسيد و نظام جمهوري اسلامي تأسيس شد، قرار بود مديريت کشور بر مبناي نهج‌البلاغه شکل بگيرد ولي اکنون در زمينه‌هاي مختلف به‌ويژه رفاه عمومي و آزادي‌ها و حقوق شهروندي وضعيتي بر کشورمان حاکم است که با آنچه در نهج‌البلاغه آمده فاصله زيادي دارد. محور اصلي تمام تکاليفي که نهج‌البلاغه براي حکمرانان در نظر گرفته برقراري عدالت است ولي جامعه ما نه‌تنها از عدالت برخوردار نيست بلکه هر روز از عدالت دورتر مي‌شود.
آيا حکمرانان ما نمي‌دانند در شرايطي که تورم افسارگسيخته امان کارمندان را بريده، ثابت ماندن ميزان معافيت مالياتي در 10 ميليون تومان به معناي وارد شدن فشار مضاعف بر آنانست؟! کشوري که نفت و گاز فراوان دارد و از انواع ثروت‌ها برخوردار است، چرا حکمرانانش براي تأمين بودجه به ماليات‌هاي سنگين متوسل مي‌شوند؟ آيا حکمرانان ما نمي‌دانند افزايش سن بازنشستگي علاوه بر اينکه تخلف از تعهدي است که هنگام ورود کارمندان و کارگران به شغلي که پذيرفته‌اند به آنها داده شده اصولاً بار مشکلات مالي آنها را افزايش مي‌دهد؟! دولت چرا به جاي حل بي‌کفايتي مديران صندوق‌هاي بازنشستگي به سراغ بالا بردن سن و ميزان خدمت کارمندان و کارگران رفته است؟ آيا حکمرانان ما نمي‌دانند ورود ميليون‌ها اتباع خارجي بدون مجوز چه فشارهائي در زمينه آب، نان، انرژي، مسکن و ساير امور معيشتي به اقشار ضعيف اين کشور وارد مي‌کند؟! آيا حکمرانان ما نمي‌دانند کشاورزان جامعه ايراني با چه مشکلات کمرشکني دست و پنجه نرم مي‌کنند و اگر به درآمد ناشي از محصولات کشاورزي آنها ماليات ببندند چه فشار مضاعفي بر آنها وارد خواهد شد؟! آيا حکمرانان ما نمي‌دانند در کشوري که ارز مستقل دارد، اخذ ارز خارجي از اتباع داخلي نوعي اهانت به استقلال و اقتصاد و اقتدار کشور و ملت و حتي خود حکمراني است؟!
شما به جاي برطرف ساختن ضعف‌هاي خود، تغيير سياست‌‌هاي نادرست و کنار گذاشتن مديران بی‌تجربه که بحران اقتصادی کشور را باعث شده‌اند و هر روز به آن دامن می‌زنند، چرا مي‌خواهيد با اخذ ماليات‌هاي سنگين و وارد ساختن فشار بر مردم درصدد تأمين بودجه مورد نياز برآئید؟ مطمئن باشيد اگر با اين فرمان به پيش برويد، هم قدرت را از دست خواهيد داد و هم مردم را. اگر مي‌خواهيد بمانيد، دست از وارد ساختن فشار بر مردم برداريد و از راه اشتباهي که در پيش گرفته‌ايد برگرديد.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت