6 مرداد 1396
روز هپاتیت ، بادآور ماجرای ارسال خون های آلوده فرانسوی نیز هست که همراه با ایدز انسان های بیگناه جامعه ما را با اومانیته فرانسوی به آلودگی و درد و غم کشانید. امروزه هپاتیت در نبرد با علم در حال اضمحلال و شکست خوردن است ؛ اما انسان های بسیاری درد آن را چشیدند و غم آن را به چشم دیدند و گریستند.
تبریز امروز:
به افتخار تولد پروفسور بلومبرگ، برنده جایزه نوبل و کاشف ویروس هپاتیت B، ششم مردادماه ؛ بیست و هشتم جولای به عنوان روز جهانی هپاتیت نامگذاری شده است. هدف از ثبت این روز در تقویم جهانی، کسب آگاهی، ارتقای دانش درباره این بیماری و یافتن راه هایی برای مقابله و به ویژه پیشگیری از این اپیدمی خاموش است. میلیونها نفر از مردم جهان مبتلا به هپاتیت ویروسی و میلیونها نفر دیگر نیز در معرض خطر آلوده شدن قرار دارند.
بنا بر گزارش رییس شبکه هپاتیت ایران، ۱/۴ میلیون بیمار ناشناخته مبتلا به هپاتیت در کشور وجود دارد که با گسترش اعتیاد تزریقی و افزایش رفتارهای پر خطر در جامعه این آمار می تواند افزایش یابد و در این میان قربانیان همیشگی، زنان و به ویژه کودکان بی گناهی هستند که ناخواسته این ویروس مهلک را از همسر، پدر و یا مادر آلوده دریافت می کنند.
روز هپاتیت ، بادآور ماجرای ورود خون های آلوده فرانسوی نیز هست که همراه با ایدز انسان های بیگناه جامعه ما را با اومانیته فرانسوی به آلودگی و درد و غم کشانید.
امروزه هپاتیت در نبرد با علم در حال اضمحلال و شکست خوردن است ؛ اما انسان های بسیاری درد آن را چشیدند و غم آن را به
چشم دیدند و گریستند.
اخبار ، گزارشات ، عکسها و فیلم های خود را برای ما ارسال دارید . برای ارسال میتوانید از طریق آدرس تلگرامی یا ایمیل استفاده کنید.