خبر های ویژه

کابينه بايد صداي بي‌صدايان باشد

5 مرداد 1403

کاهش ساعت کاری مراکز دولتی در سراسر کشور

5 مرداد 1403

آیین نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان

2 مرداد 1403

حجت الاسلام و المسلمین احمد مطهری اصل ، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز منصوب شد

21 تیر 1403

شوراي نگهبان در برابر دو تفسير

19 تیر 1403

کار دشوار رئيس‌ جمهور جديد

17 تیر 1403

«مسعود پزشکیان» نهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران شد

16 تیر 1403

رهبر انقلاب رأی خود را در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری به صندوق انداختند

15 تیر 1403

تجديد نظر در مصداق «رجل سياسي»

8 تیر 1403

مردم برای حضور در انتخابات هیچ تردیدی به خود راه ندهند

8 تیر 1403

انتخابات ریاست جمهوری برای چهاردهمین دوره آغاز شد

8 تیر 1403

آن روز مجلس شورای ملی بعد از انقلاب مشروطیت توسط ولادیمیر لیاخوف به توپ بسته شد

2 تیر 1403

چین ماهواره نجومی جدیدی را که با همکاری فرانسه ساخته شده است به فضا پرتاب کرد

2 تیر 1403

دیدار جمعی از مدال‌آوران المپیادهای علمی با رهبر انقلاب

26 خرداد 1403

در نام گذاری اماکن و مراکز عمومی نام و اعتبار واقفان وسازندگان را خدشه دار نکنیم.

23 خرداد 1403

سوابق و وعده‌های نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری

20 خرداد 1403

10 تیر 1402

قانون، خيابان يکطرفه نيست

به صلاح قوه قضائيه نبود که در ايام سالگرد شهادت اولين رئيس اين قوه، شهيد مظلوم آيت‌الله بهشتي و هفته قوه قضائيه، ماجراي آزادي اکبر طبري که يکي از دانه‌ درشت‌ترين‌هاي محکومين فساد در همين قوه است خاطر مردم را آزرده کند. دستگاه قضائي کشورمان هنوز با آنچه اقتضاي يک دستگاه قضائي تراز نظام جمهوري اسلامي است فاصله دارد. نمي‌توان تلاش‌هائي که براي اصلاح اين دستگاه صورت مي‌گيرد را ناديده گرفت و جنبه‌هاي مثبت آن را انکار کرد، ولي انتظار مردم از اين دستگاه بسيار بيش از آن چيزي است که اکنون وجود دارد چه در بخش واقعيت‌هاي موجود و چه در زمينه تلاش‌هائي که براي بهبود بخشيدن به آن صورت مي‌گيرد. دادگستري اسلامي که شهيد مظلوم آيت‌الله بهشتي درصدد به وجود آوردن آن بود، حداقل سه ويژگي داشت؛ عدالت‌ گستر بودن، استقلال داشتن و برخوردار بودن از قدرت پيشگيري از جرم. او معتقد بود تمام اين ويژگي‌ها را مي‌توان با التزام به قانون محقق ساخت و از طريق قانونمندي و بدون آنکه به اهرم ديگري نياز باشد، به قوه قضائيه تراز نظام جمهوري اسلامي رسيد. اين واقعيت را کسي نمي‌تواند انکار کند که مردم از قوه قضائيه راضي نيستند و آن را «دادگستري» به معناي واقعي نمي‌دانند. قطعاً نمي‌توان اين قضاوت مردم را بطور مطلق پذيرفت کما اينکه نمي‌توان از کنار آن بي‌تفاوت گذشت. قابل انکار نيست که رئيس کنوني قوه قضائيه، تلاش‌هاي خوبي براي ايجاد تحول در دستگاه قضا به عمل آورده و مي‌آورد ولي اين را هم نمي‌توان انکار کرد که خروجي اين دستگاه هنوز نتوانسته رضايت عمومي را جلب کند و مردم را به اين نتيجه برساند که کشور از يک «دادگستري اسلامي» برخوردار است؛ عدالت‌ گستر، مستقل و جلوگيري ‌کننده از جرم. قوه قضائيه اگر واقعاً اسلامي باشد با همان ويژگي‌ها که شهيد بهشتي در نظر داشت، از اين قدرت و توان برخوردار خواهد بود که ارکان حکمراني را به صلاح و سداد برساند و فساد را از تمام اندام‌هاي مديريتي کشور ريشه‌کن نمايد. گزارش‌هاي متعدد رئيس دستگاه قضا در هفته گذشته که به مناسبت هفته قوه قضائيه در مصاحبه‌ها و سخنراني‌ها ارائه کردنشان مي‌دهد صدها گلوگاه فساد در دستگاه‌هاي دولتي به معناي عام وجود دارند که بايد با آنها برخورد شود. اينها مواردي هستند که سازمان بازرسي کل کشور توانسته کشف کند. قطعاً بيش از اين مقدار نيز مواردي وجود دارند که کشف شده‌اند و به افساد ادامه مي‌دهند. علاوه بر اينها، بسيارند صاحبان حقي که به دلايل مختلف حقشان پايمال شده و نتوانسته‌اند آن را احقاق کنند کما اينکه افراد شايسته آزاد شدن از بند نيز فراوانند. در چنين شرايطي، آزاد کردن دانه ‌درشت‌هائي که با سوء‌استفاده از موقعيت خود در دستگاه قضائي مرتکب فساد شده‌اند، براي افکار عمومي غيرقابل قبول است. کسي که با آنهمه مفاسد و محکوميت‌هاي مالي هنوز هم مي‌تواند از عهده 300 ميليارد تومان وثيقه برآيد، قطعاً حامياني هم وجود دارد که براي خارج ساختن او از زندان تلاش‌هاي موفقي! مي‌کنند. مردم با مشاهده چنين اقداماتي، مي‌پرسند چه کسي بايد به کساني کمک کند که به اتهام اعتراض به انواع مفاسد اکنون در زندان‌ها هستند و دست‌شان از همه جا و همه چيز کوتاه است؟ توضيحات مربوط به چرائي آزادي دانه‌ درشت‌ مورد نظر و مطرح اين روزها را که در همين روزنامه هم به چاپ رسيده است، مردم خوانده و شنيده‌اند ولي چنين توضيحاتي

تبریز امروز:

بسم‌الله الرحمن الرحيم
⬅️ به صلاح قوه قضائيه نبود که در ايام سالگرد شهادت اولين رئيس اين قوه، شهيد مظلوم آيت‌الله بهشتي و هفته قوه قضائيه، ماجراي آزادي اکبر طبري که يکي از دانه‌ درشت‌ترين‌هاي محکومين فساد در همين قوه است خاطر مردم را آزرده کند.
دستگاه قضائي کشورمان هنوز با آنچه اقتضاي يک دستگاه قضائي تراز نظام جمهوري اسلامي است فاصله دارد. نمي‌توان تلاش‌هائي که براي اصلاح اين دستگاه صورت مي‌گيرد را ناديده گرفت و جنبه‌هاي مثبت آن را انکار کرد، ولي انتظار مردم از اين دستگاه بسيار بيش از آن چيزي است که اکنون وجود دارد چه در بخش واقعيت‌هاي موجود و چه در زمينه تلاش‌هائي که براي بهبود بخشيدن به آن صورت مي‌گيرد.
دادگستري اسلامي که شهيد مظلوم آيت‌الله بهشتي درصدد به وجود آوردن آن بود، حداقل سه ويژگي داشت؛ عدالت‌ گستر بودن، استقلال داشتن و برخوردار بودن از قدرت پيشگيري از جرم. او معتقد بود تمام اين ويژگي‌ها را مي‌توان با التزام به قانون محقق ساخت و از طريق قانونمندي و بدون آنکه به اهرم ديگري نياز باشد، به قوه قضائيه تراز نظام جمهوري اسلامي رسيد.
اين واقعيت را کسي نمي‌تواند انکار کند که مردم از قوه قضائيه راضي نيستند و آن را «دادگستري» به معناي واقعي نمي‌دانند. قطعاً نمي‌توان اين قضاوت مردم را بطور مطلق پذيرفت کما اينکه نمي‌توان از کنار آن بي‌تفاوت گذشت. قابل انکار نيست که رئيس کنوني قوه قضائيه، تلاش‌هاي خوبي براي ايجاد تحول در دستگاه قضا به عمل آورده و مي‌آورد ولي اين را هم نمي‌توان انکار کرد که خروجي اين دستگاه هنوز نتوانسته رضايت عمومي را جلب کند و مردم را به اين نتيجه برساند که کشور از يک «دادگستري اسلامي» برخوردار است؛ عدالت‌ گستر، مستقل و جلوگيري ‌کننده از جرم.
قوه قضائيه اگر واقعاً اسلامي باشد با همان ويژگي‌ها که شهيد بهشتي در نظر داشت، از اين قدرت و توان برخوردار خواهد بود که ارکان حکمراني را به صلاح و سداد برساند و فساد را از تمام اندام‌هاي مديريتي کشور ريشه‌کن نمايد. گزارش‌هاي متعدد رئيس دستگاه قضا در هفته گذشته که به مناسبت هفته قوه قضائيه در مصاحبه‌ها و سخنراني‌ها ارائه کردنشان مي‌دهد صدها گلوگاه فساد در دستگاه‌هاي دولتي به معناي عام وجود دارند که بايد با آنها برخورد شود. اينها مواردي هستند که سازمان بازرسي کل کشور توانسته کشف کند. قطعاً بيش از اين مقدار نيز مواردي وجود دارند که کشف شده‌اند و به افساد ادامه مي‌دهند. علاوه بر اينها، بسيارند صاحبان حقي که به دلايل مختلف حقشان پايمال شده و نتوانسته‌اند آن را احقاق کنند کما اينکه افراد شايسته آزاد شدن از بند نيز فراوانند.
در چنين شرايطي، آزاد کردن دانه ‌درشت‌هائي که با سوء‌استفاده از موقعيت خود در دستگاه قضائي مرتکب فساد شده‌اند، براي افکار عمومي غيرقابل قبول است. کسي که با آنهمه مفاسد و محکوميت‌هاي مالي هنوز هم مي‌تواند از عهده 300 ميليارد تومان وثيقه برآيد، قطعاً حامياني هم وجود دارد که براي خارج ساختن او از زندان تلاش‌هاي موفقي! مي‌کنند. مردم با مشاهده چنين اقداماتي، مي‌پرسند چه کسي بايد به کساني کمک کند که به اتهام اعتراض به انواع مفاسد اکنون در زندان‌ها هستند و دست‌شان از همه جا و همه چيز کوتاه است؟
توضيحات مربوط به چرائي آزادي دانه‌ درشت‌ مورد نظر و مطرح اين روزها را که در همين روزنامه هم به چاپ رسيده است، مردم خوانده و شنيده‌اند ولي چنين توضيحاتي از نظر افکار عمومي در واقع توجيهات است. اگر اين توضيحات به استناد قانون است، بايد قانون اصلاح شود و تا زماني که قانون اصلاح نشده، حضرات تصميم‌ گيرنده اگر به مصلحت استناد کنند، لازم است قانون و مصلحت را خيابان يکطرفه‌اي ندانند که فقط صاحبان قدرت و ثروت و حامي، مي‌توانند در آن برانند. اين خيابان بايد بگونه‌اي طراحي شود که پابرهنه‌هاي مورد نظر امام خميني که يک تار موي آنها را برتر از تمام کاخ‌ها و کاخ‌نشين‌ها و مرفهين بي‌درد مي‌دانست هم بتوانند از آن عبور کنند.

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت