خبر های ویژه

گل زرد عینالی ، آلتین گول در دو ویدئو

21 تیر 1403

ختمی گل لطیف عینالی با موسیقی باخ

10 تیر 1403

کوه سرخاب؛ عینالی حریم منظر شهر تبریز است؛ دستکاری کوهستان و ساخت و ساز بر پهنه گسلی آن غیر اخلاقی ، غیر علمی و تقابل با شهر و مردمانش است ا

30 خرداد 1403

رقص علف های سبز عینالی با نوای نسیم کوهستان

22 خرداد 1403

لاله های سرخ وحشی کوهستان سرخ عینالی

21 خرداد 1403

آقا ولی ، چوپان تازه کند نهند

11 خرداد 1403

ساری گول ، قیرمیزی توپراخ ، ساری گلین

9 خرداد 1403

لی لی زرد کوه سرخاب عینالی

27 اردیبهشت 1403

دیوارهای باغ گلستان تبریز را دوباره اجرا کردند ، اما  این دیوارها آن دیوار نمی شود!

24 اردیبهشت 1403

چوپان های لیقوان در عینالی، پشتوانه های پنیر لیقوان تبریز

24 اردیبهشت 1403

پایان یولی ، راه تاریخی در حال فروپاشی است

20 اردیبهشت 1403

چوپان در خاللی دره به دنبال گوسفندان می رود!

15 اردیبهشت 1403

شمعدانی های کوهستان سرخاب عینالی با کنسرتو ویلن یوهان سباستیان باخ

6 اردیبهشت 1403

چکاوک کاکلی در غروب عینالی

3 اردیبهشت 1403

چه کسی درختارو برید؟

29 فروردین 1403

خانا باغ های حکم آباد

29 فروردین 1403

14 مرداد 1400

کلیسای سنت هریپسیمه با موسیقی آوه ماریای شوبرت

موجومبار

کلیسای سنت هریپسیمه از کلیساهای ارامنه استان آذربایجان شرقی است که در روستای زیبای موجومبار قرار دارد.... تاریخ بنای ساختمان اصلی کلیسا را سدهٔ نهم میلادی دانسته‌اند

تبریز امروز:

کلیسای سنت هریپسیمه از کلیساهای ارامنه استان آذربایجان شرقی است که در روستای زیبای موجومبار قرار دارد. این کلیسا در تاریخ ۱ فروردین ۱۳۴۷ با شماره ثبت ۷۷۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است. .تا نیمه سده نوزدهم میلادی سیصد خانوار در روستای موجومبار سکونت داشتند در سال ۱۹۴۷ میلادی تعدادی از ساکنان روستا به ارمنستان شوروی مهاجرت کردند و بقیه نیز تبریز و شهرهای دیگر را برای اقامت برگزیدند  نام این کلیسا شاید از نام «هریپسیمه»، دختر آشوت یکم، پادشاه ارمنستان گرفته شده‌است که در ۸۷۵ میلادی به درخواست «زاکاریا زاگستی»، جاثلیق ارمنی‌ها، امیران ارمنی او را به پادشاهی ارمنستان برگزیدند. تاریخ بنای ساختمان اصلی کلیسا را سدهٔ نهم میلادی دانسته‌اند. موسیقی متن آوه ماریا شوبرت و عکس ها از توفیق وحیدی آذر هستند.

  

" سومین آهنگ الن "،Ellens dritter Gesang توسط فرانتس شوبرت در سال 1825 به عنوان بخشی از اپ 52 ، آهنگسازی شد ، مجموعه ای از هفت آهنگ از شعر داستانی محبوب والتر اسکات ، بانوی دریاچه ، که به زبان آلمانی ترجمه شده است.

1879 نقاشی جزیره الن ، لوچ کاترین

این یکی از محبوب ترین آثار شوبرت است. متفاوت تر از آهنگی که در ابتدا توسط شوبرت ساخته شده است ، اغلب توسط بسیاری از خوانندگان تحت عنوان "Ave Maria" نام لاتین دعا سلام بر مریم اجرا و ضبط می شود. خود یک دعا برای مریم مقدس!

1879 نقاشی جزیره الن ، لوچ کاترین

گفته می شود تنظیم شوبرت برای اولین بار در قلعه کنتس سوفی وایسن وولف در شهر کوچک اتریش استایرگ انجام شد و به او اختصاص داده شد ، که منجر به این شد که او خود به عنوان "بانوی دریاچه" شناخته شود.

]کلمات ابتدایی از آهنگ الن ، یعنی "Ave Maria" ( "سلام بر مریم") ، ممکن است به ایده اقتباس از ملودی شوبرت به عنوان زمینه ای برای متن کامل دعای سنتی کاتولیک رومی "Ave Maria" منجر شود. .

در سال 1825 ، شوبرت مجموعه ای از هفت آهنگ از "اسکات خانم بانوی دریاچه" را ساخت. آنها در سال 1826 با عنوان Opus 52 منتشر شدند.

محمدزاده موجمبار

 

سما محمدزاده موجمبار

آقای محمد زاده موجمبار  کلید  کلیسا را در اختیار دارد ؛ که این کلید را ارامنه در حین ترک روستا برای مراقبت از کلیسا به پدرشان سپرده بودند. اکنون وی و خانواده اش به همراه سما دختر کوچک خانواده  همواره به مراقبت از کلیسای سنگی مشغول هستند ، و امکان بازدید را برای بازدیدکنندگان فراهم می کنند.  

 

ارتباط با تبریز امروز

اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.

info@tabriz-emrooz.ir

اشتراک در خبرنامه

برای اطلاع از آخرین خبرهای تبریز امروز در کانال تلگرام ما عضو شوید.

کانل تلگرام تبریز امروز

فرم تماس با تبریز امروز

کلیه حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری تبریز امروز بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است.
طراحی وتولید توسططراح وب سایت